Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Spoiler Οκ, είχα πει "Λες;" μερικά επεισόδια πριν, αλλά δεν το περίμενα ότι θα γινόταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ καλό επεισόδιο. Μέχρι και εγώ η άσχετη ενθουσιαστηκα😛 Spoiler Το cgi το βρήκα πολύ καλο. Ο pascal εξαιρετικός στο ρόλο του. Συγκινήθηκα και εγώ βλέποντας τον να αποχαιρετά το παιδί. Το ερώτημα είναι : no more baby yoda on mandalorian season 3? Αν όχι, λυπάμαι αλλά με χάσανε από θεατή 😐 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badasszoro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ώρες ώρες αναρωτιέμαι το "what if". Τι θα βλέπαμε στο sequel trilogy αν είχε αναλάβει κάποιος άλλος κ τέτοια. Η απάντηση μάλλον είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ. Κυρίως όμως για το σημερινό Spoiler Ο Λουκ πήρε την λύτρωση που του άξιζε, σε συνταγή που θυμίζει vader στην τελευταία σκηνή στο rogue one. Έλεγα τις τελευταίες μέρες ποιος θαρθει να τους σώσει, έλεγα ασοκα, Καλ, μέσα μου ήθελα πολύ να είναι ο Λουκ αλλά λέω δεν παίζει, και βλέπω εκεί που όλα πάνε για κουβά, τούτ τούτ τούτ τα ραντάρ κ βλέπω ένα x-wing μόνο του.. πράσινο φωτόσπαθο..λέω λες? Βλέπω κ το γάντι, λέω Λουκ, το μόνο που έμενε ήταν αν θα βλέπαμε Sebastian η cgi mark..κ ανεβάζει κουκούλα, εκεί ένιωσα 10 χρονών. Πολλά τα συναισθήματα. Για να δούμε που θα πάει το σύμπαν από δω κ πέρα. May the force be with you ΥΓ: το δεύτερο επεισόδιο που ήταν μάπα το σκηνοθέτησε ο Payton Reed που έκανε κ το φινάλε.😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, badasszoro είπε Ώρες ώρες αναρωτιέμαι το "what if". Τι θα βλέπαμε στο sequel trilogy αν είχε αναλάβει κάποιος άλλος κ τέτοια. Η απάντηση μάλλον είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ. Κυρίως όμως για το σημερινό Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Λουκ πήρε την λύτρωση που του άξιζε, σε συνταγή που θυμίζει vader στην τελευταία σκηνή στο rogue one. Έλεγα τις τελευταίες μέρες ποιος θαρθει να τους σώσει, έλεγα ασοκα, Καλ, μέσα μου ήθελα πολύ να είναι ο Λουκ αλλά λέω δεν παίζει, και βλέπω εκεί που όλα πάνε για κουβά, τούτ τούτ τούτ τα ραντάρ κ βλέπω ένα x-wing μόνο του.. πράσινο φωτόσπαθο..λέω λες? Βλέπω κ το γάντι, λέω Λουκ, το μόνο που έμενε ήταν αν θα βλέπαμε Sebastian η cgi mark..κ ανεβάζει κουκούλα, εκεί ένιωσα 10 χρονών. Πολλά τα συναισθήματα. Για να δούμε που θα πάει το σύμπαν από δω κ πέρα. May the force be with you ΥΓ: το δεύτερο επεισόδιο που ήταν μάπα το σκηνοθέτησε ο Payton Reed που έκανε κ το φινάλε.😂 Εγώ ξεχάστηκα ότι παιζόταν σήμερα το επεισόδιο και έκανα το λάθος να δω τις τάσεις στο twitter (us) και έφαγα spoiler 👀 το όνομα οπότε ήξερα τι θα παιχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badasszoro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, coffeex είπε Εγώ ξεχάστηκα ότι παιζόταν σήμερα το επεισόδιο και έκανα το λάθος να δω τις τάσεις στο twitter (us) και έφαγα spoiler 👀 το όνομα οπότε ήξερα τι θα παιχτεί. Είναι κανόνας, ( ειδικά από τα spoiler που γίνανε μόδα στο got) ότι αν βγαίνει επεισόδιο εκείνη την μέρα δεν ανοίγεις social media ούτε YouTube ούτε τηλέφωνα απαντάς μέχρι να το δεις. Αλλιώς χάνεται η μαγεία 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Coming December 2021 ???????? WTF ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, badasszoro είπε Είναι κανόνας, ( ειδικά από τα spoiler που γίνανε μόδα στο got) ότι αν βγαίνει επεισόδιο εκείνη την μέρα δεν ανοίγεις social media ούτε YouTube ούτε τηλέφωνα απαντάς μέχρι να το δεις. Αλλιώς χάνεται η μαγεία Όλη μέρα πάλευα να αποφύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι τοσο πορωμενος με την επιστροφη του Boba Fett επιτελους θα παρει αυτο που του αξιζει μετα τα απιστευτα κομικ του Σαν ψεμα οτι γυρισε και θα τον ξαναδουμε, λατρευω ολο το συναφι των bounty hunters με αγαπημενο μου τον Cad Bane, αλλα ο Boba Fett ειναι λατρεια και δεν ειχε καθολου screen time. Απιστευτη σεζον, για ολους τους πορωμενους με το συμπαν, φερανε στη "ζωη" ποσους χαρακτηρες. Nομιζω πως μετα το τελος της σεζον η σειρα δεν εχει ταβανι και η ενωση με την σειρα της Ahsoka μας παει προς ενα τεραστιο γεγονος και εναν μπλε villain 10/10 απο μενα bonus post: Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από najinblue3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Και ήθελα να δω τι είχε βάλει σήμερα (πια χτες ) στο instagram Spoiler o Mark και... https://www.instagram.com/p/CI86nF7FI4n/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Star Wars ρε φίλε! 🤘🔥🔥 *Ν*αυλωμενοι όλοι!! Μετά τη ξενερα στις τελευταίες ταινίες (με εξαίρεση το εκπληκτικό Rogue One) μέσα σε 2 σεζόν η σειρά κουβαλάει την ελπίδα για πράγματα και θαύματα! Επιτέλους! Spoiler Λίγο το cgi έμοιαζε με deepfake αλλά χαλάλι. Έχω τεράστια περιέργεια να δω που θα το πάνε στη 3η σεζόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει και φαίνεται βαδίζουμε σε νέα μονοπάτια. Παρεμπιπτόντως δεν ήμουν φαν του Μπομπα Φετ. Μετά τη σειρά ψάχνω να βρω φιγούρες και funko pop. Η after credits scene γ@μησεεεε! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από 7nisiotis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Όλη μέρα πάλευα να αποφύγω. Και εγώ αυτό κάνω από εποχές game of thrones αλλά χτες ξεχάστηκα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που βλέπω εγώ για την τρίτη σεζόν είναι η προσπάθεια για να πάρουν πίσω τον πλανήτη τους και να πλακωθούν για το μαύρο φωτοσπαθο. Δεν βλέπω να κολλάει ο baby Yoda. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από smpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, coffeex είπε Και εγώ αυτό κάνω από εποχές game of thrones αλλά χτες ξεχάστηκα 😂 Στο δρόμο για τη δουλειά, 7.30 το πρωί, έξω από το Χίλτον, με παίρνει η τότε κοπελιά με σπασμένη φωνή "Μα πώς σκότωσαν τον Jon Snow"! E, αφού δεν τη χώρισα τότε, καλά να πάθω τώρα κρεμασμένος (το τί άκουσε, δεν περιγράφεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλιστα...Έτσι κλωτσάς την καρδάρα με το γάλα. Είδαμε και πάθαμε να δούμε κάτι φρέσκο στον κόσμο του Star Wars που να έχει ενδιαφέρον, βρίσκουμε αυτήν την αθώα, νοσταλγική σειρά και πάνε και αποφασίζουν να αρμέξουν την ίδια ψόφια αγελάδα. Και το κάνουν που; Στο τέλος της δεύτερης πετυχημένης σαιζόν, όπου έχουμε βρει και αγαπήσει νέους χαρακτήρες και δεν χρειαζόμαστε μούμιες του παρελθόντος. Τόση ανασφάλεια πια; Μια σκηνή βέβαια δεν αρκεί για να μου καταστρέψει την σειρά, αλλά σίγουρα ξενέρωσα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Voodooman 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Και ήθελα να δω τι είχε βάλει σήμερα (πια χτες ) στο instagram Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου o Mark και... https://www.instagram.com/p/CI86nF7FI4n/ Spoiler Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από najinblue3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα