Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 1:19 ΜΜ, Tokyo είπε Καταρχάς ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ comodo firewall ? LMAO Δεν ξέρω πως γίνεται σε κάθε update να μην έχω ούτε ένα θέμα 🤷 βαθυστοχαστο σχολιο. Δεν μας το κανεις και φραγκοδιφραγκα σπουδαιε ΙΤ ; Το Comodo FW το χρησιμοποιουν ατομα που κανουν και πληρες backup/mirror πριν καθε αναβαθμιση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Το update χάλασε κάτι στο Google Drive Sync και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmpYristis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αρκετές επιμέρουςς βελτιώσεις πολύ αναβαθμίζουν την εμπειρία. Από χαρακτηριστικά ασφαλείας όμως δεν είδα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 12:36 ΜΜ, SlackulatoR είπε Προσοχή με το συγκεκριμένο update διότι υπάρχει bug που διαγράφει τα αρχεία/εικόνες κτλ: Όταν πατάς όπου να νανε λογικό να χάνεις αρχεία, τρολαρισμα της microsoft οι λήψεις είναι για τα σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Πάντως εγώ που έβαλα το update μέσα από το insider πρόγραμμα, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα! btw ωραίο το dark theme στον file explorer αν και τους έχουν ξεφύγει αρκετά πράγματα για την ώρα. Στο Mac είναι πολύ πιο ενιαίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaihemraj77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ό,τι είχαμε δηλαδή στο macOS και στις περισσότερες διανομές linux εδώ και χρόνια... apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα