Tokyo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Δεν έχω δει κάτι πάντως εδώ και λίγο καιρό που το έχω σαν insider. Όλα πάνε νεράκι (μέχρι να χαλάσουν κάτι :P) Spoiler Chidoriiiiii
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, inflation είπε Εμένα μου λέει να βάλω android 7 για πληρη υποστήριξη, μονο preview sms κανει σε παλαιοτερες εκδόσεις, αν κ δεν ειχα χρόνο να το ψαξω περισσότερο Δηλαδη εμεις που που εχουμε την 6.6.1 δεν τη κολπα ειναι αυτα
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το έχω καημό τόσα χρόνια να μπορώ να στέλνω SMS από το PC όταν είμαι στη δουλειά. Για να δούμε τι θα παίξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε τρεξτε να αγορασετε συσκευη με ανδροιτ 7 για πολλα κλαματα EINAI παλι H MS🤑 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
randomcat Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Λίστα επαφών και export σε διάφορα file formats να βάλουν (.pdf, .xml κ.λπ.) και να αφήσουν τα καραγκιοζιλίκια. 🤨 1
blanca12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής μόνο photos και μηνύματα (texts) υποστηρίζει και αυτά λειψά... Όπως την εγκατέστησα έτσι και την απεγκατέστησα την εφαρμογή. Ίδωμεν.. ______________________________________________________ Bluestacks TextNow VPN Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από blanca12
Highlander Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Επιτέλους, μπορώ να βλέπω φωτό χωρίς να έχω συνδεμένο το κινητό με καλώδιο Άντε να δούμε και περισσότερα. 1
Sybnios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, desosav είπε Οσα εχουν ολα τα updates (οχι μονο της microsoft) . Φυσικα τα περισσότερα ο μεσος χρηστης δεν θα τα καταλαβει ποτε παρ ολα αυτα ομως θα κραζει στο ιντερνετ οταν θα διαβαζει για αυτα σε φορουμ κτλ. Γενικοτερα δεν παιζει λογισμικο χωρις bugs εκτος αν εχει 3 γραμμες κωδικα. Αυτο που εχει σημασια για μενα, ειναι ποσο γρηγορα διορθώνονται. Defender...
mozozozo1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Laptop gaming με controller η keyboard mouse mapping μονο αυτο θα ηταν ενδιαφερον θαρρω
panathatube Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το δοκίμασα πολύ καλό να στέλνεις μηνύματα ή να τα βλέπεις μέσω Windows αλλά και η άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες! Σε συνδυασμό με το cloud και προαιρετικά με τον Edge θεωρώ ότι η διασύνδεση Android με PC είναι πλήρης πλέον. 19 ώρες πριν, lokaki είπε Δηλαδη εμεις που που εχουμε την 6.6.1 δεν τη κολπα ειναι αυτα Ούτε το Android 1 υποστηρίζει
inangelsheart Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Σε αναγκάζει να βάλεις τον launcher της όμως και αυτό είναι μεγάλο ΦΑΟΥΛ. Όχι δεν θα πάρω έτσι. Που είναι οι παλιές καλές μέρες με εφαρμογές Mirroring μου λέτε? Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μια εφαρμογή για mirorring όλο το κινητό στην οθόνη του υπολογιστή (ξέρω υπάρχει και λέγετε miracast ... αλλά...) και να μπορείς να χειρίζεσαι με πληκτρολόγιο και ποντίκι το κινητό μέσα από αυτήν? Και να μην έχει καθόλου lag? Πείτε μου πόσο? Εδώ η τεχνολογία της nvidia streamάρι ολόκληρα παιχνίδια με μηδενικό σχεδόν lag από τον υπολογιστή σε κινητά και σε άλλον υπολογιστή αλλά και σε android tv Κλπ κλπ... και μάλιστα μέσω ίντερνετ που είναι πολύ ποιο αργό από το wifi μας και το ethernet μας. Ας το κάνουν αυτό επιτέλους και τώρα με τα windows 10 και δίχως να χρειάζεται να βάλεις ολόκληρο launcher.. για πάμε...
panathatube Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, inangelsheart είπε Σε αναγκάζει να βάλεις τον launcher της όμως και αυτό είναι μεγάλο ΦΑΟΥΛ. Όχι δεν θα πάρω έτσι. Που είναι οι παλιές καλές μέρες με εφαρμογές Mirroring μου λέτε? Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μια εφαρμογή για mirorring όλο το κινητό στην οθόνη του υπολογιστή (ξέρω υπάρχει και λέγετε miracast ... αλλά...) και να μπορείς να χειρίζεσαι με πληκτρολόγιο και ποντίκι το κινητό μέσα από αυτήν? Και να μην έχει καθόλου lag? Πείτε μου πόσο? Εδώ η τεχνολογία της nvidia streamάρι ολόκληρα παιχνίδια με μηδενικό σχεδόν lag από τον υπολογιστή σε κινητά και σε άλλον υπολογιστή αλλά και σε android tv Κλπ κλπ... και μάλιστα μέσω ίντερνετ που είναι πολύ ποιο αργό από το wifi μας και το ethernet μας. Ας το κάνουν αυτό επιτέλους και τώρα με τα windows 10 και δίχως να χρειάζεται να βάλεις ολόκληρο launcher.. για πάμε... Όχι δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς τον launcher της. Εκει το πήγαινε αρχικά η Microsoft αλλά δεν ισχύει αυτό πια. Είναι μόνο μια μικρή εφαρμογή που λέγεται το τηλέφωνό μου. Αν το έκανε αυτό με τον launcher η Microsoft θα αυτοπεριοριζόταν μόνη της.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panathatube είπε Ούτε το Android 1 υποστηρίζει Γελασαμε ρε ειρωνα αντε παιξε παραπερα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
inangelsheart Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, panathatube είπε Όχι δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς τον launcher της. Εκει το πήγαινε αρχικά η Microsoft αλλά δεν ισχύει αυτό πια. Είναι μόνο μια μικρή εφαρμογή που λέγεται το τηλέφωνό μου. Αν το έκανε αυτό με τον launcher η Microsoft θα αυτοπεριοριζόταν μόνη της. Πάλι καλά... αλλά μόνο μηνύματα? Αυτό το κάνουν και απλές εφαρμογές εδώ και πολύ καιρό όπως το airdroid...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα