Προς το περιεχόμενο

The Mandalorian (Disney+ Star Wars Series 2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

btw μια και το ειχα αναφερει, σημερα ανακοινωσαν οτι φεραν το wandavision για το 2020...θα δουμε μπας και φερουν κατι τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι ωστε να καλυψουν το κενο...

• Like 1
Δημοσ.

οντας μη φαν των σταρ γουορς ειτε αυτα ειναι παλια ειτε νεα μπηκα στην σειρα απλα για το πρηξιμο που εχω φαει στα ιντερνετια για το μπεημπη γιοντα και οφειλω να ομολογησω πως μου αρεσε πολυ.
Εχω το συγκριτικο πλεονεκτημα πως ειδα ολα τα επεισοδια μαζι και δεν περιμενα 1-1 οπως οι υπολοιποι οποτε ακομα και αν καποιο επεισοδιο φανηκε "λιγο" σε καποιον σε μενα που ειχα την δυνατητα απλα να δω το επομενο δεν μου φανηκε καθολου.
Κατανοω εν μερη πως καποια επεισοδια δεν προχωρουσαν την οποια πλοκη εχει η σειρα σε τετοιο βαθμο αλλα οπως και να το κανεις πρεπει να γινει establish το συμπαν και στον αδαη και τον μη φαν (οπως πχ ειμαι εγω) και γενικοτερα η καθε σειρα πρεπει να να φτιαξει μια δικη της ατμοσφαιρα για το πως θελει να ειναι οποτε δεν κατανοω γιατι υπαρχει τοση γκρινια...ειναι η 1η season και υποθετω θελουν και αυτοι να δουν αν και κατα ποσο θα αρεσει...αλλωστε ολα αυτα εχουν παρθει σαν αποφασεις πολυ πολυ νωριτερα οχι τελευταια στιγμη.
Υποθετω σε επομενες season θα εχει περισσοτερα να δωσει και να σε κρατησει περισσοτερο καθηλωμενο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κορυφαία σειρά. Έχει και δομή σαν rpg game. Με βασική αποστολή, side guests και grafting.

Επίσης ψάχνω T-shirt με Υόντα μωρό! Όλα τα λεφτά!

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Κορυφαία σειρά. Έχει και δομή σαν rpg game. Με βασική αποστολή, side guests και grafting.

Επίσης ψάχνω T-shirt με Υόντα μωρό! Όλα τα λεφτά!

εχει στο amazon uk κατι απιστευτα μπλουζακια

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

OK επιτέλους βλέπω Star Wars, είμαι στα τελευταία επεισόδια και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική, τέλεια δεν είναι, αλλα η ώρα περνάει για την πλακα ειδικά με τέτοια διάρκεια. Baby fuckin Yoda απλά δεν υπάρχει. Επίσης στο τέλος που δείχνουν το concept art μου άρεσε παρα πολύ. Λίγο την μουσική θα ήθελα πιο Star Wars αλλα I get it. Αυτoi που κάνουν το show δεν μπορούν να φτιάξουν μια τριλογία τις προκοπης?!

• Like 4
Δημοσ.

WOW! Ο μεγαλύτερος σωρός από κλισέ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, μπαζωμένος στις πιο κλισέ ιστοριούλες που έχουν γραφτεί ανά τους αιώνες των αιώνων.

Η παραγωγή με τόσα χρόνια πείρας στη πλάτη της και τόσο έτοιμο υλικό στη διάθεσή της, είναι λογικό να είναι καλή, αλλά από την άλλη ο σχεδιασμός των εξωγήινων, τα περισσότερα από τα σκάφη, τα όπλα  και οι στολές του star wars φαίνονται πια ξεπερασμένα. Ειδικά εκείνο το λευκό πιστολάκι με το σκόπευτρο και το καριοφίλι του μανταλόριαν σπάνε κόκαλα.

(Τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία γιατί υπήρχε η εξάτμιση στη πλάτη εκείνου του τύπου που έβλεπα στα SW. Από κάπου πρέπει να βγαίνει το κλανίδι. Λογικό).

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...