Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποντίκι του τίτλου 30€ στα public

https://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/gaming-mouse-asus-rog-strix-impact-mayro/prod8500282pp/

στο Σκρουτζ απο 39.9€

https://www.skroutz.gr/s/11069787/Asus-ROG-Strix-Impact.html

περιπου 25% κατω

Επεξ/σία από paragontikos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τιμια φαινεται η τιμη του .

Οσο για την  asus  , εχω ενα Asus Gladius , το ειχα παρει πριν 3 χρονια και πραγματικα ειναι απο τις πιο καλες αγορες που εχω κανει . Εχει περασει πολυ rage gaming απο πανω του και δεν εχει καταλαβει τιποτα.

Αν καποιος ψαχνει ποντικι , και τον βολευει στο χερι , προχωραει αφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο ποντικι για fps οπως cs το εχω σαν 2ο,σε θεμα sensor δεν εχω δει μεγαλη διαφορα απο το πιο ακριβο g502 που εχω για main και ειναι και αρκετα ανετο.

Δημοσ.

Αξίζει για απλή καθημερινή χρήση και χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Autocad κλπ) ή δεν υπάρχει λόγος σε σχέση με ένα απλό του 10ευρου?

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Δεν εχει led παντου μονο πισω το σημα ουτε κουμπια στα αριστερα. Εχοντας το V30 της Motospeed 1 χρονο στα 12 ευρω εχει παντου led rgb και τα 2 κουμπια στα αριστερα με εχουν βολεψει παρα πολυ. Πχ για τρεξινο του παικτη μπορεις να τα κανεις οπως θελεις και τα 2. Μετα απο 600 ωρες gaming εχω να πω τα καλυτερα. Το asus δεν βλεπω να εχει τιποτα πραγματικα απλα το ονομα. Ακομα και το dpi παει μεχρι 5000 στο V30 παει μεχρι 7000. Ειναι οπως τα πληκτρολογια της razer που εχει 80-90 ευρω και με τα μισα πηραμε motospeed-mantistek που κανει τα ιδια ειναι μηχανικα και ακομα παραπανω. Το ονομα πληρωνουμε στα επωνυμα τιποτα αλλο. 

Δημοσ.

Οι προσφορες του public ειναι μια ιστορια μονες τους τελικα, διαχρονικα...MSRP διεθνως τα 50 δολλαρια, δηλαδη σκαρτα 44 ευρω..το Public ισχυριζεται οτι κερδιζω 30 ευρω απο τα 60(!) αρχικης τιμης.

Οποτε λεω να κερδισω αλλα 30 και να μην τσιμπησω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Οι προσφορες του public ειναι μια ιστορια μονες τους τελικα, διαχρονικα...MSRP διεθνως τα 50 δολλαρια, δηλαδη σκαρτα 44 ευρω..το Public ισχυριζεται οτι κερδιζω 30 ευρω απο τα 60(!) αρχικης τιμης.

Οποτε λεω να κερδισω αλλα 30 και να μην τσιμπησω.

παντως το γερμανικό amazon έχει ίδιες τιμές (60 αρχική, 30 τωρινή), οπότε ίσως να ίσχυε κάποτε το 60msrp κάποιο φεγγάρι.

Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Ρε παιδια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Δεν εχει led παντου μονο πισω το σημα ουτε κουμπια στα αριστερα. Εχοντας το V30 της Motospeed 1 χρονο στα 12 ευρω εχει παντου led rgb και τα 2 κουμπια στα αριστερα με εχουν βολεψει παρα πολυ. Πχ για τρεξινο του παικτη μπορεις να τα κανεις οπως θελεις και τα 2. Μετα απο 600 ωρες gaming εχω να πω τα καλυτερα. Το asus δεν βλεπω να εχει τιποτα πραγματικα απλα το ονομα. Ακομα και το dpi παει μεχρι 5000 στο V30 παει μεχρι 7000. Ειναι οπως τα πληκτρολογια της razer που εχει 80-90 ευρω και με τα μισα πηραμε motospeed-mantistek που κανει τα ιδια ειναι μηχανικα και ακομα παραπανω. Το ονομα πληρωνουμε στα επωνυμα τιποτα αλλο. 

Ελπιζω να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο ποσο dpi φτανει το ενα και ποσο το αλλο ουτε τα λεντακια στο ποσο καλο ειναι ενα ποντικι,αλλιως θα παιρναμε ολοι το ποντικι με τα περισσοτερα λεντ και dpi

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε

Ελπιζω να ξερεις οτι δεν παιζει ρολο ποσο dpi φτανει το ενα και ποσο το αλλο ουτε τα λεντακια στο ποσο καλο ειναι ενα ποντικι,αλλιως θα παιρναμε ολοι το ποντικι με τα περισσοτερα λεντ και dpi

Προφανώς εμένα κυρίως τα επιπλέον κουμπιά με βόλεψαν πάρα πολυ όπως έγραψα έχω πολλές ώρες με το συγκεκριμένο και δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Τώρα γιατί έχει 39 ευρώ το συγκεκριμένο Asus δεν γνωρίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Arkin said:

Προφανώς εμένα κυρίως τα επιπλέον κουμπιά με βόλεψαν πάρα πολυ όπως έγραψα έχω πολλές ώρες με το συγκεκριμένο και δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Τώρα γιατί έχει 39 ευρώ το συγκεκριμένο Asus δεν γνωρίζω. 

Για μενα στα 30 ευρω ειναι πολυ καλη επιλογη αν καποιος το θελει για competitive games ειναι ελαφρη και εχει σχετικα καλο σενσορ (pixart pmw3310).Τωρα το ποσο ανετο ειναι δεν το γνωριζω εγω το εχω δοκιμασει σε ενα φιλαρακι και ξερω οτι ειναι αρκετα ευχαριστημενος.

Επεξ/σία από Dimitrisha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...