greenkamikazi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα, η μητρικη μου z370 asrock killer εχει 3 θυρες για ανεμιστηρες και θελω να προσθεσω παραπανω. Εχετε να μου προτεινετε καποιον controller που να συνδεσω τους ανεμιστηρες? Γινεται ο controller να μπει στη μητρικη και να ελεγχω τους ανεμιστηρες μεσω της μητρικης? Τελος, εχω δει αυτον:https://www.techstores.gr/fan-controller-aerocool-p7-h1-rgb.html θα μπορω με αυτον να ελεγχω τους ανεμιστηρες μεσω μητρικης? Ευχαριστω!
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Πόσα παραπάνω θέλεις να προσθέσεις? Μπορείς με splitter να βάλεις σε μια θέση της μητρικής 2 ανεμιστήρια.
greenkamikazi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Πόσα παραπάνω θέλεις να προσθέσεις? Μπορείς με splitter να βάλεις σε μια θέση της μητρικής 2 ανεμιστήρια. Kαι εγω στο splitter εχω καταληξει απλα το θεμα ειναι θα μπορω να τους ελενξω μεσω της μητρικης μετα?Γιατι καπου διαβασα οτι μπορεις να ελεγχεις μονο τον εναν
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Και τα δύο fan που θα έχεις στο splitter προφανώς και θα είναι στις ίδιες στροφές. Αν θες ξεχωριστά τότε θες fan controller. Το παραπάνω της aerocool δεν γνωρίζω αν μπορείς να ελέγχεις ξεχωριστά τα fan. Αν βρω κάποιες πληροφορίες για το πως λειτουργεί θα στις πω. 1
greenkamikazi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Και τα δύο fan που θα έχεις στο splitter προφανώς και θα είναι στις ίδιες στροφές. Αν θες ξεχωριστά τότε θες fan controller. Το παραπάνω της aerocool δεν γνωρίζω αν μπορείς να ελέγχεις ξεχωριστά τα fan. Αν βρω κάποιες πληροφορίες για το πως λειτουργεί θα στις πω. Ιδιες στροφες να ειναι δε με πειραζει, αρκει να μπορω να τα ελεγχω και να μη βαρανε 100%.,Ευχαριστω πολυ περιμενω ενα σπλιτερ να δω αν βγαλω ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα