dimosss Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, paredwse είπε Θέλω να επιλέγω τι θα δω και πότε θα το δω. Έχω Netflix και Amazon Prime Video και μπορώ να τα πληρώνω. Έκοψα το OTE TV γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω (δεν βλέπω αθλητικά, σημαντικό αυτό νομίζω). Δεν αρνούμαι ότι κατεβάζω (ακόμα) και από μη νόμιμες πηγές αλλά αυτά έχουν ελαχιστοποιηθεί πλέον. Παραμένω στα νόμιμα τα οποία με υπερκαλύπτουν. Το streaming είναι το μέλλον (τουλάχιστον το άμεσο μέλλον) και δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν διαφωνώ με αυτό λες αλλά σαν φοιτητής με part time εργασία τα θεωρώ πολλά ιδικά όταν δεν βλέπω ολόκληρο το περιεχόμενο κάθε streaming υπηρεσίας
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε το prime λέει τίποτα; δεν εχει ελληνικους υποτιτλους, αν και ειναι στα 6 ευρω δεν εχει τον καταλογο του νετφλιξ , εχει πραγμα να δεις αλλα σιγουρα σε 2-3 μηνες αν το πιασεις το εχεις ξεπεταξει (αν δεν κανω λαθος προλαβαινεις ακομα τα 3 ευρω τον μηνα για ενα εξαμηνο δοκιμαστικα) επισης ως εφαρμογη θελει ακομα τρελο φτιαξιμο αλλα σιγουρα εχει στρωσει απο τις πρωτες εποχες του που εψαχνες τι εχεις δει! για δοκιμη 1 μηνα παντως αξιζει αλλα οπως ειπα δεν εχει ελληνικα, επισης προσοχη , πρωτα παμε φτιαχνουμε τι θελουμε audio και υποτιτλους , και το τσεκαρουμε γιατι μπορει απο μονο του να στα κανει ρωσικα και ισπανικους υποτιτλους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ! τσιρζ!
damienmaguire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, dimosss είπε Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Συνδρομή στο spotify , συνδρομή στο cosmote tv , συνδρομή στο netflix κλπ ,κλπ. Λες, έλα μωρέ 2-3€ είναι όταν όμως οι υπηρεσίες streaming γίνονται αμέτρητες και όταν δεν ενδιαφέρεσαι για ολόκληρο το προϊόν τους υπάρχουν και άλλοι τρόποι και ας χάνεις την διαδραστικότητα. Αν μοιραζεσαι το cosmote tv με καποιο τροπο και πλήρωνεις 2-3ε πες μας και μας πως να το κανουμε. Με την ίδια λογική του να βλέπεις με άλλο τρόπο τις παροχες του netflix τσαμπα, βαλε και κανα ρώσικο σερβερ να βλεπεις και τα ote τσαμπα.
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 11:53 ΠΜ, paredwse είπε Θέλω να επιλέγω τι θα δω και πότε θα το δω. Έχω Netflix και Amazon Prime Video και μπορώ να τα πληρώνω. Έκοψα το OTE TV γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω (δεν βλέπω αθλητικά, σημαντικό αυτό νομίζω). Μια ερώτηση: βλέπεις Bundesliga? Έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία το Amazon..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, mourouzis2005 said: Μια ερώτηση: βλέπεις Bundesliga? Έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία το Amazon.. Δεν βλέπω bundesliga γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Αλλά δεν νόμιζω ότι έχει αθλητικά το Amazon Prime Video στην Ελλάδα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
dimosss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 10:26 ΜΜ, damienmaguire είπε Αν μοιραζεσαι το cosmote tv με καποιο τροπο και πλήρωνεις 2-3ε πες μας και μας πως να το κανουμε. Με την ίδια λογική του να βλέπεις με άλλο τρόπο τις παροχες του netflix τσαμπα, βαλε και κανα ρώσικο σερβερ να βλεπεις και τα ote τσαμπα. Φίλε αλλού αναφέρομαι, 2-3€ ξεκινάνε οι υπηρεσίες streaming ( βλέπε spotify για φοιτητές 3.49€). Όταν βλέπω 2 σειρές από netflix (με κάθε νέα σεζόν να αργει πάνω από χρόνο ) όχι δεν θα δώσω τα περίπου 10€ περιπου που ξεκινάνε τα πακέτα και ας είναι διαδραστικά όπως αναφέρει και το άρθρο.
speedman_26 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 05/10/2018 at 11:53, paredwse said: Θέλω να επιλέγω τι θα δω και πότε θα το δω. Έχω Netflix και Amazon Prime Video και μπορώ να τα πληρώνω. Έκοψα το OTE TV γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω (δεν βλέπω αθλητικά, σημαντικό αυτό νομίζω). Δεν αρνούμαι ότι κατεβάζω (ακόμα) και από μη νόμιμες πηγές αλλά αυτά έχουν ελαχιστοποιηθεί πλέον. Παραμένω στα νόμιμα τα οποία με υπερκαλύπτουν. Το streaming είναι το μέλλον (τουλάχιστον το άμεσο μέλλον) και δεν με ενοχλεί καθόλου. Σύμφωνο τα συνδρομητικά βάζουν επαναλήψεις. Πχ ΟΤΕ. Το μόνο που μου αρέσει είναι οι εκπομπές που βάζουν με τα making of και γενικά εκπομπές με εβδομαδιες κυκλοφορίες. Amazon ακόμα δεν έχει subs σε όλα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από speedman_26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα