Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, merkon είπε Χωρις δουλεια και χωρις γνωστο θα χρειαστει να δωσεις 6 νοικια μπροστα για να δεχτει καποιος να σου νοικιασει σπιτι. Εκτος αν μπορεσεις να βρεις δωματιο μεσω καποιου γνωστου Ελληνα ή καποιου αλλου που θα δεχτει, πραγμα πολυ δυσκολο. 2000 λιρες δε σου φτανουν για τιποτα, το Λονδινο ειναι πανακριβο πραγματικα. Γιατι ντε και καλα Λονδινο; Πάντως γνωρίζω άτομο που ζει με 1800 λίρες στο Λονδίνο. Μένει σε σπίτι με άλλους δύο. 8 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε wikipedia σοβαρό σάϊτ χαχα ο καθένας ανεβάζει το μακρύ του και το κοντό του. Ο Στέλιος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου του 1967 και ζει στο Μονακό. Ασχέτως του τι γράφουν στην wikipedia, είναι λιγότερο αξιόπιστη από ένα επιστημονικό journal και περισσότερο αξιόπιστη από την οποιαδήποτε άλλη σελίδα forum, blog και social media.
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Πάντως γνωρίζω άτομο που ζει με 1800 λίρες στο Λονδίνο. Μένει σε σπίτι με άλλους δύο. Ωραια ξερεις ποσο πληρωνει; παντως εγω κοιταω καθε μερα σπιτια για ενοικιαση και συνεχεια βρισκω κατι https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/49302885?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 400 / μηνα, https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/43440000?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 375/μηνα, ναι οι περιοχες μπορει να ειναι μακρια(δεν κοιταξα που ειναι) αλλα εχω βρει σπιτια με την ιδια τιμη κοντα στο κεντρο. Για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια και ο μισθος που κοιταω για σερβιτορος κυμαινεται στα 1800-2000 παλι για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια.
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Πάντως γνωρίζω άτομο που ζει με 1800 λίρες στο Λονδίνο. Μένει σε σπίτι με άλλους δύο. Ασχέτως του τι γράφουν στην wikipedia, είναι λιγότερο αξιόπιστη από ένα επιστημονικό journal και περισσότερο αξιόπιστη από την οποιαδήποτε άλλη σελίδα forum, blog και social media. 1800 καθαρα ειναι £28,000 το χρόνο τοσα λεφτά σαν σερβιτόρος ουτε στο soho δεν πρόκειται να δεί. Επίσης δεν λέμε γενικά οτι δεν γίνεται αλλά οτι ειναι καλύτερα να πάει σε άλλη πόλη όπου θα παίρνει τα ίδια αλλά θα του μένουν πολλά περισσότερα. 2 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Ωραια ξερεις ποσο πληρωνει; παντως εγω κοιταω καθε μερα σπιτια για ενοικιαση και συνεχεια βρισκω κατι https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/49302885?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 400 / μηνα, https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/43440000?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 375/μηνα, ναι οι περιοχες μπορει να ειναι μακρια(δεν κοιταξα που ειναι) αλλα εχω βρει σπιτια με την ιδια τιμη κοντα στο κεντρο. Για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια και ο μισθος που κοιταω για σερβιτορος κυμαινεται στα 1800-2000 παλι για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια. με την καμία zero hour contact θα χεις με τον βασικό (βρες ποσοσ ειναι δεν είναι δύσκολο) που δεν φτάνει £22Κ μεικτά το χρόνο. Επίσης δωμάτια βρίσκεις αλλα για κάνε τον κόπο να δεις πόσο καιρό μένουν ξενοικιαστα. ΥΓ σε άλλη πόλη αρκετά βόρεια έμεινα 5 μέρες σε χοστελ μέχρι να μπω απο το ενα σπιτι στο άλλο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από bilya
SeXBOX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Κάτι για ναυτιλλομένους, ώστε να είναι ενήμεροι πριν την οποιαδήποτε κίνηση.... https://gr.euronews.com/2018/10/10/tp-sinefo-tou-brexitpano-apo-tin-bretaniki-oikonomia
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bilya είπε 1800 καθαρα ειναι £28,000 το χρόνο τοσα λεφτά σαν σερβιτόρος ουτε στο soho δεν πρόκειται να δεί. Επίσης δεν λέμε γενικά οτι δεν γίνεται αλλά οτι ειναι καλύτερα να πάει σε άλλη πόλη όπου θα παίρνει τα ίδια αλλά θα του μένουν πολλά περισσότερα. με την καμία zero hour contact θα χεις με τον βασικό (βρες ποσοσ ειναι δεν είναι δύσκολο) που δεν φτάνει £22Κ μεικτά το χρόνο. Επίσης δωμάτια βρίσκεις αλλα για κάνε τον κόπο να δεις πόσο καιρό μένουν ξενοικιαστα. ΥΓ σε άλλη πόλη αρκετά βόρεια έμεινα 5 μέρες σε χοστελ μέχρι να μπω απο το ενα σπιτι στο άλλο. Ποσο πληρωσες; για το χοστελ, και σε ποια πολη εισαι; όσο για αλλη πολη που λες ειδα το Slough ειναι πολυ κοντα στο Λονδινο και τα σπιτια ειναι πολη φθηνα και καλα οπως τα βλεπω, εαν παω εκει οπως ειπες θα με περισευουν και αρκετα χρηματα και θα μπορω να πηγαινω σχετικα πολυ ευκολα Λονδινο. Να πω και κατι αλλο, πες πηγαινω Αγγλια θα με αφησουνε να μπω; επειδη δεν νομιζω να εχω κλεισει δουλεια απο εδω ωστε μολις παω να δουλευω; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από GiannisTRIK
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Ποσο πληρωσες; για το χοστελ, και σε ποια πολη εισαι; Να πω και κατι αλλο, πες πηγαινω Αγγλια θα με αφησουνε να μπω; επειδη δεν νομιζω να εχω κλεισει δουλεια απο εδω ωστε μολις παω να δουλευω; Αδιάφορο πόσο πλήρωσα γιατι έπερπε να βρω κάτι να μείνω μερικές μέρες μεχρι να μετακομίσω στο επόμενο σπίτι. Απλά θέλω να σου επισημάνω όσο μπορώ οτι δεν είναι παίρνεις τηλ πας κ βλέπεις το σπίτι τον συγκάτοικο κ μπαίνεις. Πολλές φορές παίζει κ να μην προλάβεις να δεις το σπίτι κ να σε καθ οδών κ να φας άκυρο. Κ αυτό γίνεται ακόμα κ σε ακριβά σπίτια κ αν δουλεύεις κι ολας είναι μαματα. Είναι κανονικά full time job το να βρεις σπίτι στις μεγάλες πόλεις του UK. Για το άλλο που ρωτάς, το UK ΑΚΟΜΑ είναι μέλος της ΕΕ, άρα δεν τίθεται θέμα κριτηρίων.* * Αυτό ισχύει βέβαια μέχρι 29/3/2019. Τι θα γίνει με όσους έχουν έρθει μετά τις 29/03/2017 είναι άγνωστο. 1
SeXBOX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά να σας πω την αλήθεια όλο αυτό είναι ανορθόδοξα κουφό! Όσο ήμουν Αγγλία ακόμα και πριν λίγες μέρες.... είναι αρκετοί Άγγλοι επιχειρηματίες και μη(απλοί σπουδαγμένοι) που μετά την ανακοίνωση ότι η Βρετανία βγαίνει εκτός, άλλοι παίρναν τις επιχειρήσεις τους και τις μετέφεραν σε Ελβετία, Βέλγιο, Γαλλία, Ινδία, Ντουμπάι ακόμα και Καναδά... και εμείς θέλουμε να πάμε να "χωθούμε" κάτω από κάτι που τρέμουν τα θεμέλια του και οι ίδιοι το έχουν πάρει μυρωδιά και απλά περιμένουν να δουν πόσο θα αντέξουν τα θεμέλια. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από SeXBOX
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε Ωραια ξερεις ποσο πληρωνει; παντως εγω κοιταω καθε μερα σπιτια για ενοικιαση και συνεχεια βρισκω κατι https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/49302885?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 400 / μηνα, https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/43440000?search_identifier=0a447d0bbd72451b9937a46534bffc07 με 375/μηνα, ναι οι περιοχες μπορει να ειναι μακρια(δεν κοιταξα που ειναι) αλλα εχω βρει σπιτια με την ιδια τιμη κοντα στο κεντρο. Για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια και ο μισθος που κοιταω για σερβιτορος κυμαινεται στα 1800-2000 παλι για αρχη δεν νομιζω πως ειναι χαλια. Μου είχε πει ενοίκιο για το σπίτι 800-900 λίρες, για υπόλοιπα έξοδα δεν γνωρίζω, από οτι μου είχε πει, όλα τα ήδη στα σουπερ μαρκετ είναι στην μισή τιμή από οτι εδώ. 2 ώρες πριν, bilya είπε 1800 καθαρα ειναι £28,000 το χρόνο τοσα λεφτά σαν σερβιτόρος ουτε στο soho δεν πρόκειται να δεί. Επίσης δεν λέμε γενικά οτι δεν γίνεται αλλά οτι ειναι καλύτερα να πάει σε άλλη πόλη όπου θα παίρνει τα ίδια αλλά θα του μένουν πολλά περισσότερα. με την καμία zero hour contact θα χεις με τον βασικό (βρες ποσοσ ειναι δεν είναι δύσκολο) που δεν φτάνει £22Κ μεικτά το χρόνο. Επίσης δωμάτια βρίσκεις αλλα για κάνε τον κόπο να δεις πόσο καιρό μένουν ξενοικιαστα. ΥΓ σε άλλη πόλη αρκετά βόρεια έμεινα 5 μέρες σε χοστελ μέχρι να μπω απο το ενα σπιτι στο άλλο. Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ είναι τώρα, παλαιότερα ήταν και σερβιτόρος με χαμηλότερο μισθό, είχε χαμηλότερο νοίκι τότε και έμενα σε ένα διαμέρισμα μαζί με 3-4 Ινδούς, αλλά δεν ήτανε ωραία με τόσα άτομα τώρα είναι πιο κυριλέ.
bilya Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μου είχε πει ενοίκιο για το σπίτι 800-900 λίρες, για υπόλοιπα έξοδα δεν γνωρίζω, από οτι μου είχε πει, όλα τα ήδη στα σουπερ μαρκετ είναι στην μισή τιμή από οτι εδώ. Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ είναι τώρα, παλαιότερα ήταν και σερβιτόρος με χαμηλότερο μισθό, είχε χαμηλότερο νοίκι τότε και έμενα σε ένα διαμέρισμα μαζί με 3-4 Ινδούς, αλλά δεν ήτανε ωραία με τόσα άτομα τώρα είναι πιο κυριλέ. Με 800 σε οποιαδήποτε πόλη μπορεί να βρει ΜΟΝΟΣ σπιταρονα κ θα παίρνει αντε ελάχιστα πιο κατω* *οι μισθοί αλλάζουν αρκετα προς τα πάνω στο Λονδίνο αλλά με το κόστος ζωής κ την εφορία ακομα κ "εξτρα" 10Κ τον χρόνο δεν αξίζουν.
manosbr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε wikipedia σοβαρό σάϊτ χαχα ο καθένας ανεβάζει το μακρύ του και το κοντό του. Ο Στέλιος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου του 1967 και ζει στο Μονακό. Μακάρι να είχαμε τέτοιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα με ήθος και αξιοπρέπεια και όχι μέσα στη λαμογιά 😏 Το αν είναι Έλληνας η ξένος λίγη σημασία έχει το θέμα είναι ότι προσφέρει όπου μπορεί και φυσικά αγαπάει την Ελλάδα. Σε αντίθεση με μερικούς Έλληνες που είναι μισέλληνες 😒 Αν δεις το ιστορικό του Manonearth θα καταλάβεις εύκολα το ρόλο του .. Θα συμφωνήσω μαζί σου Χάρη
Dynamics Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 για βορειο Λονδινο κοιταξες καθολου?που ειναι ποιο οικονομικα σχετικα με το νοτιο?Γιατι ντε κ καλα να πας σερβις?μπορεις να μπεις σχετικα ευκολα σε σουπερμαρκετ που κατα την γνωμη μ ειναι καλυτερα απο σερβις...συν οτι αν αποφ να γυρισεις πισω θα εχεις προυπηρεσια σε μαρκετ και οχι σαν σερβιτορος
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, bilya είπε Με 800 σε οποιαδήποτε πόλη μπορεί να βρει ΜΟΝΟΣ σπιταρονα κ θα παίρνει αντε ελάχιστα πιο κατω* *οι μισθοί αλλάζουν αρκετα προς τα πάνω στο Λονδίνο αλλά με το κόστος ζωής κ την εφορία ακομα κ "εξτρα" 10Κ τον χρόνο δεν αξίζουν. Έχει βολευτεί Λονδίνο και δεν θέλει να φύγει, εκεί είναι και τα αδέρφια του. Για Λονδίνο μου είχε πει θες 1200 για να μείνεις μόνος σε σπίτι με Υ/Δ μπάνιο κουζίνα.
GiannisTRIK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Dynamics είπε για βορειο Λονδινο κοιταξες καθολου?που ειναι ποιο οικονομικα σχετικα με το νοτιο?Γιατι ντε κ καλα να πας σερβις?μπορεις να μπεις σχετικα ευκολα σε σουπερμαρκετ που κατα την γνωμη μ ειναι καλυτερα απο σερβις...συν οτι αν αποφ να γυρισεις πισω θα εχεις προυπηρεσια σε μαρκετ και οχι σαν σερβιτορος Δεν εχω κανενα θεμα να δουλεψω σε σουπερμαρκετ, οχι δεν κοιταξα για βορειο απλα κοιταω σπιτια γενικα στο Λονδινο.
efo355 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε ο σκοπος ειναι να παω να δουλεψω πχ. σερβιτορος και ταυτοχρονα να κανω μαθηματα υποκριτικής για να γινω ηθοποιος αυτο ειναι που θελω να κανω (ξερω ακουγεται απιθανο) Α καλά ότι να ναι.
GiannisTRIK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, efo355 είπε Α καλά ότι να ναι. Γιατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα