Προς το περιεχόμενο

Μετα απο iphone 6s τι;;;;;;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ώρα για αλλαγή κινητού

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 400

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): camera, internet

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: γύρω στις 5,5"

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Εννοείται

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν έχω πρόβλημα

😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι απαραίτητα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν έχω πρόβλημα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

έχω ξεχωρίσει το pocophone, το mi8, και το mate 10 pro.

Δέκτες και άλλες προτάσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο μενα Huawei mate 10 pro..6 ram βασικο μελοντικα,128Gb ρομ καθαρισες με καρτες μνημες,Αδιαβροχο,καλη οθονη μεγαλη 6 ιντσων(στο χερι μοιαζει με 5,5 ιντσων),καλυτερη καμερα ιδιαιτερα βραδυ και καλυτερο βιντεο σε σχεση με το mi8+μεγαλυτερη μπαταρια απο mi8... και βασικο εχεις 2 χρονια εγγυηση απο ελλαδα...!!

Αλλιως s8 οθοναρα και καλες καμερες πρωι βραδυ,απλα χειροτερη μπαταρια απο ολα και δεν εχει 6 ραμ για μελλοντικα...!!

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ αν διάλεγα ένα από τα δύο(mate + S8)θα πήγαινα στο S8 που είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό και  έχει και το καλύτερο suporte.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή το κινητό είναι για γυναίκα, το οποίο σημαίνει χρήση αποκλειστικά για φωτογραφίες και σερφαρισμα..... το xiaomi mi A2 (6/128) θα την καλύψει;;; 

Μιας και έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια για την κάμερα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Επειδή το κινητό είναι για γυναίκα, το οποίο σημαίνει χρήση αποκλειστικά για φωτογραφίες και σερφαρισμα..... το xiaomi mi A2 (6/128) θα την καλύψει;;; 

Μιας και έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια για την κάμερα

Για γυναικα παρε κατι πιο ομορφο. Δεν θα το συμπαθησουν το Xiaomi Α2 και το Poco εκτος κι αν δεν τις ενδιαφερει εντελως τι κινητο θα εχουν. Μπορεις να δεις βεβαια σε Xiaomi το Mi Mix 2s που ειναι πολυ ομορφο και με καλη καμερα. Ισως και το Mi8. Κατι σε Huawei ή σε S8 (αν θες πιο οικονομικο δες το Α8) θα αρεσει περισσοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2018 στις 12:02 ΠΜ, Mankon7 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ώρα για αλλαγή κινητού

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 400

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): camera, internet

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: γύρω στις 5,5"

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Εννοείται

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν έχω πρόβλημα

😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι απαραίτητα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν έχω πρόβλημα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

έχω ξεχωρίσει το pocophone, το mi8, και το mate 10 pro.

Δέκτες και άλλες προτάσεις

Θα συμφωνησω τσεκαρε huawei mate 10 pro-xiaomi mi8-huawei p20 αυτα τα 3 8α σου λεγα ειδικα βαση καμερας...!

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...