Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry δεν ταίριαζε πουθενά αλλού να γράψω το συγκεκριμένο μήνυμα.

Τι θέλω;

Έχω μια ιστοσελίδα με Delivery, pizza, καφέ κτλ.
Θέλω τα τηλέφωνα μέσα στην ιστοσελίδα που αναγράφονται να μην είναι τα αληθινά της κάθε επιχείρησης αλλά να είναι “εικονικά” τηλεφωνικά νούμερα αγορασμένα δικά μου τα οποία όταν καλεστούν να κάνουν εκτροπή στο κανονικό τηλέφωνο της κάθε επιχείρησης π.χ.  της πιτσαρίας.
Δηλαδή η κάθε επιχείρηση θα έχει το δικό της "εικονικό" νούμερο στο Site το οποίο όταν καλεστεί να γίνει εκτροπή στο κανονικό της.

Η πιτσαρία όταν σηκώσει το τηλέφωνο για να δεχτεί την παραγγελία πρέπει να δει στην οθόνη της το νούμερο του πελάτη και όχι το “εικονικό” της εκτροπής, ώστε να μπορεί η επιχείρηση να τον καλέσει πίσω αν χρειαστεί.

Επίσης, όλες οι επιχειρήσεις με το που σηκώνουν το τηλέφωνο για να δεχτούν την παραγγελία πρέπει να ακούν το ίδιο ακριβώς μήνυμα π.χ. “Παραγγελία από το athens-food.gr” και αμέσως μετά να μιλάνε με τον πελάτη.

Πρέπει ανά μήνα να υπάρχει αναλυτικός λογαριασμός με πόσες κλήσεις δέχτηκε η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, την διάρκεια συνομιλίας κτλ.

Παράδειγμα:

Ο πελάτης (6941234567) θέλει να παραγγείλει πίτσα, βλέπει το “εικονικό” τηλέφωνο 2106666666 της πιτσαρίας μέσα στο Site και το καλεί. Αυτό εκτρέπεται στο κανονικό τηλέφωνο της πιτσαρίας π.χ.
2102548965 ή κινητό.

Η πιτσαρία βλέπει στην οθόνη της το πραγματικό κινητό του πελάτη (6941234567) και όχι αυτό της εκτροπής 2106666666 ώστε μετά να μπορεί να τον καλέσει πίσω.
Η πιτσαρία μόλις το σηκώνει, ακούει ένα σύντομο ηχητικό μήνυμα και στην συνέχεια συνομιλεί με τον πελάτη και ολοκληρώνει την παραγγελία.

--------------------------------

Αυτό συμβαίνει ήδη σε ιστοσελίδες ακριβώς όπως το αναφέρω παραπάνω.
Οπότε ξέρω ότι γίνεται 100% ακριβώς όπως το περιέγραψα.
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πεί πώς?

Είναι εφικτό με VOIP, τηλεφωνικό κέντρο, DDI γραμμές κτλ κτλ? Θα ήθελα πάνω από 50 εικονικούς αριθμούς.
Εννοείται ψάχνω για την οικονομικότερη λύση και αυτή που θα μπορώ να διαχειρίζομαι αν είναι δυνατόν κάποιο Panel με τις εκτροπές, λογαριασμούς κτλ…

Είμαι όλο αυτιά.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από AnastaLav
Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτα μονο καποια εταιρεια που θα μπορει να προμηθευσει και τους αριθμος αλλα και τις χρεωσεις τον voip θα μπορει να σας τα δωσει σαν κοστος.

επισης θα πρεπει να δειτε και ποιο voip παροχο θα εχετε γιατι αν ειναι χαλια θα εχετε θεμα στην επικοινωνια.

παλιοτερα που ειχα ψαχτει για την δουλεια μας ειχα δει αυτην την εταιρεια.

https://www.voiceland.gr/page/ypodomh 

αυτη ειναι ελληνικη και μπορουσε να παρει σαν παροχος και τα σταθερα τηλεφωνα (αριθμους) και να τα κανει voip κτλ.

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν ειναι εκτροπη, ειναι κληση ενος κοινου τηλεφωνικου αριθμου πχ 8011χχχχχ με γεωγραφικό προσδιορισμό, μιλάς με τον πάροχο σου για την αγορά και παροχή της υπηρεσίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...