DimitrisP98 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα εχω το samsung galaxy s9 , βρισκομαι στο εξωτερικο και δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα δικτυο.Η εταιρια μου ειναι η cosmote. Στην αναζητηση μου βγαζει τα διαθεσιμα δικτυα αλλα δεν μπορω να συνδεθω. Πιστευεται εχει να κανει με την sim ,το κινητο ή κατι αλλο ?
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Εχεις ενεργοποιησει το Roaming (περιαγωγη) απο τον παροχο σου; Αν ναι, στο Galaxy η αντιστοιχη επιλογη ειναι ενεργη;
DimitrisP98 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ναι το εχω ενεργοποιησει , το θεμα μου ειναι πως δεν κανει εγγραφη σε κανενα δικτυο και εμφανιζει μηνυμα οτι η καρτα sim μου δεν μου επιτρεπει να συνδεθω σε καποιο διαθεσιμο δικτυο.
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Απο εδω μπορεις να δεις με ποιον παροχο συνεργαζεται η Cosmote σε καθε χωρα: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T60/section/Affiliate_Networks_Countries_CC Αυτον που θα σου βγαλει τον βλεπεις στα διαθεσιμα δικτυα; Μηπως απλα θελει restart η συσκευη σου;
DimitrisP98 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Βλεπω ολα οσα βγαζει το σαιτ αλλα δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα. Εχω κανει restart αλλα παλι το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα