Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Fotis13 said: Περιγραφει αψογα το συμπαν Άψογη περιγραφή του σύμπαντος ο πολεμοχαρής Mandalorian να παίρνει πούλο από μια ντουζίνα Jawas; Κρίμα που δεν ήξερε η Old Republic τι πανίσχυρα που είναι τα Jawas, θα είχαν γλυτώσει τους Mandalorian Wars και δεν θα σφάζονταν για 15 χρόνια. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Παιδια υπαρχουμε και εμεις που δεν γνωριζουμε το EU και απλως εχουμε δει(δεκαδες φορες) τις ταινιες και ναι και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο σε σημειο να σε ξενιζει χαχα. Εξαιρετικη παραγωγη και αν ειχε τετοιο vibe και η ταινια που ερχεται θα πηγαινα κινηματογραφο χωρις να το σκεφτω σε αντιθεση με τωρα που θα το παιξω κορωνα γραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άψογη περιγραφή του σύμπαντος ο πολεμοχαρής Mandalorian να παίρνει πούλο από μια ντουζίνα Jawas; Κρίμα που δεν ήξερε η Old Republic τι πανίσχυρα που είναι τα Jawas, θα είχαν γλυτώσει τους Mandalorian Wars και δεν θα σφάζονταν για 15 χρόνια. Ναι μαλλον δεν το εθεσα σωστα . Δεν εχω εντρυφησει τοσο πολυ στον κοσμο τoυ SW ,τα εχω δει ολα ,μου αρεσουν πολυ ως ταινιες ,εχω ως παιδικη αναμνηση το πρωτο στο σινεμα αλλα δεν ειμαι φαν και δεν ασχολουμαι με λεπτομερειες .Αυτο που ειδα εγω ταιριαζει αψογα με το συμπαν οπως το εχω απολαυσει στις ταινιες σαν θεατης . Στα υπολοιπα που λες δεν τα πολυκαταλαβαινω, υποθετω πως εχεις δικιο. Αλλα αυτου του ειδους οι λεπτομερειες αφορουν μια μικρη μειοψηφια και τους hardcore fans .Για ολους τους υπολοιπους που ειναι απειρως περισσοτεροι οπως εγω , μειναμε στην κινηματογραφικη εμπειρια .Η σειρα αποδιδει τα μεγιστα στο υφος που αγαπησαμε . Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άψογη περιγραφή του σύμπαντος ο πολεμοχαρής Mandalorian να παίρνει πούλο από μια ντουζίνα Jawas; Κρίμα που δεν ήξερε η Old Republic τι πανίσχυρα που είναι τα Jawas, θα είχαν γλυτώσει τους Mandalorian Wars και δεν θα σφάζονταν για 15 χρόνια. Η σκηνή ήταν απόλυτα λογική μιας και είχε 1 vs 15-20 με όπλα και όλα αυτά σε μια απόσταση 3-4 μέτρων. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σίγα μη κατακτούσαν και το γνωστό σύμπαν τα jawas. Spoiler To sandcrawler υπερασπίστηκαν και πέτυχε ένα Jawa τον Mandalorian, αφού είχε ξεκληρίσει πόσα. Μια χαρά συνέπεια είχε η σκηνή. Spoiler Εξάλλου τα πράγματα του πίσω ήθελε ο Manda, όχι να αφανίσει τα Jawa. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Diinekis21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Sorry, no ban plz! Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler an5zB5z_700bwp.webp https://9gag.com/gag/an5zB5z?ref=android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2019 στις 11:43 ΠΜ, coffeex είπε Η σκηνή ήταν απόλυτα λογική μιας και είχε 1 vs 15-20 με όπλα και όλα αυτά σε μια απόσταση 3-4 μέτρων. Ακριβως, ετσι κι αλλιως THEY HAD THE HIGH GROUND Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Ntinaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 11:43 ΠΜ, coffeex είπε Η σκηνή ήταν απόλυτα λογική μιας και είχε 1 vs 15-20 με όπλα και όλα αυτά σε μια απόσταση 3-4 μέτρων. Μπα...δεν... Spoiler Αντί να του ρίξουν την ώρα που σκαρφάλωνε (κι ενώ είχε ήδη εξαϋλώσει μερικούς δικούς τους, οπότε ήταν και φουρκισμένοι), παίζανε κρυφτό από τα πορτάκια, του πετάγανε καλοριφέρ κλπ, πάλι καλά που δεν χρησιμοποίησαν καυτό λάδι-πέτρες-βέλη στους επιτιθέμενους στα τείχη... Όταν έφτασε απάνω, είπανε να χρησιμοποιήσουν τα όπλα σε stun, κι αφού έπεσε από τα 15-20m, όλα καλά. Οκ, αρέσει η σειρά γιατί όντως βγάζει κάτι από τον αυθεντικό κόσμο, αλλά μη χαζέψουμε κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Spoiler 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Αύριο επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Βλεποντας το 2ο το επεισοδιο, περιμενα τα Jawa να βγαλουν τις καπες και να δω τα minions απο τον απαισιοτατο... Μετριατζα μεχρι στιγμης η σειρα καθως κινειται μεταξυ σοβαρου και αστειου για παιδια δημοτικου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Not bad και το τρίτο επεισόδιο. Lots of pew pew. Τρελός babysitter o Mando. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Βγηκε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, Fotis13 said: Βγηκε κιολας 720/1080p, όχι ακόμα σε 4Κ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα