Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello, έχω την Gigabyte windforce hd 7950. Το ένα ανεμηστήρι πεθαίνει, είτε δουλεύει σε χαμηλές στροφές(με θόρυβο) είτε δεν δουλεύει καθόλου. Έβγαλα την κάρτα, το καθάρισα του έριξα λάδι(μηχανής) αλλά προκοπή δεν είδα. Βρήκα στο ebay μία μόνο προσφορά, αλλά μου φαίνεται ακριβό 12 ευρώ και επίσης δεν βλέπω να είναι pwm. Έψαξα και στο αλλι αλλά δεν βρήκα.

Που θα μπορούσα να βρώ; Λέτε να κάνω καμιά πατέντα με κάνα άλλο φαν; Άλλη ψύκτρα για την κάρτα πιστεύω δεν αξίζει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, antbyron είπε

Hello, έχω την Gigabyte windforce hd 7950. Το ένα ανεμηστήρι πεθαίνει, είτε δουλεύει σε χαμηλές στροφές(με θόρυβο) είτε δεν δουλεύει καθόλου. Έβγαλα την κάρτα, το καθάρισα του έριξα λάδι(μηχανής) αλλά προκοπή δεν είδα. Βρήκα στο ebay μία μόνο προσφορά, αλλά μου φαίνεται ακριβό 12 ευρώ και επίσης δεν βλέπω να είναι pwm. Έψαξα και στο αλλι αλλά δεν βρήκα.

Που θα μπορούσα να βρώ; Λέτε να κάνω καμιά πατέντα με κάνα άλλο φαν; Άλλη ψύκτρα για την κάρτα πιστεύω δεν αξίζει.

Καλησπέρα,

Εγω θα άλλαζα το φανακι με 12 ευρώ, δεν γμται, θα είναι σαν καινούργια.

Αλλιως αλλάζεις με πατέντα κάποιο με ίδια διάμετρο. Λογικά είναι 6-8cm, μέτρα το.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο από τα τρία χάλασε?

Από θερμοκρασίες πως πάει? 

Εγώ τι θα κανα->

Εάν είχε χαλάσει το μεσαίο θα έπαιρνα αυτό που είναι πιο κοντά στα ports και θα το βάζα στην μέση.

Benchαρισματα και εάν δεν είχε πρόβλημα θερμοκρασιών θα το άφηνα ως έχει.

Εάν είχε θέμα με θερμοκρασίες,θα βρισκα ένα ανεμιστήρακι από παλιό harware και θα το επιανα με tie-wraps πάνω στην πλαστική βαση and I would call it a day.

Τελευταία λυση εάν θέλεις να αγοράσεις την "ίδια"-> λογικά όλες αυτές πρέπει να είναι συμβατές..

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Εγω θα άλλαζα το φανακι με 12 ευρώ, δεν γμται, θα είναι σαν καινούργια.

Αλλιως αλλάζεις με πατέντα κάποιο με ίδια διάμετρο. Λογικά είναι 6-8cm, μέτρα το.

Thanks, μάλλον αυτό θα κάνω, θα το αλλάξω.

11 ώρες πριν, nikos903 είπε

Αν θες κοίταξε και στο ali αλλά με τον κωδικό του fan που τον γράφει απο κάτω.

Thanks. Νομίζω βρήκα αρκετά, αλλά βρήκα και στο ebay πλέον με τον κωδικό. Μάλλον θα πάω προς ebay μεριά.

9 ώρες πριν, @topos είπε

Ποιο από τα τρία χάλασε?

Από θερμοκρασίες πως πάει? 

Εγώ τι θα κανα->

Εάν είχε χαλάσει το μεσαίο θα έπαιρνα αυτό που είναι πιο κοντά στα ports και θα το βάζα στην μέση.

Benchαρισματα και εάν δεν είχε πρόβλημα θερμοκρασιών θα το άφηνα ως έχει.

Εάν είχε θέμα με θερμοκρασίες,θα βρισκα ένα ανεμιστήρακι από παλιό harware και θα το επιανα με tie-wraps πάνω στην πλαστική βαση and I would call it a day.

Τελευταία λυση εάν θέλεις να αγοράσεις την "ίδια"-> λογικά όλες αυτές πρέπει να είναι συμβατές..

Αυτό που είναι κοντά στα ports έχει χαλάσει. Από θερμοκρασίες είναι σχετικά υψηλές για την εποχή επίπεδα, γύρω στους 46 σε idle. Δεν είναι προβληματικές θερμοκρασίες αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...