nefos78 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, spectaculator είπε Δοκίμασε πρώτα έτσι: https://www.cnet.com/how-to/how-to-delete-the-windows-old-folder-from-windows-10/ Μετά απλά σβήσε το φάκελο. Το fluent έχει ήδη εφαρμοστεί σε μερικές εφαρμογές. Ο Edge για παράδειγμα έχει fluent design ήδη πριν από το update. δεν το χω προσέξει να σου πω την αλήθεια γιατί δεν τον χρησιμοποιώ αλλά το περιμένω στο main menu γιατί πραγματικά το θεωρώ πανέμορφο σαν σχεδιαστική άποψη και εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Mόνο σε εμένα δεν αρεσε καi δεν βολεψε αυτο το DARK THEME ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Rzarector είπε Tabs στον file manager πάλι δεν μπήκαν... Windows 2018 χωρίς tabs ακόμα. Προφανώς όσοι κάνουμε επαγγελματική δουλειά στα Win 10 θα πρέπει να συνεχίσουμε να υπομένουμε αυτή την έλλειψη, για εμένα την μόνη που έχει μείνει μαζί με hot corners για overview το οποίο βέβαια γίνεται με προσθήκη app. Κρίμα... WTF??? Μόλις αναβάθμισα και έψαχνα να βρω πως στο δ$#@λο ενεργοποιώ τα tabs... Επίσης οι ρυθμίσεις που είχα στο control panel της Nvidia έγιναν καπνός..... μέχρι στιγμής κανένα άλλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Windows folder = 25GB, Windows.old =5.7 GB. Αν θυμάμαι καλά, συνήθως ήταν λίγο μικρότερο απ' το Windows και όχι τόσο μικρότερο. Έχει αλλάξει κάτι; Edit: Στο Disk Cleanup, λέει 32GB! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Εχω τα windows 7 ultimate και τα χαιρομαι τοσο πολυ που να με πληρωνουν δεν θα εφευγα.τα 10 ειναι μια αποτυχια! 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Istros είπε Έκανες αναβάθμιση? γιατί στα παλιά δεν ενεργοποιείται το dark mode στον file explorer Τι εννοεις στα παλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Τι εννοεις στα παλια? Πριν την τελευταία αναβάθμιση που βγήκε τώρα (πριν το October 2018 Update) υπηρχε το dark theme πλην explorer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε Πριν την τελευταία αναβάθμιση που βγήκε τώρα (πριν το October 2018 Update) υπηρχε το dark theme πλην explorer. Ναι σωστά. Τώρα είμαι στην 1803. Οποτε περιμένω το roll out? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Ναι σωστά. Τώρα είμαι στην 1803. Οποτε περιμένω το roll out? Ναι μόλις βάλεις την October 2018 Update το καινούργιο dark theme είναι dark και στον exlporer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Istros είπε Ναι μόλις βάλεις την October 2018 Update το καινούργιο dark theme είναι dark και στον exlporer. μου κάνει εντύπωση που δε το έχει βγάλει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε μου κάνει εντύπωση που δε το έχει βγάλει ακόμα. Ουτε εμενα μου το εχει βγαλει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε μου κάνει εντύπωση που δε το έχει βγάλει ακόμα. 7 λεπτά πριν, newton91 είπε Ουτε εμενα μου το εχει βγαλει ακομα... Από εδώ κάντε κλικ στο update now και τέλος. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από coffeex 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, coffeex είπε Από εδώ κάντε κλικ στο update now και τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ !! 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πολύ καλά χαρακτηριστικά το Your phone app και το Dark Mode στον file explorer. Μακάρι, να λειτουργούν και σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα