jk_bartender Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα, εκανα το μεγαλο βημα και αγόρασα και πέρασα τα win 10 στο λαπτοπ LENOVO Y50-70 που εχω απο τα 8.1 που ειχα πριν μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλυτερα πραγμα βεβαια που εγω δεν θα το ελεγα και αυτο γιατι εχω UHD οθονη και μου κανει μονο προβλήματα προσπάθησα να κανω άπειρα scalling της ανάλυσης μηπως και δειχνει ανθρωπινα τα παντα αλλα μονο προβληματα απο το LOL που παιζω μεχρι τα απλα πραγματα κοντευω να βγαλω τα ματια μου τα εχω κανει σχεδον ολα μεγενθυση ωστε να το λειτουργώ καλυτερα αλλα ματαια.....μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση ??υπαρχει καποιο update που εχει βγει για το θεμα αυτο με τις UHD οθονες γιατι απο τι διαβαζω στα περιξ ολοι εχουν παρομοιο με το δικο μου...! ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μπας και δεν έχει τους κατάλληλους Drivers ή καθόλου Drivers ; Για κάνε αυτό που λέω εδώ Δημοσ. μόλις να δούμε
jk_bartender Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ss13 είπε Μπας και δεν έχει τους κατάλληλους Drivers ή καθόλου Drivers ; Για κάνε αυτό που λέω εδώ Δημοσ. μόλις να δούμε Οι drivers ειναι ολοι περασμενοι ενας ενας για την συσκευη μου και για τα win 10 δεν εχω λαθος σε αυτο.....γενικα τοσες ωρες που διαβαζω βλεπω ενα γενικοτερο προβλημα σε παρόμοιες αναλυσεις οθονης ειχα ακουσει στην αρχη οτι υπηρχε αυτο το θεμα αλλα πιστευα οτι το ελυσε η Microsoft τι διαολο η καινουρια τεχνολογια φερνει uhd οθονες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα