KoreanW Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 καλά αυτό που τους πληρώνεις για να στην κόψουν... πας και παίρνεις ένα κοφτήρι και το κάνεις μόνος σου και δε θα φταις που το κάνεις!
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Adrastus είπε 1. Σου δίνουν την κουμούτσα σίμ με την δικαιολογία πως υπάρχει έλλειμμα κλπ(κυριολεκτικά, έτσι μου είχαν πει όταν πριν κάποια χρόνια έκανα τη μετάβαση σε κινητό που ήθελε Micro) 2. Τους πληρώνεις για να στην κόψουν ή για να σου βγάλουν καινούργια. 3. ??? 4. Πρόφιτ! Σου βγαζουν καινουργια.Χτυπανε μερικα πληκτρα στο πισι , δινεις τα στοιχεια σου και βγαινει καινουργια.Τοτε που ειχε βαλει η wind , 4g δικτυο , ειχα παει και ειχα βγαλει καινουργια για να δω και γω φως..με 5 ευρω.Δεν νομιζω να καθονται να ασχολουνται να κοβουν καρτες , αφου μεσα σε 3 λεπτα σου εχουν βγαλει καινουργια.
dhmak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πάντως στην Vodafone στο Μεσολόγγι δύο φορές που πήγα να κόψω SIM δεν μου πήρανε λεφτά και τους ρώτησα πριν φύγω.
KoreanW Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 και όμως ασχολούνται και υπάρχουν καταστηματα που σου κόβουν τη sim και μερικοί χρεώνουν την κοπή και μερικοί όχι! lol
Adrastus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ναι η γενική ιδέα είναι πως το κάθε κατάστημα κάνει τα δικά του, ειδικά στην επαρχία που και οι επιλογές είναι περιορισμένες βαράνε όπου βρούνε...
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ναι ο καθενας οπως βολευεται. Το θεμα ειναι να μην ξαναδουν πελατες.Δεν μπορει το παλικαρι να παιρνει κινητο απο το καταστημα και να του λενε και 10 ευρω για την νεα καρτα. Νταξ εισαι γυφτος
G.TH. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μήπως ο Γερμανός σου ζήτησε 10 ευρώ για 2 νέες sim, κανονική και μίκρο; Όταν είχα αλλάξει εγώ αυτό μου είπαν και διάλεξα μόνο τη μίκρο με 5
KoreanW Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για αυτό είναι κοροϊδία και εκμετάλλευση το παραμάγαζο που έχουν κάνει σύστημα με τις sim την ίδια την εταιρεία θα τη συνέφερε καλύτερα αν οι παραγγελίες της σε sim αφορούσαν ένα μοναδικό τύπο [nanosim με αντάπτορες] αλλά προτιμούν να παραγγέλνουν χωριστά κάρτες sim, χωριστά microsim, χωριστά nanosim προκειμένου να τις χρεώνουν για κάθε φορά και να κερδίζουν περισσότερα κι από τη χασούρα στο να παραγγέλνουν πολλούς τύπους sim Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
Adrastus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, G.TH. είπε Μήπως ο Γερμανός σου ζήτησε 10 ευρώ για 2 νέες sim, κανονική και μίκρο; Όταν είχα αλλάξει εγώ αυτό μου είπαν και διάλεξα μόνο τη μίκρο με 5 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Adrastus
coffeex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Όταν είχα πάει στον Γερμανό για να μου κόψουν μία sim, δεν πλήρωσα τίποτα.
ELTASSOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πήρα σιμ απο σταθμό μέτρο και ηταν χαραγμένη σε 3 μεγέθη...έκανες ενα κλικ πιεσης και ξεκουμπωνε το μέγεθος που σου κανει. Κρατάμε τις ελεύθερες υποδοχές αν χρειαστούν κάπου καποτε σε κάποιον....επίσης τα μαγαζιά του παρόχους σου δεν χρεώνουν στην τουίντ..έχουν ενα μοχλακι πρεσακι με καλούπι / κοπτικο που κόβει ακριβως.
Adrastus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Update: Αν και λόγω χαζομάρας την πετσόκοψα λίγο άσχημα και ξεκόλλησε σε κάποια σημεία(!) Δουλεύει απροβλημάτιστα στο νέο κινητό! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Adrastus
kpapageo1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Για αλλαγή από micro σε nano και η Cosmote και ο Γερμανός μου ζήτησαν 7,90€. Την έκοψα μόνος μου και δεν έχω κάποιο θέμα έως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα