Προς το περιεχόμενο

Xbox One X 1TB, με PUBG + FIFA19 + Assassins Creed Odyssey Limited Edition + Far Cry 5, τιμη 485€ @amazon uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια είναι καλή προσφορά , για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με πωλήσεις και αγγελίες το πέρνει απευθείας από το ελβετικό ms store με δώρο το fifa 19 και δωρεάν μεταφορικά με 395 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήταν η τέλεια προσφορά αν αντι του πάμφθηνου PUBG είχαν βάλει το Tomb Raider όπως στο bundle του Xbox One ή το Forza 4. 

Γενικά την είδα από χθες το βράδυ την προσφορά και πιστεύω ότι ίσως αξίζει με Business account. Οι ενστάσεις μου είναι ότι δίνει μόνο μια νέα κύκλοφορια AC Odyssey και το FIFA που παίζει στα περισσότερα bundles και πρέπει να είναι προσφορά της EA Sports για κάποιο διάστημα. H τιμή του PUBG είναι χώμα (εξάλλου είναι και ηλεκτρονικός κωδικός) και το Far Cry 5 limited έχει ψιλό παλιώσει , δεν ξέρω κατά ποσο θα πουληθεί εύκολα σε καλή τιμή.

Τεσπα , μην τα θελουμε και όλα δικά μας.

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Looter είπε

Θα ήταν η τέλεια προσφορά αν αντι του πάμφθηνου PUBG είχαν βάλει το Tomb Raider όπως στο bundle του Xbox One ή το Forza 4. 

Γενικά την είδα από χθες το βράδυ την προσφορά και πιστεύω ότι ίσως αξίζει με Business account. Οι ενστάσεις μου είναι ότι δίνει μόνο μια νέα κύκλοφορια AC Odyssey και το FIFA που παίζει στα περισσότερα bundles και πρέπει να είναι προσφορά της EA Sports για κάποιο διάστημα. H τιμή του PUBG είναι χώμα (εξάλλου είναι και ηλεκτρονικός κωδικός) και το Far Cry 5 limited έχει ψιλό παλιώσει , δεν ξέρω κατά ποσο θα πουληθεί εύκολα σε καλή τιμή.

Τεσπα , μην τα θελουμε και όλα δικά μας.

Τι διαφορά έχει το business account? 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Τι διαφορά έχει το business account? 

Μπορείς να αγοράσεις χωρίς το ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου αν και εφόσον μπορείς να δικαιολογήσεις το συγκεκριμένο έξοδο.

Στο Ms Store δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω πολλές προσφορές για το Χ μαζεμένες.. 
Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε επίσημη πτώση τιμής.

Και όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, περιμένω να βγεί bundle με το elite controller.

ΥΓ: Για τις φήμες που λέγανε για νέο elite έχουμε κανένα νεότερο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...