uKalele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, σήμερα πηγα σε ένα κατάστημα κοσμοτε για να παρω φοιτητικό πακέτο Ίντερνετ. Η κοπέλα εκεί αφού τελείωσε μου ειπε πως πρεπει να περιμένω 10-15 μέρες τον τεχνικό. Αφού έφτασα σπίτι σύνδεσα το ρουτερ και εχω συνδεθεί και δουλευει κανονικά. Μήπως αυτό με χρεώνει πέρα από το πακέτο μου η κατι τετοιο ή ο τεχνικός ερχετε πολυ απλά για να συνδέσει δυο καλώδια;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Προφανώς αυτο ειναι κάποια σύνδεση του προηγούμενου ενοικιαστη
uKalele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Προφανώς αυτο ειναι κάποια σύνδεση του προηγούμενου ενοικιαστη Να το βγάλω δηλαδή η και να το αφήσω δεν υπαρχει θέμα;
AKAKIOS1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Εκανες καινουρια συνδεση με καινουρια αριθμοδοτηση? ή αλλαγη πακετου? Τωρα μετακομισες στο σπιτι?
uKalele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, AKAKIOS1 είπε Εκανες καινουρια συνδεση με καινουρια αριθμοδοτηση? ή αλλαγη πακετου? Τωρα μετακομισες στο σπιτι? Τωρα μετακόμισα στο σπίτι γραμμή υπήρχε κοσμοτε. Απλά να ξερω αμα χρεώνω τον ιδιοκτήτη η τον προηγούμενο ενοικιαστή να βγάλω το ρουτερ από την πρίζα και να περιμένω τον τεχνικό
AKAKIOS1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 αρα ειναι ακομα ενεργη η γραμμη στον παλιο ιδιοκτητη. Θα λειτουργει μεχρι να ολοκληρωθει η μεταφορα του... ή μεχρι να διακοπει οριστικα (αναλογα τι εχουν διαλεξει). Το να εχεις ρουτερ πανω και να εχεις ιντερνετ ακουγεται ωραιο.... αλλα μπορει να μπλεξεις ασχημα αν σε παρουν χαμπαρι. προκειτα για ιδιωτικη γραμμη καποιου. Ειναι σαν να πηγαινω εγω σε ενα κουτι σε τοιχο και να συνδεω εξοπλισμο και να εχω υπηρεσιες στο ονομα αλλου. Οκ. σε σενα ειναι στο σπιτι μεσα.... αλλα αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να το κανεις. it's your choice.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα