Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε Γιατι; Γιατί φίλε μου πας να μπεις σε έναν κλάδο με μεγάλα ποσοστά ανεργίας και ένας κλάδος που λειτουργεί με κλίκες. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην Ελλάδα. Αλλά που ξέρεις μπορεί, ίσως και να πετύχεις. Να ξέρεις πάντως ότι προτεραιότητα έχουν οι βρετανοί. Τη γλώσσα την ξέρεις καλά μιλάς άριστα Αγγλικά; Αν ναι τότε έχεις κάποιες πιθανότητες, αν όχι τότε θα σου πάρει πάαααααρα πολύ καιρό.
GiannisTRIK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Γιατί φίλε μου πας να μπεις σε έναν κλάδο με μεγάλα ποσοστά ανεργίας και ένας κλάδος που λειτουργεί με κλίκες. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην Ελλάδα. Αλλά που ξέρεις μπορεί, ίσως και να πετύχεις. Να ξέρεις πάντως ότι προτεραιότητα έχουν οι βρετανοί. Τη γλώσσα την ξέρεις καλά μιλάς άριστα Αγγλικά; Αν ναι τότε έχεις κάποιες πιθανότητες, αν όχι τότε θα σου πάρει πάαααααρα πολύ καιρό. Ξερω Αγγλικα, δεν προσπαθουσα ηθοποιος απο την πρωτη στιγμη που θα πηγαινα μετα απο κανα χρονο για να εχω μια προφορα καπως καλη και μετα με τον καιρο, προφανως δεν ειπα οτι σιγουρα θα πετυχω, απλα θελω να το προσπαθησω.
efo355 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε Γιατι; Γιατί κυνηγάς το τζοκερ
SeXBOX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, GiannisTRIK said: Ξερω Αγγλικα, δεν προσπαθουσα ηθοποιος απο την πρωτη στιγμη που θα πηγαινα μετα απο κανα χρονο για να εχω μια προφορα καπως καλη και μετα με τον καιρο, προφανως δεν ειπα οτι σιγουρα θα πετυχω, απλα θελω να το προσπαθησω. Χωρίς linguistic proficiency δεν *^&(%^σε κανείς. Επίσης η υποκριτική είναι επάγγελμα που σπουδάζεις εδώ φθηνότερα και ταυτόχρονα αντί για ενοίκια πληρώνεις μηνιαία το imdb.com για να έχει τις photos σου αν είσαι ομορφόπαιδο και τραβήξεις μερικά μάτια και αναφέρει τις σπουδές σου και όλα όσα έχεις κάνει, κάνεις και θα κάνεις. Και Ελλάδα θα μείνεις και θα σπουδάσεις φτηνά εδώ και για ενοίκιο "από το φαγητό της μαμάς". Όσοι agencies σε δουν στο imdb.com professional θα επικοινωνήσουν μαζί σου και δε θα πεις όχι πουθενά γιατί θες προϋπηρεσία και ας είναι και σε πορνό(που λέει ο λόγος). Κάτι μου λέει ότι τρώμε troll σαν τα μουλάρια.
GiannisTRIK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Χωρίς linguistic proficiency δεν *^&(%^σε κανείς. Επίσης η υποκριτική είναι επάγγελμα που σπουδάζεις εδώ φθηνότερα και ταυτόχρονα αντί για ενοίκια πληρώνεις μηνιαία το imdb.com για να έχει τις photos σου αν είσαι ομορφόπαιδο και τραβήξεις μερικά μάτια και αναφέρει τις σπουδές σου και όλα όσα έχεις κάνει, κάνεις και θα κάνεις. Και Ελλάδα θα μείνεις και θα σπουδάσεις φτηνά εδώ και για ενοίκιο "από το φαγητό της μαμάς". Όσοι agencies σε δουν στο imdb.com professional θα επικοινωνήσουν μαζί σου και δε θα πεις όχι πουθενά γιατί θες προϋπηρεσία και ας είναι και σε πορνό(που λέει ο λόγος). Απόκρυψη περιεχομένων Κάτι μου λέει ότι τρώμε troll σαν τα μουλάρια. Ναι αλλα αμα κατσω εδω και σπουδασω εδω για υποκτιρικη δεν θα εχω την προφορα την Αγγλικη-Αμερικανικη τοσο εαν πηγαινα εκει. Αυτο με το imdb καλη ιδεα ακουγεται αλλα δεν ξερω ποσο αξιζει να κανω κατι τετοιο. Δεν τρολλαρω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από GiannisTRIK
SeXBOX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, GiannisTRIK said: Ναι αλλα αμα κατσω εδω και σπουδασω εδω για υποκτιρικη δεν θα εχω την προφορα την Αγγλικη-Αμερικανικη τοσο εαν πηγαινα εκει. Δεν τρολλαρω. Α! Βάζεις στόχους για ξένες παραγωγές Αγγλόφωνες... μάλιστα..... Τότε θα κάνεις και φροντιστήριο για linguistic proficiency εδώ Ελλάδα και θα έχεις τα πάντα και πάλι πιο φθηνά. Επίσης αν πάρεις πιστοποίηση για proficiency μπορείς να πιάσεις δουλειά και σαν καθηγητής Αγγλικών, με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Πάντως αν δεν τρολλάρεις εχω να σε συμβουλέψω ωμά, επειδή στα Studios μας έχουμε κάνει για βρετανικές σειρές τα OSTs τους και μουσική επένδυση και εχω έρθει σε επαφή ακόμα και με παραγωγούς του "Vikings" ή μέσο θα πρέπει να έχεις ή να "στηθείς".
spyros007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, efo355 είπε Στις 10/10/2018 στις 7:13 ΜΜ, GiannisTRIK είπε ο σκοπος ειναι να παω να δουλεψω πχ. σερβιτορος και ταυτοχρονα να κανω μαθηματα υποκριτικής για να γινω ηθοποιος αυτο ειναι που θελω να κανω (ξερω ακουγεται απιθανο) πολυ βλέπεις μαλλον.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επικοινωνήστε μόνο αν έχετε σκοπό να φύγετε άμεσα και όχι αν σκέφτεσαι να φύγετε κάποια στιγμή γενικά και αόριστα στο μέλλον. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Nikos Chatzoglou
SeXBOX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 20 minutes ago, Nikos Chatzoglou said: Αν θέλετε να πάτε Αγγλία για δουλειά επικοινωνήστε με το παρακάτω γραφείο, έχει και για ανειδίκευτους και για εξειδικευμένους σε θέματα επαγγελμάτων υγείας πχ φυσιοθεραπευτές. Επικοινωνήστε μόνο αν έχετε σκοπό να φύγετε άμεσα και όχι αν σκέφτεσαι να φύγετε κάποια στιγμή γενικά και αόριστα στο μέλλον. Βασικά δεν ξέρω, όπου ακούς για πολλά κεράσια.... ξέρετε παρακάτω. Επίσης μια απορία, έχει Αριθμό Αδείας ΙΓΕΕ: 23650/402 και δηλώνει έδρα: Εγνατίας 38, ΤΚ. 54625, Θεσσαλονίκη. Αν δεν κάνω λάθος(αν κάνω διορθώστε με, άνθρωπος είμαι) τέτοιου τύπου άδειες χορηγούνται μόνο σε Κύπρο και έχουν ισχύ εκεί... νομίζω...
Apoll Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/10/2018 στις 6:59 ΜΜ, GiannisTRIK είπε Ωραια ξερεις ποσο πληρωνει; παντως εγω κοιταω καθε μερα σπιτια για ενοικιαση και συνεχεια βρισκω κατι https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/49302885?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 400 / μηνα, https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/43440000?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 375/μηνα, ναι οι περιοχες μπορει να ειναι μακρια(δεν κοιταξα που ειναι) αλλα εχω βρει σπιτια με την ιδια τιμη κοντα στο κεντρο. Για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια και ο μισθος που κοιταω για σερβιτορος κυμαινεται στα 1800-2000 παλι για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια. Δεν βρίσκεις σπίτια για ενοικίαση, αλλά δωμάτια για ενοικίαση, μαζί με άλλους 4-5 νοματέους Επίσης θα πρέπει να δεχτεί ο ιδιοκτήτης να σε βάλει μέσα, μιας και ο σύνδεσμός τους ανακοίνωσες πριν 3 εβδομάδες ότι παγώνουν τις νέες ενοικιάσεις σε Ευρωπαίους, μέχρι να τους απαντήσει επίσημα η κυβέρνηση για το status στον πολιτών της ΕΕ μετά τον Μάρτιο. και απαιτούν να τους δίνει 18 μήνες ενημέρωση πριν αλλάζουν τα δικαιώματά τους/μας. Πάντως επιμένεις εσύ να μην ακούς κανέναν που έχει εμπειρία ότι θα χάσεις τα λεφτά σου. Φίλε μου, Λονδίνο δεν δεχόμαστε να πάμε εμείς που πέρνουμε ένα σωρό λεφτά ως εργολάβοι γιατί το κόστος ζωής είναι τριπλάσιο σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. (πλην Εδιμβούργου). Και θα πας εσύ από το πουθενά, με zero hour contract; Έχεις κατανοήσει το κόστος σπουδών στην Αγγλία επίσης;
GiannisTRIK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Apoll είπε Δεν βρίσκεις σπίτια για ενοικίαση, αλλά δωμάτια για ενοικίαση, μαζί με άλλους 4-5 νοματέους Επίσης θα πρέπει να δεχτεί ο ιδιοκτήτης να σε βάλει μέσα, μιας και ο σύνδεσμός τους ανακοίνωσες πριν 3 εβδομάδες ότι παγώνουν τις νέες ενοικιάσεις σε Ευρωπαίους, μέχρι να τους απαντήσει επίσημα η κυβέρνηση για το status στον πολιτών της ΕΕ μετά τον Μάρτιο. και απαιτούν να τους δίνει 18 μήνες ενημέρωση πριν αλλάζουν τα δικαιώματά τους/μας. Πάντως επιμένεις εσύ να μην ακούς κανέναν που έχει εμπειρία ότι θα χάσεις τα λεφτά σου. Φίλε μου, Λονδίνο δεν δεχόμαστε να πάμε εμείς που πέρνουμε ένα σωρό λεφτά ως εργολάβοι γιατί το κόστος ζωής είναι τριπλάσιο σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. (πλην Εδιμβούργου). Και θα πας εσύ από το πουθενά, με zero hour contract; Έχεις κατανοήσει το κόστος σπουδών στην Αγγλία επίσης; Κατα τον Αυγουστο σκεφτομαι οχι τωρα, ναι ξερω ποσο ειναι το κοστος αμα σπουδαζα 9000λιρες, δεν ειπα σιγουρα οτι θα παω Λονδινο απλα το προτιμο αλλα αμα τοσο ρισκος δεν νομιζω να το κανω. Και για σκωτια εχω σκεφτει γιατι ειναι ποιο οικονομικα και θα μπορεσω να σπουδασω ποιο ευκολα. Μεχρι του χρονου μπορει να αποφασισω να παω μεσα σε καμια ευρωπαικη χωρα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 χωρις σπουδες γιατι θεωρεις ότι θα τα βγαλεις περα σε οποιαδήποτε ευρωπαικη χωρα? Δεν αλλαζει κατι αν το Λονδινο γινει ας πουμε Αμβουργο ή Βαρκελωνη… Θα παραμείνεις ανεδικευτος εργάτης, θα κανεις καιρο να βρεις δουλεια,θα πρεπει να εχεις αρκετα λεφτα μεχρι να γινει αυτό, δεν θα εχεις καποιον γνωστο για να σε βοηθησει...Ενώ αν σπουδαζες κατι εδώ,θα εστελνες και 10 βιογραφικα,θα εκανες και οικονομια και θα πηγαινες εξω με άλλη βαση.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 πάντως τα αστεία των Βρετανών είναι λιγάκι κρυόκωλα με το συμπάθιο. 😂 Εμείς σαν Έλληνες βγάζουμε καλύτερους κωμικούς. Κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά και ειδικά ο sexbox είναι του χώρου και τα ξέρει καλά. 19 ώρες πριν, SeXBOX είπε Επίσης η υποκριτική είναι επάγγελμα που σπουδάζεις εδώ φθηνότερα και ταυτόχρονα αντί για ενοίκια πληρώνεις μηνιαία το imdb.com για να έχει τις photos σου αν είσαι ομορφόπαιδο και τραβήξεις μερικά μάτια και αναφέρει τις σπουδές σου και όλα όσα έχεις κάνει, κάνεις και θα κάνεις. αλήθεια έτσι απο περιέργεια πόσο πάει η ταρίφα στο imdb; Το λέω γιατί έχω ένα γνωστό, ο οποίος πραγματικά έχει ταλέντο κωμικού και είναι γεμάτος ενέργεια, ποτέ δεν κάθετε ήσυχος. Είναι ταλέντο κανονικό και χαραμίζεται στην Ελλάδα. 😏 Εγώ αν και άσχετος θα σου πρότεινα επιπλέον να κυνηγήσεις διαφημίσεις, εκεί έχεις πολλές πιθανότητες να γίνεις γνωστός εντός Ελλάδας και αργότερα εκτός.
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 7:03 ΜΜ, Χάρης Μυλωνίδης είπε Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι θα δεχτούν ταλαντούχους,μορφωμένους ανθρώπους οι υπόλοιποι ανειδίκευτοι θα τους διώξουν. Αν ανήκεις στη κατηγορία των ταλαντούχων go for it αλλιώς ξέχασε το θα τα βρεις μπαστούνια. Ένας πολύ γνωστός μου είναι στην Αγγλία Λονδίνο στην αρχή τα βρήκε δύσκολα, τόσο που για ένα διάστημα δεν είχε μέρος να μείνει. 😒 εαν παω τωρα? θα με διώξουν αυτο λες?
SeXBOX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 22 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: πάντως τα αστεία των Βρετανών είναι λιγάκι κρυόκωλα με το συμπάθιο. 😂 Εμείς σαν Έλληνες βγάζουμε καλύτερους κωμικούς. Download video Κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά και ειδικά ο sexbox είναι του χώρου και τα ξέρει καλά. αλήθεια έτσι απο περιέργεια πόσο πάει η ταρίφα στο imdb; όσο το 1/5 του ενοικίου, $149.99 τον χρόνο ή $19.99 τον μήνα. Το εχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές εκ μέρους καλλιτεχνών και είναι καλό εργαλείο, αν είσαι εμφανίσιμος/εμφανίσιμη, με σπουδές ικανοποιητικές(Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές) σίγουρα μέσα στον χρόνο θα έχεις 3-4 προσφορές και ας είναι μάπα, άντε να δώσεις και €50-70 να έχεις καμιά 400αρια κάρτες επαγγελματικές να δίνεις. Αν δεν έχεις προσφορές, δεν πειράζει, επιμείνεις και υπομένεις, κάποια στιγμή θα κάτσει η μπίλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα