blanka Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Στις 9/3/2023 στις 2:03 ΜΜ, panther_512 είπε Μήν το γελάς, το chatgtp βγάζει καλές, g-t-p ιστορίες. Πλέον το βράδυ στον καναπέ, με τη κόρη δίπλα να την έχει πάρει ο ύπνος, το βάζω να μου φτιάχνει ιστορίες ώς ακολούθως: - Tell me a horror story with a very bad ending - Διαβάζω την ιστορία - Now add a funny twist to the ending - Διαβάζω και ξεκαρδίζομαι στα γέλια - Now add a scary twist to the funny twist - Κλαίω από τα γέλια - Now add a funny twist to the scary twist - Ξεκαρδίζομαι στα γέλια, ξυπνάει η κόρη μου και μου βάζει τις φωνές. μπορείς να γράψεις και στα ελληνικά στο ChatGPT
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, blanka είπε μπορείς να γράψεις και στα ελληνικά στο ChatGPT Ναι κανονικα, κανει καποια λαθη γραμματικης αλλα μην φανταστεις σαν το google translate...Πολυ ανωτερο! Συζητας κανονικα.
Glikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο 3ο μόνο οι σκηνές με Mando-Bo μου άρεσαν. Ενδιάμεσα ήταν περίεργο και κάπως αδιάφορο. Ελπίζω μην καταλήξει κομπάρσος στην ίδια του την σειρά ο Mando. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από Glikos 4
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Από τα πρώτα 3 επεισόδια βλέπω παντελής έλλειψη σχεδίου, αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε δει την πανωλεθρία του κενομπι ακόμα, δείχνουν να σέβονται τον θεατή. Οι μαχες εντελώς αδιάφορες με εχθρούς που έρχονται και φεύγουν από το πουθενά, δεν φτιάχνεις σύνδεση του θεατή με την ιστορία έτσι. Το subplot στον κορασαντ μου άρεσε, κάτι σαν απλοικό andor, αλλά γνώριζαν ότι το κοινό θα φρικάρει με την έλλειψη μανταλοριαν και τον χώρεσαν και αυτόν πετυχαίνοντας μάλλον να τους δυσαρεστήσουν όλους τελικά. Η ντιζνει πάσχει από το σύνδρομο των στριμινγκ υπηρεσιών «παράγω κοντεντ και όχι ιστορίες» με μετρια τελικά αποτελέσματα. Αν συνεχίσει πάντως έτσι θα είμαι ικανοποιημένος έχοντας δει και τα χειρότερα. 1
noFEARgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μονο το andor εμεινε απο το star wars πλεον , ας δωσουν στους δημιουργους ολη την σειρα μπας και δουμε τιποτα καλο .
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μου πέταξε ο αλγόριθμος το παρακάτω βίντεο απ'το Andor. Τι λέτε ρε παιδιά, έχω χάσει κάτι τόσο insane ποιοτικό; Αυτό το ολιγόλεπτο κλιπακι με ενθουσίασε απίστευτα πάντως και λέω να τη δω σήμερα το βράδυ! Παίζει και ο Boris Shcherbina (Chernobyl) aka Stellan Skarsgård Spoiler https://youtu.be/mdH8HY_re9Q
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 43 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Παίζει και ο Boris Shcherbina (Chernobyl) aka Stellan Skarsgård Yep, και παίζει πολύ καλά. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μου πέταξε ο αλγόριθμος το παρακάτω βίντεο απ'το Andor. Τι λέτε ρε παιδιά, έχω χάσει κάτι τόσο insane ποιοτικό; Αυτό το ολιγόλεπτο κλιπακι με ενθουσίασε απίστευτα πάντως και λέω να τη δω σήμερα το βράδυ! Παίζει και ο Boris Shcherbina (Chernobyl) aka Stellan Skarsgård Ειναι οτι καλυτερο τα τελευταια χρονια απο Star Wars... 3
noFEARgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειναι οτι καλυτερο τα τελευταια χρονια απο Star Wars... Tελευταιες δεκαετιες θα ελεγα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από noFEARgr
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Spoiler Credits: Zord.photography on Instagram -----------
DeareN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αφήνω αυτό εδώ. στο ίδιο κλίμα
johny f Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετρια πραγματα και στο 4ο.Μια προπονηση απο 'δω,ενα φλασμπακ απο 'κει,μια διασωση απο κατι δρακους που ηρθαν απ'το Game of Thrones παραπερα,το φαγαμε το 25λεπτο... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από johny f 1
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δις ιζ δε Γουέιν και 3 (χοντρά) πουλάκια κάθονταν. Spoiler Αλήθεια, πώς χώρεσαν στο σκάφος? Αν ο κύκλος είχε 20 επεισόδια και είχαμε 1-2 κύκλους ακόμα, ίσως και να είχαν θέση επεισόδια όπως το προηγούμενο και αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα