Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα πηγα σε ένα κατάστημα κοσμοτε για να παρω φοιτητικό πακέτο Ίντερνετ. Η κοπέλα εκεί αφού τελείωσε μου ειπε πως πρεπει να περιμένω 10-15 μέρες τον τεχνικό. Αφού έφτασα σπίτι σύνδεσα το ρουτερ και εχω συνδεθεί και δουλευει κανονικά. Μήπως αυτό με χρεώνει πέρα από το πακέτο μου η κατι τετοιο ή ο τεχνικός ερχετε πολυ απλά για να συνδέσει δυο καλώδια;

Δημοσ.
16 hours ago, uKalele said:

Καλησπέρα, σήμερα πηγα σε ένα κατάστημα κοσμοτε για να παρω φοιτητικό πακέτο Ίντερνετ. Η κοπέλα εκεί αφού τελείωσε μου ειπε πως πρεπει να περιμένω 10-15 μέρες τον τεχνικό. Αφού έφτασα σπίτι σύνδεσα το ρουτερ και εχω συνδεθεί και δουλευει κανονικά. Μήπως αυτό με χρεώνει πέρα από το πακέτο μου η κατι τετοιο ή ο τεχνικός ερχετε πολυ απλά για να συνδέσει δυο καλώδια;

νεα γραμμη η ηδη υπαρχουσα?τι παροχο ειχες πριν? και ναι ερχεται για να σου φερει τα δυο καλωδια απο το αστικο κεντρο μεχρι εσενα.

Δημοσ.
7 hours ago, uKalele said:

Υπερχουσα γραμμή πάλι κοσμοτε απλά να ξερω αμα χρεώνω τον άνθρωπο να το βγάλω από την πρίζα 

δεν τον χρεωνεις.μαλλον εφυγε και ειτε δεν την διεκοψε ειτε την διεκοψε και απλα δεν εχουν αποσυνδεσει την γραμμη απο τον γενικο κατανεμητη.τον χρεωνεις μονο αμα παρεις τηλεφωνο.

το νεα η το υπαρχουσα το εννοουσα αν εκανες αιτηση για νεα γραμμη ή αν ειχες αλλο παροχο παλια και τωρα πηγες cosmote οποτε μπορει να επαιζες με τον παλιο παροχο.αλλα μαλλον τωρα πηγες στο σπιτι αν καταλαβα και παιζεις με την γραμμη του προηγουμενου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...