darkman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα εχω ενα θεματακι :) Εχω δυο dvd ( Του γαμου :P ) και ενω παιζουν δεν μπορω να τα αντιγράψω, μου πεταει συνεχεία crc errors στο ενα μου το κανει στο πρώτο vob και στο αλλο στο τελευταίο. Δοκίμασα με Dvd decrypter ,imgburn ,να κανω απλο copy ,δοκιμασα με το dvdfab 10 ,τιποτα . Η δόκιμες εγιναν και σε διαφορετικα pc αλλα παλι τζιφος :( απο κατω τα dvd εχουν κατι ψιλογρατζουνιες αλλα οχι κατι πολυ έντονο :( Εχει κανεις να μου προτείνει καμια ιδεα ? Ευχαριστω.
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, darkman είπε Καλησπερα εχω ενα θεματακι Εχω δυο dvd ( Του γαμου ) και ενω παιζουν δεν μπορω να τα αντιγράψω, μου πεταει συνεχεία crc errors στο ενα μου το κανει στο πρώτο vob και στο αλλο στο τελευταίο. Δοκίμασα με Dvd decrypter ,imgburn ,να κανω απλο copy ,δοκιμασα με το dvdfab 10 ,τιποτα . Η δόκιμες εγιναν και σε διαφορετικα pc αλλα παλι τζιφος απο κατω τα dvd εχουν κατι ψιλογρατζουνιες αλλα οχι κατι πολυ έντονο Εχει κανεις να μου προτείνει καμια ιδεα ? Ευχαριστω. Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κλειδωμένα προς αντιγραφή από το "δημιουργό", να προτείνω να κάνεις αντιγραφή στην χαμηλότερη ταχύτητα ή να τα κάνεις .iso και μετά να τα "κάψεις" αν θες σε "δισκάκι" μήπως και βγεί κάτι... Γιατί εφόσον γίνονται αναπαραγωγή κανονικά τα σημάδια που διακρίνεις ίσως να μην παίζουν ρόλο...
darkman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, kormos είπε Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κλειδωμένα προς αντιγραφή από το "δημιουργό", να προτείνω να κάνεις αντιγραφή στην χαμηλότερη ταχύτητα ή να τα κάνεις .iso και μετά να τα "κάψεις" αν θες σε "δισκάκι" μήπως και βγεί κάτι... Γιατί εφόσον γίνονται αναπαραγωγή κανονικά τα σημάδια που διακρίνεις ίσως να μην παίζουν ρόλο... Δεν ξερω 100% οτι δεν ειναι κλειδωμένο οταν παω να το κανω iso με το imgburn μου βγαζει αυτο................
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, darkman είπε Δεν ξερω 100% οτι δεν ειναι κλειδωμένο οταν παω να το κανω iso με το imgburn μου βγαζει αυτο................ Δες λίγο το παρακάτω άρθρο >> http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/19397-cant-create-image-file-from-disc/ * http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/6392-the-imgburn-functions/&tab=comments#comment-66439
darkman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, kormos είπε Δες λίγο το παρακάτω άρθρο >> http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/19397-cant-create-image-file-from-disc/ * http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/6392-the-imgburn-functions/&tab=comments#comment-66439 Το εκανα και παλι τα ιδια δεν μπορει να διαβασει το vob 1 αφου παιζει ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω capture το βιντεο ???
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, darkman είπε Το εκανα και παλι τα ιδια δεν μπορει να διαβασει το vob 1 αφου παιζει ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω capture το βιντεο ??? Γιατί δεν προσπαθείς να το κάνεις .iso και πας κατευθείαν για εγγραφή; Να αποκλείσουμε το πρόβλημα στο οπτικό μέσο που έχεις;; Για Capture μπορείς να δοκιμάσεις το Snagit (αλλά δεν είναι δωρεάν)
darkman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Γιατί δεν προσπαθείς να το κάνεις .iso και πας κατευθείαν για εγγραφή; Να αποκλείσουμε το πρόβλημα στο οπτικό μέσο που έχεις;; Για Capture μπορείς να δοκιμάσεις το Snagit (αλλά δεν είναι δωρεάν) iso παει να κανει απο το Ε: που ειναι το dvd στον C : με το snagit θα παρω την ιδια ποιοτητα που εχει το dvd ?
Mr_Terror Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μπακαλιστικος τροπος αλλα μπορει να φερει αποτελεσμα.Με ελαχιστο καθαρο οινοπνευμα καθαρισε απο κατω το δισκακι.
darkman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Μπακαλιστικος τροπος αλλα μπορει να φερει αποτελεσμα.Με ελαχιστο καθαρο οινοπνευμα καθαρισε απο κατω το δισκακι. Αυτο ηταν το πρωτο που εκανα και καθαρισμα το ματι του DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα