kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Αντε να βγούν και τα υπολοιπα, να τα δούμε απο 2 φορές και μετά ολη τη σαιζον μαζί!!! Δε το χορταίνω!!! Καθε επεισόδιο 4Κ, που αξιζει μεχρι το τελευταίο ΚΒ του! 3
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Αντε να βγούν και τα υπολοιπα, να τα δούμε απο 2 φορές και μετά ολη τη σαιζον μαζί!!! Δε το χορταίνω!!! Καθε επεισόδιο 4Κ, που αξιζει μεχρι το τελευταίο ΚΒ του! This is the way!
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε This is the way! 7
najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ελα ρε και εγω πηρα POP! Εχω mando με child, και εναν jawa 2
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Ελα ρε και εγω πηρα POP! Εχω mando με child, και εναν jawa εμενα με κράζει η γυναίκα, αλλιως θα γέμιζα το ράφι!!! !
badasszoro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Άμα δεν δούμε Jar Jar θα είναι απογοήτευση 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επος το τελευταιο επεισοδιο ποτε ξεκινησε ποτε τελειωσε δεν καταλαβα τιποτα .Αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα της σειρας ,θα επρεπε να επεισοδια να ηταν μεγαλυτερης διαρκειας . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis13 4
kanesaxo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ φίλος μας... https://popup.gr/arts/cinema/8057-darth-vader-bad-robot-productions?fbclid=IwAR22gB6V3cWESeJe9x_cSKFi6T-pQSvUa9aBswdyThNvRctJoMqqBfFhq5Q
Daenerys. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/tvtUf1Z7xUM issa mood! Ο μικρος ειναι τοσο geek, πεθαινω 😂 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Daenerys.
najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μου αρεσε παρα πολυ το σημερινο, δε ξερω αν η σειρα εχει ταβανι η θα γινεται συνεχεια καλυτερη. 2
HellionKal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Το έχουν παραξεφτιλίσει με τους Stormtroopers βέβαια. ΟΚ ναι είναι άχρηστοι, το πιάσαμε. Κάθε φορά που εμφανίζονται στη σειρά πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή δραματική ένταση γιατί ξέρουμε προκαταβολικά πως θα αποτύχουν οικτρά, και πως το μόνο ενδιαφέρον θα είναι "σε πόσα δευτερόλεπτα θα εξαφανίσουν όλο το τάγμα πάλι". 5 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Πλακίτσα και το σημερινό επεισόδιο. Spoiler Επιστροφή της Ming-na σαν Fennec. O Boba Fett έφαγε άπειρο κόσμο. Τι γίνεται όταν δεν αντιμετωπίζεις τους πρωταγωνιστές της τριλογίας. New members added to the party. Κρίμα όμως χάσαμε το Razor Crest. Dark Troopers confirmed. Τι άλλο θα πάρουμε από το EU; Οι Stormtroopers είναι εύστοχοι όταν χρειάζεται / φοράς beskar. 6
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Ωραιότατο. Μόνο αυτό και το His Dark Materials αξίζουν. 1
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε κάθε κύκλο πρέπει να μας μαυρίσουν την ψυχούλα. Έκανα αρκετές ώρες να ξεπεράσω Spoiler τον θάνατο του IG-11, αλλά το Razor Crest; To Razor Crest ρε;;;;; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Voodooman 4
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Σε κάθε κύκλο πρέπει να μας μαυρίσουν την ψυχούλα. Έκανα αρκετές ώρες να ξεπεράσω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τον θάνατο του IG-11, αλλά το Razor Crest; To Razor Crest ρε;;;;; Spoiler Slave I > Razor Crest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα