Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimosss είπε

και εμεις οι "φιλοι" του netflix που παρακολουθουμε τις σειρες του απο "αλλου" τι θα κανουμε ? 😂😂

Να γίνουμε μία "οικογένεια" και να πάρουμε πακέτο 🤡

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Έβαλα τον δοκιμαστικό μήνα της Netflix. Απογοητευτικά. Ταινίες που τις έχουμε δει 1000 φορές και σειρές που η τις έχουμε δει η είναι άγνωστες. 

Το θέμα είναι όταν γράφετε κάποιος σε συνδρομητική πλατφόρμα  να "λαχταρά" να δει το περιεχόμενο και όχι να ψάχνει με το φακό μπας και βρει κάτι να περάσει την ώρα του.

και εγω πηρα δυο μηνες δωρεάν ειχα 2 καρτες. 

μου άρεσε προσωπικά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ανατριχιαστικο με αυτην την εξαιρετικη σειρα (οι αστοχιες εδω και εκει δεν επηρρεαζουν την συνολικη ποιοτητα) ειναι οτι τα οσα, με δυστοπικη διαθεση (οχι αδικα κρινοντας απο τις εκφυλιστικες ροπες μας ως ειδος), προτεινει ως πιθανοτητα, ολοενα και πραγματωνονται με τον εναν η τον αλλο τροπο εφοσον οι αρχικες υποθεσεις των επεισοδιων ελαχιστα απεχουν απο αυτο που σημερα ειναι ηδη τεχνολογικα/κοινωνικα πραγματοποιησιμο η αν μη τι αλλο εφικτο σε κοντινο χρονικο οριζοντα.

Επεξ/σία από Bluedive
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει ακομη τι εννοει διαδραστικο επεισοδιο?Κανουν ξεχωριστα γυρισματα για <<επιλογες>> που βαζει ο τηλεθεατης?Σαν παιχνιδια των telltale games?

Δημοσ.

ναι σαν QTE θα ειναι. πρεπει να πατησεις γρηγορα τα χρωματιστα κουμπια του τηλεκοντρολ σου, για να αποτρεψεις τον θανατο του πρωταγωνιστη.

• Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimosss είπε

και εμεις οι "φιλοι" του netflix που παρακολουθουμε τις σειρες του απο "αλλου" τι θα κανουμε ? 😂😂

Βρες άλλους 5 και βάλτε τη 12ευρη συνδρομή να δινετε 2ε ο καθένας 

Δημοσ.

Σκετη παρανοια αυτη η σειρα.. Καταλαβαινεις το σεναριο λες ειμαι γατος το βρηκαααα.. και μετα απο 2 λεπτα ξανα χανεσαι.. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dimosss είπε

tsapou

Δημοσ.
13 ώρες πριν, damienmaguire είπε

Βρες άλλους 5 και βάλτε τη 12ευρη συνδρομή να δινετε 2ε ο καθένας 

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Συνδρομή στο spotify , συνδρομή στο cosmote tv , συνδρομή στο netflix κλπ ,κλπ. Λες, έλα μωρέ 2-3€ είναι όταν όμως οι υπηρεσίες streaming γίνονται αμέτρητες και όταν δεν ενδιαφέρεσαι για ολόκληρο το προϊόν τους υπάρχουν και άλλοι τρόποι και ας χάνεις την διαδραστικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

οσοι δεν εργαζεστε και δεν εχετε οικογενεια δειτε απο τορρεντ (εχει απειρο περιεχομενο μαζενο σε ενα και μονο τρακερ)

οσοι δεν εργαζεστε αλλα εχετε οικογενεια δειτε απο τορρεντ(απειρο περιεχομενο και τον ελευθερο χρονο σας σιγουρα θα βρειτε κατι να δειτε)

οσοι εργαζεστε αλλα δεν εχετε οικογενεια βαλτε οτε , νοβα , βοντα(μετα την δουλεια ολο και κατι θα εχει να δεις για να σκοτωσεις την ωρα σου)

οσοι εργαζεστε και εχετε οικογενεια βαλτε νετφλιξ.(τον ελαχιστο ελευθερο χρονο αν θα μενει θα βρειτε καμια ωριτσα για μια σειρα που σας αρεσει να περασει και παλι η ωρα σας)

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να επιλέγω τι θα δω και πότε θα το δω. Έχω Netflix και Amazon Prime Video και μπορώ να τα πληρώνω. Έκοψα το OTE TV γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω (δεν βλέπω αθλητικά, σημαντικό αυτό νομίζω).

Δεν αρνούμαι ότι κατεβάζω (ακόμα) και από μη νόμιμες πηγές αλλά αυτά έχουν ελαχιστοποιηθεί πλέον. Παραμένω στα νόμιμα τα οποία με υπερκαλύπτουν. 

Το streaming είναι το μέλλον (τουλάχιστον το άμεσο μέλλον) και δεν με ενοχλεί καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...