Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1η Μαρτίου τελικά η πρεμιέρα της 3ης season. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 με τις πιτζαμες του πηγε στο εβεντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα ξεκινησα το mandalorian.Γενικως εχω δει ολες τις ταινιες.εκτος απο solo. Γενικως μου αρεσουν τα star wars αλλα οταν μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι ειναι ποιο παιδικα. Στο mandalo εχω φτασει στο μισο 5 επεισοδιο.Μεχρι στιγμης δεν μ αρεσει η μουσικη και καποιες φορες νομιζω οτι βλεπω κατι σε καουμποι.Θα το συνεχισω γιατι θελεις να μαθεις τι θα γινει αλλα δε τρελαινομαι.Γινεται καλυτερο μετα;; Θα δουμε πληρη ζωη baby yoda??αυτο ειναι ιστορια που εμπνευστηκαν στα χρονια της disney οτι να δειξουμε τη ζωη του yoda?? Υγ: το βλεπω στον υπολογιστη και δεν μ αρεσει που εχει τις μαυρες μπαρες και δε μπορεις να το κανεις full σε ολη τη οθονη.Αυτο ετσι ειναι και στη 2;;Δοκιμασα και extens τιποτα. Σε firefox το βλεπω. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από johnmayson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Χωρίς να πω πολλά, συνέχισε το. Εμένα άρχισε να μου αρέσει από το 5ο και μετα. Κλάσεις ανώτερο από άλλες Star Wars σειρές/ταινιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, johnmayson είπε Στο mandalo εχω φτασει στο μισο 5 επεισοδιο.Μεχρι στιγμης δεν μ αρεσει η μουσικη και καποιες φορες νομιζω οτι βλεπω κατι σε καουμποι. Αυτή είναι η προσέγγιση τους - έφτιαξαν space western οπότε μπορεί απλά να μην είναι για σενα εφόσον δεν σαρέσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 αμφιβαλλω πως θα σου αρεσει τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitzimpitzidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 συνεχισε το ανεβαινει στο 6 και στο 7-8 και η 2η σεζον ειναι πολυ καλυτερη απο την 1η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα τελειωσα τη πρωτη σαιζον.Τα τελευταια επεισοδια ηταν καλυτερα αλλα δε ειναι κατι το ιδιαιτερο.Ξεκινησα τη 2 σαιζον εφτασα στο 4 στο μισο.Η γυναικα επρεπε να μη παιζει στη 2 πιστευω.Υγ : οι μαυρες μπαρες συνεχιζονται γιατι δε το εφτοιαξαν να ειναι φουλ δε καταλαβαινω. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από johnmayson 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ειδα και το τελευταιο.ειναι μια μετρια σειρα με πολυ καλες στιγμες κρινοντας και τους 2 κυκλους.Κατα τη γνωμη μου επειδη πιστευω οτι ετσι θα ναι και ο 3 κυκλος θα πρεπε αντι για 24 επεισοδια να φτοιαξουν 16 πολυ καλα.Τωρα λεω να δω boba fett μονο τα 3 τελευταια που εχουν σχεση με mandalorian σωστα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudwnumo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Ειδα και το τελευταιο.ειναι μια μετρια σειρα με πολυ καλες στιγμες κρινοντας και τους 2 κυκλους.Κατα τη γνωμη μου επειδη πιστευω οτι ετσι θα ναι και ο 3 κυκλος θα πρεπε αντι για 24 επεισοδια να φτοιαξουν 16 πολυ καλα.Τωρα λεω να δω boba fett μονο τα 3 τελευταια που εχουν σχεση με mandalorian σωστα;; Ναι τα 3 τελευταία είναι αλλά αφού είναι τόσο μέτρια σειρά, μην δεις άλλο, είναι κρίμα να σπαταλάς τον χρόνο σου. Δες κάποια άλλη καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Βγήκε και το Trailer κάποιες ώρες μετά την αφίσα ΥΓ. Πανδαισία Pedro Pascal παντού 😂 😂 😂 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από DeareN 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Άντε να δούμε κι αυτή τη σαιζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 This is the way! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Όχι άλλο baby yoda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα