coffeex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Καλά η αρχή και γενικά η μουσική θύμισε Spaghetti Western 🤠 μπορεί να μην είχε την τρελή υπόθεση αλλά ήταν ευχάριστο επεισόδιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) oτι καλυτερο υπαρχει στην τηλεοραση αυτη την στιγμη. θα σπασει ρεκορ τηλεθεασης και θα σαρωσει στα Εmmy. για αλλη μια φορα απεδειξε η Disney γιατι ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια ψυχαγωγικου περιεχομενου στον πλανητη. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, KilliK είπε oτι καλυτερο υπαρχει στην τηλεοραση αυτη την στιγμη. θα σπασει ρεκορ τηλεθεασης και θα σαρωσει στα Εmmy. για αλλη μια φορα απεδειξε η Disney γιατι ειναη η μεγαλυτερη εταιρεια ψυχαγωγικου περιεχομενου στον πλανητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, coffeex είπε Καλά η αρχή και γενικά η μουσική θύμισε Spaghetti Western 🤠 μπορεί να μην είχε την τρελή υπόθεση αλλά ήταν ευχάριστο επεισόδιο. Το μουσικό θέμα της σειράς και όλη την μουσική επένδυση την έχει γράψει ο Ludwig Göransson που μόνο τυχαίος δεν είναι. Είναι μεγάλος συνθέτης και έχει γράψει μουσικές επενδύσεις για πολλές ταινίες. Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται αντάξιος του μεγάλου John Williams που έγραψε το μουσικό θέμα του Star Wars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 To απολάμβάνω. Ταΐστε με Star Wars, έστω και western Star Wars! Είχε πιο έντονο μουσικό θέμα από τη 1η. Αλλά μου φάνηκε λίγο filler. Επαναλαμβανόμενο το πάω εκεί για να πάρω αυτό και εκεί μου βγαίνει αυτό το one episode quest για να πάρω αυτό που θέλω. Οκ είναι cute ο you know who. Πρέπει να τονίζεται συνεχώς σε κάθε επεισόδιο; Spoiler Ο Boba ζει και έχει ξεμείνει στον Tatooine.. Οκ... Spoiler Περιμένω πως και πως Ahsoka!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 αν και μετα το τελος του πρωτου χρειαζεται ακομα ενα πανελ τεσπα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε αν και μετα το τελος του πρωτου χρειαζεται ακομα ενα πανελ τεσπα Απόκρυψη περιεχομένων Αν είσαι villain, ζεις. Αν είσαι καλός (Qui-gon, Windu, σχεδόν όλο το Jedi Council, Obi-Wan, Han, κλπ), πεθαίνεις πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 ασχετο..δεν λεγανε καποια στιγμη πως θα θελανε να επιστρεψει ο windu? ή λαθος θυμαμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Αλλά μου φάνηκε λίγο filler. Οσο ειναι ο Filoni τα filler θα τα φαμε στη μαπα αλλα ειναι επεισοδιαρες. Στο clone wars το αγαπημενο μου επεισοδιο ηταν filler Και τα filler του παντα θα βγαλουν νοημα στο τελος με καποιον τροπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε Στο clone wars το αγαπημενο μου επεισοδιο ηταν filler Ποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ποιο; Ολα τα arcs-φιλερια με Nightsisters(ειναι απο τα αγαπημενα μου clans) και τα droids. Κατι jar-jar και padme δεν τα θυμαμαι καθολου, ηταν απαισια αλλα γενικα ο filoni παντα θελει να πει κατι με αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2020 στις 1:39 ΜΜ, Diinekis21 είπε Αλλά μου φάνηκε λίγο filler. Επαναλαμβανόμενο το πάω εκεί για να πάρω αυτό και εκεί μου βγαίνει αυτό το one episode quest για να πάρω αυτό που θέλω. Filler από το πρωτο δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι ήταν το απαραίτητο φαρμάρισμα για τον ήρωά μας για να πάρει αυτά τα 100XP που του έλειπαν... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από eaglos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Γι' αυτό το επεισόδιο είχαμε άλλο ένα sidequest. Όχι για αραχνοφοβικούς. Filoni X-Wing pilot again. Δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε αρκετά. Επίσης ναι Child, είσαι cute, σταμάτα όμως να τρως τα παιδιά της άλλης. Αυτό του "good guys get a free pass" ή είναι "αστείο" το είχε και το Rebels και είναι κάτι που δεν μου αρέσει τόσο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Τον αμπακο έχει φάει ο μικρός σε αυτό το επεισόδιο. Ωραίο κατά τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα