mrln Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω μια ιστοσελίδα σε wordpress στης οποίας τον σερβερ έχει στηθεί μια πλατφορμά Opigno (μαζί με την βάση δεδομένων της) για εκμάθηση πληροφορικής. Τώρα, με το backup που έχω αυτής της πλατφόρμας, θέλω να μεταφέρω την πλατφόρμα με την βάση της σε μια άλλη ιστοσελίδα.Έχω ανεβάσει στο σέρβερ το backup της πλατφόρμας. Έχω μιλήσει και με την εταιρεία που μου κάνει hosting και όλα δείχνουν να έχουν ανέβει σωστά (δεν χρειάζεται ενεργοποίηση ssl κτλπ). Επίσης, μέσω phpMyAdmin έχω εισάγει στη νέα ιστοσελίδα την βάση δεδομένων, όμως όταν προσπαθώ να μπω στον χώρο της πλατφόρμας, παίρνω το error που έχω βάλει παρακάτω (η διεύθυνση και το όνομα έχουν αντικατασταθεί για το ποστ). Κοίταξα το αρχείο sites/default αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μήπως έχει κάποιος κάτι να προτείνει; Ευχαριστώ. PDOException: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'name'@'address' (using password: YES) in lock_may_be_available() (line 167 of /var/www/vhosts/website/httpdocs/opigno24/includes/lock.inc).
CyberCr33p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι σωστά περασμένα το user/pass της βάσης στο αρχείο config της εφαρμογής.
mrln Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ελέγξει ήδη το αρχείο settings.php (που έχει μέσα username, password, host name κτλπ), άλλαξα τις ρυθμίσεις αλλά συνεχίζω να παίρνω το ίδιο μήνυμα.
Koeman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, mrln είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ελέγξει ήδη το αρχείο settings.php (που έχει μέσα username, password, host name κτλπ), άλλαξα τις ρυθμίσεις αλλά συνεχίζω να παίρνω το ίδιο μήνυμα. Στο settings.php τσέκαρε αν στο host γράφει localhost ή δοκίμασε 127.0.0.1 Τσέκαρε επίσης αν ο user που χρησιμοποιείς έχει φουλ δικαιώματα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Koeman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα