SneakyGuy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα Εχω στα χερια μου το Galaxy A5 2017 και το εχω ενα χρόνο.. Αξιζει να το δωσω για να παρω Mate 20 lite ή P20 lite? Και αν αξιζει, ποιο να παρω απο τα 2? Ειμαι επισης ανοιχτος αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο εκτος απο Xiaomi..
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήταν καλό να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς Και γιατί εκτός τα Xiaomi? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, SneakyGuy είπε Καλησπερα Εχω στα χερια μου το Galaxy A5 2017 και το εχω ενα χρόνο.. Αξιζει να το δωσω για να παρω Mate 20 lite ή P20 lite? Και αν αξιζει, ποιο να παρω απο τα 2? Ειμαι επισης ανοιχτος αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο εκτος απο Xiaomi.. Εγώ δε θα άφηνα amoled οθόνη για lcd. Γιατί δεν κοιτάς το α8 2018?
SneakyGuy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Περιπου 300. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Τα παντα.. Απο ταινιες, σε social media, σε gaming(ελαχιστο πια γιατι εχω καλο PC), browsing, μουσικη πολυ καθως χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα τα Μ.Μ.Μ. στην Αθηνα οποτε χρειαζομαι και πολυ μπαταρια.. καμερα(ασχολουμαι μερικες φορες.. ξερω να χρησιμοποιω λιγο τα επαγγελματικα settings και το a5 που εχω τωρα δεν εχει ενω ολα τα huawei εχουν), ελπιζω να μην ξεχασα κατι... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω πολυ περιορισμο απλα δε θα ηθελα το κινητο να ειναι πολυ μεγαλο, δηλαδη το συνολικο μεγεθος του κινητου (οχι μονο η οθονη) να μην υπερβαινει πολυ τα 15εκατοστα.. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη εννοειται.. τωρα αδιαβροχο θα μου αρεσε αλλα μονο και μονο για να μην μου βραχει και χαλασει κατα τα αλλα δεν το βαζω σε πισινες.. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι.. οχι τοσο η μπροστινή.. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, αλλα οχι απαραιτητο.. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει πολυ χώρο δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα.. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν κατάλαβα την ερωτηση.. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι windows.. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι καθως πολλες φορες ξεκιναω πρωι και γυριζω βραδυ και το χρησιμοποιω αρκερα.. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αν ειναι ασφαλες και φθηνες γιατι οχι.. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κυριως καινουριο. Δεν θα ηθελα Xiaomi καθως δεν τα πολυ εμπιστευομαι.. θα προτιμουσα να μεινω με αυτο που εχω παρα να παω σε κινεζικο.. τωρα θα μου πείτε ολα ειναι κινέζικα ή οτι πολλοι εχουν Xiaomi, αλλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγώ δε θα άφηνα amoled οθόνη για lcd. Γιατί δεν κοιτάς το α8 2018? Πρωτα για την οθονη.. Εχεις πολυ δικιο σε αυτο εχει πολλα θετικα το α5.. ειναι αδιαβροχο.. εχει καλη οθονη.. εχει gorilla glass.. ειναι αξιοπιστο(εννοω δεν νομιζω οτι θα χαλασει τοσο ευκολα οσο καποιο αλλο..).. γενικα πολλα ακομα.. Τωρα για το α8.. τα 2 μονα πιο θετικα ειναι η amoled και οτι ειναι αδιαβροχο.. κατα τα αλλα ειναι σχεδον ιδια.. απλα το huawei εχει περισσιτερη ραμ, διπλη καμερα και εχει σωστα pro camera settings σε αντιθεση με τα α8 και α5.. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να μεινω για φετος με το α5.. και να ελπισω οτι του χρονου επιτέλους η samsung θα βάλει τα σωστα pro camera settings και optical image stabilization σε φθηνο κινητο.. αν το κάνει αυτο τοτε πιστευω οτι θα εχω οτι ακριβως χρειαζομαι σε ενα κινητο.. τωρα θα μου πεις αυτο το κινητο υπαρχει και λεγεται s9 αλλα εγω δεν εχω να δωσω τοσα λεφτα για ένα κινητο.. Περιμενω γνωμες.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από SneakyGuy Διορθωση
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το p20 lite το πήρε η κολλητή μου πριν λίγο διάστημα. Έχει LCD οθονη, έχει χειρότερη μπροστινή κάμερα από τα α5 και α8(κάνει από μόνο του και beauty effect) , δεν είναι αδιάβροχο. Η πίσω κάμερα διπλή βλέπω να είναι μόνο στα λόγια. Δε συγκρίνεται με το pro και το αποτέλεσμα της είναι έτσι κι έτσι. Επίσης έχει χειρότερη αυτονομία. Τέλος, ram έχει 4 γίγα όπως και το α8. Κατέβασε στο κινητό σου τη snap camera που δίνει πολλές επιλογές "pro" λειτουργίας να το τεστάρεις. Δίνει κι ένα έξτρα stabilization. Δυστυχώς η έλλειψη ois μου τη δίνει και εμένα και είναι fail όταν ειδικά η samsung πλάσαρε το α8 στα 500€ στην Ελλάδα. (Ois πάντως δεν έχει ούτε το p20 lite) Για το mate Δεν έχω άποψη.
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, SneakyGuy είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Περιπου 300. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Τα παντα.. Απο ταινιες, σε social media, σε gaming(ελαχιστο πια γιατι εχω καλο PC), browsing, μουσικη πολυ καθως χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα τα Μ.Μ.Μ. στην Αθηνα οποτε χρειαζομαι και πολυ μπαταρια.. καμερα(ασχολουμαι μερικες φορες.. ξερω να χρησιμοποιω λιγο τα επαγγελματικα settings και το a5 που εχω τωρα δεν εχει ενω ολα τα huawei εχουν), ελπιζω να μην ξεχασα κατι... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω πολυ περιορισμο απλα δε θα ηθελα το κινητο να ειναι πολυ μεγαλο, δηλαδη το συνολικο μεγεθος του κινητου (οχι μονο η οθονη) να μην υπερβαινει πολυ τα 15εκατοστα.. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη εννοειται.. τωρα αδιαβροχο θα μου αρεσε αλλα μονο και μονο για να μην μου βραχει και χαλασει κατα τα αλλα δεν το βαζω σε πισινες.. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι.. οχι τοσο η μπροστινή.. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, αλλα οχι απαραιτητο.. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει πολυ χώρο δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα.. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν κατάλαβα την ερωτηση.. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι windows.. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι καθως πολλες φορες ξεκιναω πρωι και γυριζω βραδυ και το χρησιμοποιω αρκερα.. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αν ειναι ασφαλες και φθηνες γιατι οχι.. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κυριως καινουριο. Δεν θα ηθελα Xiaomi καθως δεν τα πολυ εμπιστευομαι.. θα προτιμουσα να μεινω με αυτο που εχω παρα να παω σε κινεζικο.. τωρα θα μου πείτε ολα ειναι κινέζικα ή οτι πολλοι εχουν Xiaomi, αλλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Πρωτα για την οθονη.. Εχεις πολυ δικιο σε αυτο εχει πολλα θετικα το α5.. ειναι αδιαβροχο.. εχει καλη οθονη.. εχει gorilla glass.. ειναι αξιοπιστο(εννοω δεν νομιζω οτι θα χαλασει τοσο ευκολα οσο καποιο αλλο..).. γενικα πολλα ακομα.. Τωρα για το α8.. τα 2 μονα πιο θετικα ειναι η amoled και οτι ειναι αδιαβροχο.. κατα τα αλλα ειναι σχεδον ιδια.. απλα το huawei εχει περισσιτερη ραμ, διπλη καμερα και εχει σωστα pro camera settings σε αντιθεση με τα α8 και α5.. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να μεινω για φετος με το α5.. και να ελπισω οτι του χρονου επιτέλους η samsung θα βάλει τα σωστα pro camera settings και optical image stabilization σε φθηνο κινητο.. αν το κάνει αυτο τοτε πιστευω οτι θα εχω οτι ακριβως χρειαζομαι σε ενα κινητο.. τωρα θα μου πεις αυτο το κινητο υπαρχει και λεγεται s9 αλλα εγω δεν εχω να δωσω τοσα λεφτα για ένα κινητο.. Περιμενω γνωμες.. Από ότι κατάλαβα σε Huawei θες να καταλήξεις. Huawei Honor Play https://www.skroutz.gr/s/15691041/Huawei-Honor-Play-64GB.html Huawei Honor 10 https://www.skroutz.gr/s/15035815/Huawei-Honor-10-64GB.html
SneakyGuy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Από ότι κατάλαβα σε Huawei θες να καταλήξεις. Huawei Honor Play https://www.skroutz.gr/s/15691041/Huawei-Honor-Play-64GB.html Huawei Honor 10 https://www.skroutz.gr/s/15035815/Huawei-Honor-10-64GB.html Να σου πω την αληθεια δεν τα θελω τοσο πολυ απλα εβγαλαν καλα κινητα φετος.. το samsung μου αρεσε πολυ αλλα αυτα που έβγαλαν φετος δε μου κινησαν πολυ το ενδιαφερον.. γιαυτο ανεφερα πιο πανω οτι σκεφτομαι να περιμενω τα επομενα galaxy του χρονου.. επισης το honor δεν ξερω.. αλλα δεν μου αρεσουν σαν κινητα.. γιαυτο δεν τα εχω συμπεριλαβει και στον τιτλο του thread.. 50 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το p20 lite το πήρε η κολλητή μου πριν λίγο διάστημα. Έχει LCD οθονη, έχει χειρότερη μπροστινή κάμερα από τα α5 και α8(κάνει από μόνο του και beauty effect) , δεν είναι αδιάβροχο. Η πίσω κάμερα διπλή βλέπω να είναι μόνο στα λόγια. Δε συγκρίνεται με το pro και το αποτέλεσμα της είναι έτσι κι έτσι. Επίσης έχει χειρότερη αυτονομία. Τέλος, ram έχει 4 γίγα όπως και το α8. Κατέβασε στο κινητό σου τη snap camera που δίνει πολλές επιλογές "pro" λειτουργίας να το τεστάρεις. Δίνει κι ένα έξτρα stabilization. Δυστυχώς η έλλειψη ois μου τη δίνει και εμένα και είναι fail όταν ειδικά η samsung πλάσαρε το α8 στα 500€ στην Ελλάδα. (Ois πάντως δεν έχει ούτε το p20 lite) Για το mate Δεν έχω άποψη. Μαλιστα.. εχω παρομοια γνωμη και εγω.. γιαυτο το σκεφτομαι ακομα και δεν το εχω αγορασει ηδη.. μαλλον θα περιμενω τα επομενα galaxy.. παντως αυτο που κανει η samsung με τις καμερες ειναι απαράδεκτο 2 χρονια τωρα.. δεν εχει βαλει pro camera settings και optical image stabilization σε 500 ευρω κινητα 2 χρονιες σερι.. ενταξει ειπαμε budget κινητα.. αλλα μην το ξεφτιλισουμε κιολας...
greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή βρισκόμουν στην θέση σου τς και μου την έδινε η ελειψη οις καθώς πολλές φωτο μου έβγαιναν κουνημενες και με εκνεύριζε όπως και το ότι αντιμετώπιζα ελαφρό λαγκ με το α5, αυτό που έκανα είναι ότι πούλησα 160 το α5 και έβαλα άλλα 40 ευρώ και πήρα το s7 από τις αγγελίες. Έτσι έλυσα και τα 2 μου προβλήματα μιας και ήθελα να χαλάσω πολύ λίγα χρήματα προσωπικά. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από greekbusters
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SneakyGuy είπε Να σου πω την αληθεια δεν τα θελω τοσο πολυ απλα εβγαλαν καλα κινητα φετος.. το samsung μου αρεσε πολυ αλλα αυτα που έβγαλαν φετος δε μου κινησαν πολυ το ενδιαφερον.. γιαυτο ανεφερα πιο πανω οτι σκεφτομαι να περιμενω τα επομενα galaxy του χρονου.. επισης το honor δεν ξερω.. αλλα δεν μου αρεσουν σαν κινητα.. γιαυτο δεν τα εχω συμπεριλαβει και στον τιτλο του thread.. Μαλιστα.. εχω παρομοια γνωμη και εγω.. γιαυτο το σκεφτομαι ακομα και δεν το εχω αγορασει ηδη.. μαλλον θα περιμενω τα επομενα galaxy.. παντως αυτο που κανει η samsung με τις καμερες ειναι απαράδεκτο 2 χρονια τωρα.. δεν εχει βαλει pro camera settings και optical image stabilization σε 500 ευρω κινητα 2 χρονιες σερι.. ενταξει ειπαμε budget κινητα.. αλλα μην το ξεφτιλισουμε κιολας... Πάρε τότε το LG G6 https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=600&ref=bestprice.gr Μαζεμένο και κάτω από 15mm Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
SneakyGuy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, greekbusters είπε Επειδή βρισκόμουν στην θέση σου τς και μου την έδινε η ελειψη οις καθώς πολλές φωτο μου έβγαιναν κουνημενες και με εκνεύριζε όπως και το ότι αντιμετώπιζα ελαφρό λαγκ με το α5, αυτό που έκανα είναι ότι πούλησα 160 το α5 και έβαλα άλλα 40 ευρώ και πήρα το s7 από τις αγγελίες. Έτσι έλυσα και τα 2 μου προβλήματα μιας και ήθελα να χαλάσω πολύ λίγα χρήματα προσωπικά. Καλη ιδεα βασικα.. αλλα μπορει καλυτερα s8 γιατι το s7 ειναι αρκετα παλιο.. για ποσο καιρο ειχες το α5 σου?
greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, SneakyGuy είπε Καλη ιδεα βασικα.. αλλα μπορει καλυτερα s8 γιατι το s7 ειναι αρκετα παλιο.. για ποσο καιρο ειχες το α5 σου? Κανα 6μηνο αλλά με είχε εκνευρίσει από τα κολλήματα και γι'αυτό το έδωσα κ βρήκα την υγειά μ. Και εγώ είχα σκεφτεί το σ8 αλλά ήθελε κάνα 180ρι διαφορά
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, SneakyGuy είπε Καλησπερα Εχω στα χερια μου το Galaxy A5 2017 και το εχω ενα χρόνο.. Αξιζει να το δωσω για να παρω Mate 20 lite ή P20 lite? Και αν αξιζει, ποιο να παρω απο τα 2? Ειμαι επισης ανοιχτος αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο εκτος απο Xiaomi.. Γραφεις οτι διαθετεις μεχρι 300ευρω και το mate 20 lite παιζει στα 340-350... Μου διαφευγει κατι?https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/2159/Huawei.html?from=autocomplete&keyphrase=mate+20+lite&order_by=pricevat Αν ειναι να δωσεις τοσα,δεν κοιτας καλυτερα προς S8 μερια.Ψαξτο λιγο με τα καταστηματα μιας και δεν εχω αγορασει απο καποιο προσωπικα https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3gRW0KLEer6_31318&seq=1
SneakyGuy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, greekbusters είπε Κανα 6μηνο αλλά με είχε εκνευρίσει από τα κολλήματα και γι'αυτό το έδωσα κ βρήκα την υγειά μ. Και εγώ είχα σκεφτεί το σ8 αλλά ήθελε κάνα 180ρι διαφορά Βρηκε ενας φιλος μου s8+ 200ευρω το κινητο μια χαρα απλα εχει ενα πολυ μικρο σπασιμο κατω δεξια ουτε ενα εκατοστο δεν ειναι.. αν εβρισκα κατι τετοιο το επαιρνα με κλειστα ματια..
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, SneakyGuy είπε Βρηκε ενας φιλος μου s8+ 200ευρω το κινητο μια χαρα απλα εχει ενα πολυ μικρο σπασιμο κατω δεξια ουτε ενα εκατοστο δεν ειναι.. αν εβρισκα κατι τετοιο το επαιρνα με κλειστα ματια.. Αν το επαιρνες με κλειστα ματια ομως και σου εβγαζε προβλημα,η αντιπροσωπεια/service δεν θα στο καλυπτε γιατι το σπασιμο οθονης σε πεταει εκτος εγγυησης.
SneakyGuy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γραφεις οτι διαθετεις μεχρι 300ευρω και το mate 20 lite παιζει στα 340-350... Μου διαφευγει κατι?https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/2159/Huawei.html?from=autocomplete&keyphrase=mate+20+lite&order_by=pricevat Αν ειναι να δωσεις τοσα,δεν κοιτας καλυτερα προς S8 μερια.Ψαξτο λιγο με τα καταστηματα μιας και δεν εχω αγορασει απο καποιο προσωπικα https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3gRW0KLEer6_31318&seq=1 300 περιπου απλα παει και λιγο παραπανω.. αλλα 375 το s8 παει πολυ νομιζω.. θα κοιταξω μηπως βρω κάτι αλλο καλο.. αλλιως νομιζω θα περιμενω μεχρι μαρτιο 2019 για τα καινούρια.. 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αν το επαιρνες με κλειστα ματια ομως και σου εβγαζε προβλημα,η αντιπροσωπεια/service δεν θα στο καλυπτε γιατι το σπασιμο οθονης σε πεταει εκτος εγγυησης. Καλα εννοειται οτι πρεπει να το κοιταξω το κινητο για να δω οτι δουλευει.. το παιδι που σου ειπα εγω το πηρε απο φιλο του οποτε ηξερε τι εκανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα