Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα θεματακι :) Εχω δυο dvd ( Του γαμου :P ) και ενω παιζουν δεν μπορω να τα αντιγράψω, μου πεταει συνεχεία crc errors στο ενα μου το κανει στο πρώτο vob και στο αλλο στο τελευταίο.

Δοκίμασα με Dvd decrypter ,imgburn ,να κανω απλο copy ,δοκιμασα με το dvdfab 10 ,τιποτα .
Η δόκιμες εγιναν και σε διαφορετικα pc αλλα παλι τζιφος :( απο κατω τα dvd εχουν κατι ψιλογρατζουνιες αλλα οχι κατι πολυ έντονο :(

Εχει κανεις να μου προτείνει καμια ιδεα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλησπερα εχω ενα θεματακι :) Εχω δυο dvd ( Του γαμου :P ) και ενω παιζουν δεν μπορω να τα αντιγράψω, μου πεταει συνεχεία crc errors στο ενα μου το κανει στο πρώτο vob και στο αλλο στο τελευταίο.

Δοκίμασα με Dvd decrypter ,imgburn ,να κανω απλο copy ,δοκιμασα με το dvdfab 10 ,τιποτα .
Η δόκιμες εγιναν και σε διαφορετικα pc αλλα παλι τζιφος :( απο κατω τα dvd εχουν κατι ψιλογρατζουνιες αλλα οχι κατι πολυ έντονο :(

Εχει κανεις να μου προτείνει καμια ιδεα ?

Ευχαριστω.

Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κλειδωμένα προς αντιγραφή από το "δημιουργό", να προτείνω να κάνεις αντιγραφή στην χαμηλότερη ταχύτητα ή να τα κάνεις .iso και μετά να τα "κάψεις" αν θες σε "δισκάκι" μήπως και βγεί κάτι... Γιατί εφόσον γίνονται αναπαραγωγή κανονικά τα σημάδια που διακρίνεις ίσως να μην παίζουν ρόλο...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κλειδωμένα προς αντιγραφή από το "δημιουργό", να προτείνω να κάνεις αντιγραφή στην χαμηλότερη ταχύτητα ή να τα κάνεις .iso και μετά να τα "κάψεις" αν θες σε "δισκάκι" μήπως και βγεί κάτι... Γιατί εφόσον γίνονται αναπαραγωγή κανονικά τα σημάδια που διακρίνεις ίσως να μην παίζουν ρόλο...

Δεν ξερω 100% οτι δεν ειναι κλειδωμένο :( οταν παω να το κανω iso με το imgburn μου βγαζει αυτο................ 

Screenshot_7.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Δεν ξερω 100% οτι δεν ειναι κλειδωμένο :( οταν παω να το κανω iso με το imgburn μου βγαζει αυτο................ 

Screenshot_7.jpg

Δες λίγο το παρακάτω άρθρο >> http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/19397-cant-create-image-file-from-disc/

* http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/6392-the-imgburn-functions/&tab=comments#comment-66439

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kormos είπε

Το εκανα και παλι τα ιδια δεν μπορει να διαβασει το vob 1 :( αφου παιζει ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω capture το βιντεο ???

Screenshot_8.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, darkman είπε

Το εκανα και παλι τα ιδια δεν μπορει να διαβασει το vob 1 :( αφου παιζει ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω capture το βιντεο ???

Screenshot_8.jpg

Γιατί δεν προσπαθείς να το κάνεις .iso και πας κατευθείαν για εγγραφή;

Να αποκλείσουμε το πρόβλημα στο οπτικό μέσο που έχεις;;

Για Capture μπορείς να δοκιμάσεις το Snagit (αλλά δεν είναι δωρεάν)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Γιατί δεν προσπαθείς να το κάνεις .iso και πας κατευθείαν για εγγραφή;

Να αποκλείσουμε το πρόβλημα στο οπτικό μέσο που έχεις;;

Για Capture μπορείς να δοκιμάσεις το Snagit (αλλά δεν είναι δωρεάν)

iso παει να κανει :( απο το Ε: που ειναι το dvd στον C :( με το snagit θα παρω την ιδια ποιοτητα που εχει το dvd ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μπακαλιστικος τροπος αλλα μπορει να φερει αποτελεσμα.Με ελαχιστο καθαρο οινοπνευμα καθαρισε απο κατω το δισκακι.

Αυτο ηταν το πρωτο που εκανα ;) και καθαρισμα το ματι του DVD :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...