stixakakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα.μηπως ξερετε αν υπαρχει κεραια μεγαλης εμβελειας να βρισκω δικτυα wifi χωρις hacking μονο ελευθερα;
jkoukos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πολλές λύσεις υπάρχουν, αλλά η δήλωση "μεγάλη εμβέλεια" είναι κάτι σχετικό. Εξαρτάται από την κεραία, την θέση και τα χαρακτηριστικά της άλλης θέσης από πόσο μακρυά θα την πιάσεις με σήμα ικανοποιητικό ώστε να συνδεθείς μαζί της. Αυτό που δεν διαφημίζεται είναι ότι για πραγματικά μεγάλη εμβέλεια χρειάζονται και στις 2 πλευρές της ασύρματης σύνδεσης κεραίες/ΑΡ ίδιων δυνατοτήτων. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, είμαστε σε απόσταση 500 μέτρα απόσταση μεταξύ μας και θέλουμε να επικοινωνήσουμε με την φωνούλα μας. Είναι αδύνατον, οπότε εσύ σκεπτόμενος έξυπνα κάνεις χρήση ενός super-duper τηλεβόα κι έτσι η φωνή σου φθάνει στα αυτιά μου και σε καταλαβαίνω. Πες μου τώρα πως θα με ακούσεις εσύ αν δεν κάνω χρήση τηλεβόα και μάλιστα με παρόμοια χαρακτηριστικά ώστε να φθάσει μακρυά η φωνή μου μέχρι εσένα και όχι να εξασθενίση τόσο ώστε να χαθεί κάπου στη μέση απόσταση; 1
stixakakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, jkoukos είπε Πολλές λύσεις υπάρχουν, αλλά η δήλωση "μεγάλη εμβέλεια" είναι κάτι σχετικό. Εξαρτάται από την κεραία, την θέση και τα χαρακτηριστικά της άλλης θέσης από πόσο μακρυά θα την πιάσεις με σήμα ικανοποιητικό ώστε να συνδεθείς μαζί της. Αυτό που δεν διαφημίζεται είναι ότι για πραγματικά μεγάλη εμβέλεια χρειάζονται και στις 2 πλευρές της ασύρματης σύνδεσης κεραίες/ΑΡ ίδιων δυνατοτήτων. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, είμαστε σε απόσταση 500 μέτρα απόσταση μεταξύ μας και θέλουμε να επικοινωνήσουμε με την φωνούλα μας. Είναι αδύνατον, οπότε εσύ σκεπτόμενος έξυπνα κάνεις χρήση ενός super-duper τηλεβόα κι έτσι η φωνή σου φθάνει στα αυτιά μου και σε καταλαβαίνω. Πες μου τώρα πως θα με ακούσεις εσύ αν δεν κάνω χρήση τηλεβόα και μάλιστα με παρόμοια χαρακτηριστικά ώστε να φθάσει μακρυά η φωνή μου μέχρι εσένα και όχι να εξασθενίση τόσο ώστε να χαθεί κάπου στη μέση απόσταση; Καταλαβα ειναι πρακτικα αδυνατον
jkoukos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει δυνατότητα και στην πραγματικότητα είναι εφικτό να γίνουν τέτοιες ασύρματες συνδέσεις, αλλά σε πόση απόσταση παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες. Υπόψη ότι μια κατευθυντική κεραία μπορεί να κάνει ζεύξη σε μεγαλύτερη απόσταση από μια Omni, αλλά η πρώτη επικοινωνεί μόνο σε ένα συγκεκριμένο τόξο προς τα εκεί που κοιτά, οπότε πρέπει να την περιστρέψεις για να ψάξεις και σε άλλο τόξο περιμετρικά της.
stixakakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, jkoukos είπε Υπάρχει δυνατότητα και στην πραγματικότητα είναι εφικτό να γίνουν τέτοιες ασύρματες συνδέσεις, αλλά σε πόση απόσταση παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες. Υπόψη ότι μια κατευθυντική κεραία μπορεί να κάνει ζεύξη σε μεγαλύτερη απόσταση από μια Omni, αλλά η πρώτη επικοινωνεί μόνο σε ένα συγκεκριμένο τόξο προς τα εκεί που κοιτά, οπότε πρέπει να την περιστρέψεις για να ψάξεις και σε άλλο τόξο περιμετρικά της. Αν πω πως μπερδευτηκα θα ειναι ψεμα Τελικα υπαρχει ή οχι κεραια;
AKAKIOS1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, stixakakis είπε Αν πω πως μπερδευτηκα θα ειναι ψεμα Τελικα υπαρχει ή οχι κεραια; Κεραιες απειρες..... αλλα αν δεν διαβασεις λιγο να καταλαβεις τις διαφορες τους δεν προκειται να καταλαβεις τι παιζει. Μπορει να χαλασεις 500 € για ενα κεραιοσυστημα.... και τελικα με 100 € να κανεις την ιδια δουλεια. Ετσι γενικα...... παρε μια απο αυτες και κανε δοκιμες. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από AKAKIOS1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα