FCastor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε Οργασμος Ashoka, and Mandolorian are all going to converge into one large event. Wait, what? Και λεγόταν γενικά για backdoor pilot το επεισόδιο με την Ahsoka. Nice! 2
FCastor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Και δεύτερο spin off από The Mandalorian, επίσης από Filoni και Favreau... 3
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Και στο Κενομπι λεει θα εμφανιστει ο Ανακιν. I support this decision 2
FCastor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Και ένα video με σχολιασμό για όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με Star Wars: 2
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, FCastor είπε Και δεύτερο spin off από The Mandalorian, επίσης από Filoni και Favreau... Ναι εκεινη την ωρα ανακαινωσανε πολυ πραμα μαζι. Απ οτι φαινεται στα περισσοτερα Filoni-Favreau ειναι υπευθυνοι, εκτος την ταινια του Waititi. Επιτελους το καταλαβανε, και θα δουμε πολυ καλο πραμα. Eγω χαρηκα οταν ειπαν οτι η Ασοκα με τον Μαντο θα ενωθουν για ενα μεγαλο event, μαλλον θα δουμε Phoenix live action και Thrawn 2
FCastor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ναι εκεινη την ωρα ανακαινωσανε πολυ πραμα μαζι. Απ οτι φαινεται στα περισσοτερα Filoni-Favreau ειναι υπευθυνοι, εκτος την ταινια του Waititi. Επιτελους το καταλαβανε, και θα δουμε πολυ καλο πραμα. Eγω χαρηκα οταν ειπαν οτι η Ασοκα με τον Μαντο θα ενωθουν για ενα μεγαλο event, μαλλον θα δουμε Phoenix live action και Thrawn Star Wars fatigue, my arse! Αρκεί βέβαια εκτός από ποσότητα να έχει και ποιότητα. Αν και σίγουρα το δίδυμο Favreau - Filoni με κάνει αισιόδοξο. Και για να συνοψίσω την αντίδρασή μου σε αυτά τα νέα (και στα νέα της Marvel για να είμαι ειλικρινης); Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από FCastor 1
kanesaxo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Βγήκε το επεισόδιο να αρχίσει το ψαχτήρι;
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Βγήκε το επεισόδιο να αρχίσει το ψαχτήρι; Ναι 1
kanesaxo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ναι ντανκε! να ψαξω το 4Κ.
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, kanesaxo είπε ντανκε! να ψαξω το 4Κ. ωπα εσυ λες απο τον θειο, δε ξερω πασαμ για θειο ATM το βλεπω Disney plus
kanesaxo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε ωπα εσυ λες απο τον θειο, δε ξερω πασαμ για θειο ATM το βλεπω Disney plus ναι κι εγω απ'το ντισνει πλας θα το δω. Απλά απ'το πλας πλας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Spoiler Seismic charge is back! Αυτό μου άρεσε κυρίως. 4
nickmanak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Το καλυτερο νέο θα ειναι οταν διαβασουμε οτι η Κενεντι ξεκουμπιστηκε απο την εταιρεια! 1 1
Πέτρος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Seismic charge is back! Αυτό μου άρεσε κυρίως. Το μόνο, για την ακρίβεια. Όλο το υπόλοιπο, τα ίδια παιδιάστικα με ολίγη από Mikeus. Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες ανακοινώσεις... :Goodmorning sun-shiiiiiine: 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Seismic charge is back! Αυτό μου άρεσε κυρίως. Ανατριχιλα εκεί και ένα χαμόγελο yeah mfkers χεχεχε η σκηνή αυτή.Ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν για μένα. Εκπληκτικός ο Mando.. εε ο Pedro Pascal. Spoiler Στη σκηνή που βγάζει το κράνος ένιωθες ότι είναι ο Mando και όχι ο ηθοποιός, την αγωνία μη τους πιάσουν και δεν φέρουν εις πέρας την αποστολή, την αμηχανία που ένιωθε επειδή έβγαλε το κράνος του, αυτή η δυσάρεστη έκφραση που είχε όλη την ώρα ήταν συγκινητική κ αγωνιώδη. 34 λ. επεισόδιο που ένιωσα ότι ήταν τουλάχιστον μιας ώρας, φυσικά ακόμα και ο τόνος της φωνής, το στυλ ομιλιας κλπ. Φοβερό το ότι ακόμα και στις σκηνές που δεν ξέρουμε αν είναι κασκαντέρ ή ο ίδιος πίσω από το κράνος μεταφέρει συναισθήματα μόνο κ μόνο απ'τη φωνή. Εκπληκτικός και ο Bill Burr, ΔΕΝ το περίμενα. Ειδικότερα οι σκηνές στην Αυτοκρατορική βάση εκεί με τον ανώτερο τι ήταν τέλος πάντων αυτό το σιχαμα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από 7nisiotis 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα