Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι που ανηξα το pc και ....μαύρη οθόνη.. λειτουργει κανονικα αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθονη, δοκιμασα σε άλλη οθόνη και το ίδιο μαύρο, οταν τον ανηγω κανει beep μια φορα και παραμενει ετσι. Εχω πανω εναν segate 160αρη ο οπιος δεν ακουγεται πλεον και δεν αναβει και το λαμπακι του καθολου. Καπια γνωμη καπια βοηθεια; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
AfterForever Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Βάλε και βγάλε τις μνήμες. Αν έχει 2 πάνω, δοκίμασε μόνο με τη μία κτλ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το εχω κανει, εχω δοκιμασει τη Ram σε ολα τα slot και εχω κανει και cmos reset βγαζοντας τη μπαταρια για 15 λεπτα αλλα τιποτα ..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ξεχασα να αναφερω οτι ειχα κανει αναβαθμιση απο W7 σε W10 μια ημερα πριν τη βλαβη ..
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δηλ. με το ανοίξεις το pc βλέπεις μαύρη οθόνη και δεν μπορείς να μπεις στο BIOS. Σωστά? Αν ναι δοκίμασε αρχικά άλλο καλώδιο και άλλη κάρτα γραφικών. Δεν έχουν σχέση τα windows και από τη στιγμή που ακούς μπιπ είναι θέμα είτε καλωδίου είτε οθόνης είτε καρτας γραφικού. Εκτός και αν υπολειτουργεί το τροφοδοτικό. Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) solved.. ηταν θεμα καλωδιωσης Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα