ELLINIKIfeta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα την παραπάνω κάρτα μεταχειρισμένη. Σε τεστ στο heaven μου εβγαζε 84 βαθμούς (blower type). Είναι νορμάλ αυτές οι τιμές? Μήπως να κοιτάξω για κάποιο aftermarkt cooler και αν ναι ποιο προτείνετε?Θα χρησιμοποιηθεί για 1080p ανάλυση προς το παρόν. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από ELLINIKIfeta
aOUaS88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ELLINIKIfeta είπε Καλησπέρα πρόσφατα αγορά την παραπάνω κάρτα μεταχειρισμένη. Σε τεστ στο heaven μου εβγαζε 84 βαθμούς (blower type). Είναι νορμάλ αυτές οι τιμές? Μήπως να κοιτάξω για κάποιο aftermarkt cooler και αν ναι ποιο προτείνετε?Θα χρησιμοποιηθεί για 1080p ανάλυση προς το παρόν. Ευχαριστώ! Καλησπερα φιλε..ΑΝ ειναι blower type ειναι ακρος φυσιολογικες η θερμοκρασιες... Τωρα απο κει κ περα τι μπορεις να κανεις!?!? 1. Μπορεις να κανεις δικο σου fan curve κ να δουλευει το φουρφουρι πιο γρηγορα.. 2. Μιας κ ειναι ΕΒΓΑ η καρτα κ δν εχει καποιο αυτοκολλητακι σε βιδες μπορεις να την ανοιξεις κ να της αλλαξεις την παστα,εαν σου ειναι ευκολο κ γνωριζεις.. (3) Κανε τα δυο πρωτα κ εαν δν δεις διαφορα εδω ημαστε να σου προτεινουν οι ειδικοι καμια after market ψυκτρα.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88 1
ShooterX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Αν παίξεις με custom fan curve μόνο...αλλιως... https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=Accelero+Xtreme+IV
ELLINIKIfeta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα προσπαθήσω με custom fan curve και ειδομεν. Σε περίπτωση after market cooler χάνω την εγγύηση?
aOUaS88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ELLINIKIfeta είπε Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα προσπαθήσω με custom fan curve και ειδομεν. Σε περίπτωση after market cooler χάνω την εγγύηση? Εαν δν εχει καποιο αυτοκολλητο η καρτα σε καποια βιδα οχι δν χανεις τπτ.. 1
FORIS78 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανε πρώτα οτι είπαν τα παιδιά παραπάνω , curve και μετά αλλαγή πάστας αν δεν δεις διάφορα χτυπάς artic accelero η μια άλλη λύση άλλα λίγο ποιο ακριβή ειναι να βάλεις μια g12 kraken και να παρεις και την φτηνοτερη aio υδροψυξη που μπορεις να βρεις https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=nzxt+kraken νομίζω πάντως πως η evga σε καλύπτει κανονικα αν πάθει κάτι η κάρτα και χρειαστείς την εγγύηση αρκει να την στηλεις πίσω με το δικό της cooler στειλε ενα email και ρωτα τους Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από FORIS78 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πρωτου κανεις το οτιδηποτε,μιλησε με την ιδια την evga για το αν χανεις την εγγυηση πριν πειραξεις την καρτα. Περαν τουτου αν δεν κανω λαθος,μπορεις να κατεβασεις το evga precision και να βαλεις target temperature χαμηλοτερo μιας και ουτως ή αλλως σε 1080p θα παιζεις αρχικα(εκει εχει επιλογη και για fan curve). 1 2
toyo73 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Η θερμοκρασια ειναι αρκετη για αυτον τον καιρο.Δηλαδη με 28-30 βαθμοι το καλοκαιρι τι θα κανει; Σιγουρα η παστα θα ειναι στοκος.Μια accelero θα ηταν η καλυτερη λυση.Αλλα απο την στιγμη που πρεπει να αλλαξεις παστα, αναγκαστικα την ανοιγεις την καρτα.Οποτε, η παστα αλλαζεις η βαζεις αλλο cooler, το ιδιο ειναι απο πλευρας εγγυηση. Eγω παντος δεν θα αφηνα την καρτα να ψηνεται και τα αυτια να υποφερουν.
mcrae13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, toyo73 είπε Η θερμοκρασια ειναι αρκετη για αυτον τον καιρο.Δηλαδη με 28-30 βαθμοι το καλοκαιρι τι θα κανει; Σιγουρα η παστα θα ειναι στοκος.Μια accelero θα ηταν η καλυτερη λυση.Αλλα απο την στιγμη που πρεπει να αλλαξεις παστα, αναγκαστικα την ανοιγεις την καρτα.Οποτε, η παστα αλλαζεις η βαζεις αλλο cooler, το ιδιο ειναι απο πλευρας εγγυηση. Eγω παντος δεν θα αφηνα την καρτα να ψηνεται και τα αυτια να υποφερουν. Καλά δεν χειμώνιασε κιολας απο τώρα. Λογικά 20-25 βαθμούς έχουμε και εσύ λες για 28-30. Ε οκ ,θα πάει η κάρτα 85-90. Αν και λόγω λειτουργίας του boost 3.0 περισσότερο ρολόγια θα πέσουν παρά θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία. Πάντως όλα αυτά είναι φυσιολογικά για blower 1080ti .
ELLINIKIfeta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 μήνες λειτουργίας είχε από τον προκάτοχό της εκτός και αν η εργοστασιακή πάστα είναι μάπα ή υπάρχει αστοχία υλικού (αναφέρομαι στα λεγόμενά σου περί στόκου πάστας). Θα κοιτάξω σαν πρώτη λύση κανένα fan curve αλλιώς τσεκαρω αν μπορώ χωρίς να χάσω εγγύηση να βάλω άλλο cooler. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από ELLINIKIfeta
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Οι reference παλιες καρτες που ειχαν αναλογο συστημα ψυξης δεν εφταναν και τους 90βαθμους που το θεωρουσε και η ιδια η εταιρεια που τους πουλουσε φυσιολογικο?
ELLINIKIfeta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το δοκίμασα σε κουτί (aerocool 500 ιδιο με το δικό μου με 2 120αρια φανάκια (ένα μπροστά και μια εξάτμιση πίσω 😁). Σίγουρα στο δικό μου θα προσθέσω ένα ακόμα μπροστά και απλά θα έχω το φανακι του κουτιού και αυτό της κάρτας για να φεύγει ο αερας. Πάντως από ότι έψαξα δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο το airflow στις blower style gpu.
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δεν παίζει ρόλο τόσο αλλά όπως και μα έχει αν ο χώρος είναι πολύ ζεστός θα τραβάει ζεστό αέρα. Στην ουσία θα ανακυκλώνει ζεστό αερα. (το βλέπω και στην δική μου που παρόλο που έχω 5 fans στο κουτί που δουλεύουν στο τέρμα, αν ανοίξω το πλαϊνό πέφτει αισθητά η θερμοκρασία της.
toyo73 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Τα πλαινα στο κουτι μου τα εχω βγαλει εδω και χρονια.Δεν ειχε και και καλη ροη αερα.Ενα ταπεινο coolermaster ειναι.Και βλεπω παντου, σε ολα τα υποστηματα χαμηλωτερες θερμοκρασιες.Εχω βαλει στα πλαινα πλαστικη σιτα. κατ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα