dsp7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα,εχω συνδεσει το μονιτορ μου κανονικα με το hdmi πανω στην gpu και προσπαθω να συνδεσω και ενα 2ο μονιτορ συνδεσης vga αλλα δεν μου το αναγνωριζει με τιποτα σαν να μην εχει συνδεθει τιποτα.εχει καποιος καμια λυση?? ευχαριστω εκ των προτερων!
KiriosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Για αρχή, το συνδέεις από την gpu και αυτό έτσι, οχι από τις θύρες της μητρικής
Left13S Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, dsp7 είπε μα η gpu δεν εχει θυρα vga Για να δουλέψει και η δεύτερη οθόνη, πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην gpu
dpolal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ανάλογα τί σύστημα έχεις. Αν το μπόρντ ή ο επεξεργαστής έχουν ενσωματωμένα γραφικά (2η κάρτα γραφικών στην ουσία) και από το BIOS μπορείς να την ενεργοποιήσεις να λειτουργεί παράλληλα με την εξωτερική τότε το λειτουργικό θα αναγνωρίσει ότι έχεις 2 gpu, θα κατεβάσει τους drivers για την 2η και όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα μπορεί να ορίσεις και άλλες οθόνες που θα έχουν συνδεθεί στην 2η κάρτα. Αν τα παραπάνω δεν ισχύουν το ποιό απλό είναι να βρείς έναν adaptor DVI to VGA και με αυτόν να συνδέσεις το 2ο μόνιτορ επάνω στην εξωτερική GPU. (δεν είναι ακριβοί, 1-2 ευρώ κοστίζουν) Π.Χ. Ψάχτω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα