ManFromEarth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε γιατι; γιατι δεν θα βρεις τιποτα απολυτως και απλα θα σπαταλησεις τα χρηματα σου. 6 σελιδες στο λενε. Στις 3/10/2018 στις 10:23 ΜΜ, Χάρης Μυλωνίδης είπε Και για ψώνια τσέκαρε το σούπερ μάρκετ το Στέλιου Χατζηιωάννου είναι δικός μας Ελληνοκύπριος. δεν ξερω τι εννοεις "δικος μας" αλλα ο Haji-Ioannou ειναι βρετανο-κυπριος οπως αναφερεται και εδω: https://en.wikipedia.org/wiki/Stelios_Haji-Ioannou με Ελλαδα δεν εχει και πολλη σχεση (ευτυχως imho)
redykt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μιας και πολλοι εχετε γνώσεις επι του θεματος, γνωριζετε κατα ποσο θα αλλαξει η κατασταση για καποιον που σκεφτεται για μεταπτυχιακό στο UK; Καπου ειχα διαβασει οτι ισως και να ευνοηθεί καποιος σε αυτή την περίπτωση.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε γιατι δεν θα βρεις τιποτα απολυτως και απλα θα σπαταλησεις τα χρηματα σου. 6 σελιδες στο λενε. δεν ξερω τι εννοεις "δικος μας" αλλα ο Haji-Ioannou ειναι βρετανο-κυπριος οπως αναφερεται και εδω: https://en.wikipedia.org/wiki/Stelios_Haji-Ioannou με Ελλαδα δεν εχει και πολλη σχεση (ευτυχως imho) wikipedia σοβαρό σάϊτ χαχα ο καθένας ανεβάζει το μακρύ του και το κοντό του. Ο Στέλιος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου του 1967 και ζει στο Μονακό. Μακάρι να είχαμε τέτοιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα με ήθος και αξιοπρέπεια και όχι μέσα στη λαμογιά 😏 Το αν είναι Έλληνας η ξένος λίγη σημασία έχει το θέμα είναι ότι προσφέρει όπου μπορεί και φυσικά αγαπάει την Ελλάδα. Σε αντίθεση με μερικούς Έλληνες που είναι μισέλληνες 😒
merkon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε Σχεδον εχω αποφασίσει να παω Αγγλια(Λονδινο) και αυτο που θελω να μαθω ειναι πως θα εγκατασταθώ εκει, επειδη δεν εχω κανεναν γνωστο πως θα γινεις της πρωτες μερες που θα μείνω μεχρι να βρω σπιτι γιατι δεν νομιζω οτι γινεται να μπω μεσα στο σπιτι κατευθειαν. Και ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω να παρω μαζι μου 2000λιρες φτανουν; μεχρι να βρω εργασια. εχω βρει ΟΚ σπιτια με 400-500λιρες / μηνα. Ευχαριστω! Χωρις δουλεια και χωρις γνωστο θα χρειαστει να δωσεις 6 νοικια μπροστα για να δεχτει καποιος να σου νοικιασει σπιτι. Εκτος αν μπορεσεις να βρεις δωματιο μεσω καποιου γνωστου Ελληνα ή καποιου αλλου που θα δεχτει, πραγμα πολυ δυσκολο. 2000 λιρες δε σου φτανουν για τιποτα, το Λονδινο ειναι πανακριβο πραγματικα. Γιατι ντε και καλα Λονδινο;
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, merkon είπε Χωρις δουλεια και χωρις γνωστο θα χρειαστει να δωσεις 6 νοικια μπροστα για να δεχτει καποιος να σου νοικιασει σπιτι. Εκτος αν μπορεσεις να βρεις δωματιο μεσω καποιου γνωστου Ελληνα ή καποιου αλλου που θα δεχτει, πραγμα πολυ δυσκολο. 2000 λιρες δε σου φτανουν για τιποτα, το Λονδινο ειναι πανακριβο πραγματικα. Γιατι ντε και καλα Λονδινο; προσωπικη εμπειρια αυτα που λες; εαν ναι μπορεις να με προτεινεις αλλα μερη;
merkon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε προσωπικη εμπειρια αυτα που λες; εαν ναι μπορεις να με προτεινεις αλλα μερη; Οσο πιο βορεια πηγαινεις στην Αγγλια, τοσο πιο φθηνα ειναι... Γενικα να αποφυγεις Λονδινο οσο μπορεις, ειναι πραγματικα μια ξεχωριστη περιπτωση, παρα πολυ ακριβο, στο εχουν αναφερει ξανα πιο πανω. Ναι προσωπικη εμπειρια, μενω 40 μιλια μακρια απο Λονδινο.
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, merkon είπε Οσο πιο βορεια πηγαινεις στην Αγγλια, τοσο πιο φθηνα ειναι... Γενικα να αποφυγεις Λονδινο οσο μπορεις, ειναι πραγματικα μια ξεχωριστη περιπτωση, παρα πολυ ακριβο, στο εχουν αναφερει ξανα πιο πανω. Ναι προσωπικη εμπειρια, μενω 40 μιλια μακρια απο Λονδινο. Ωραια ευχαριστω, με ειχε προτεινει ενας απο αυτην την συζητηση για maidenhead η Luton τι γνωμη εχεις για αυτες της περιοχες; ειναι κοντα στο Λονδινο( διαφορετικες τιμες οπως ειπες και εσυ ειναι)
merkon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Ωραια ευχαριστω, με ειχε προτεινει ενας απο αυτην την συζητηση για maidenhead η Luton τι γνωμη εχεις για αυτες της περιοχες; ειναι κοντα στο Λονδινο( διαφορετικες τιμες οπως ειπες και εσυ ειναι) Για το Maidenhead δεν εχω γνωμη, για το Luton δεν εχω ακουσει τα καλυτερα, δεν ζω βεβαια εκει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, μενω στο Milton Keynes που ειναι περιπου 30 λεπτα βορειοτερα απο το Luton... Ειναι κοντα στο Λονδινο, αλλα εχε υποψη σου πως αν θες να εισαι συνεχως Λονδινο θα ξοδευεις πολλα χρηματα στην μετακινηση, τα τραινα εδω ειναι ακριβα! Με 2000 λιρες και χωρις ετοιμη δουλεια εγω δε θα το τολμουσα παντως...
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, merkon είπε Για το Maidenhead δεν εχω γνωμη, για το Luton δεν εχω ακουσει τα καλυτερα, δεν ζω βεβαια εκει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, μενω στο Milton Keynes που ειναι περιπου 30 λεπτα βορειοτερα απο το Luton... Ειναι κοντα στο Λονδινο, αλλα εχε υποψη σου πως αν θες να εισαι συνεχως Λονδινο θα ξοδευεις πολλα χρηματα στην μετακινηση, τα τραινα εδω ειναι ακριβα! Με 2000 λιρες και χωρις ετοιμη δουλεια εγω δε θα το τολμουσα παντως... εκει που εισαι ειναι καλα; αμα ερθω θα μπορεσω να βρω εργασια; σερβιτορος.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ρε φιλε απλα ξεχασε το... Να ρωτας αν θα βρεις δουλεια στο ινσομνια τον κάθε random που σου γραφει απλα δειχνει ότι δεν το εχεις ψαξει καθολου και απλα θες να πας yolo και ότι γινει...Η κανεις αυτό λοιπον η ακους τον κάθε έναν ξεχωριστα που σου ειπε ότι ΜΗΝ ΠΑΣ δν θα πιασει...χωρις σπουδες,χωρις να σε περιμενεις καποιος για δουλεια,χωρις έναν φιλο να σου πει μεινε σπιτι μεχρι να βρει κατι η θα βοηθησω κτλπ κτλπ...Τι πιστευεις θα γινει?Θα σε περιμενουν στο Αεροδρομιο με χαρτια "Ψάχνουμε για σερβιτορο" πληρωμενο ενοικιο 2000 βασικος? Ξεχασε το αυτό απλα... 3
merkon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiannisTRIK είπε εκει που εισαι ειναι καλα; αμα ερθω θα μπορεσω να βρω εργασια; σερβιτορος. Κοιτα δε μπορω να σου πω εαν θα βρεις εργασια γιατι δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο πτυχιο, εξειδικευση κλπ. Λογικα θα βρεις κατι προχειρο, αλλα θα παιρνεις τον βασικο ή θα πληρωνεσαι με zero hour contract (οσες ωρες δουλεψεις τοσες και θα πληρωθεις, οταν σε καλουν για δουλεια, χωρις σταθερο συμβολαιο δηλαδη). Εμενα η αποψη μου, εχοντας ζησει και λιγο καιρο πλεον εδω στην Αγγλια, ειναι πως αν δεν εχεις καποιο καλο πτυχιο / εξειδικευση / σημαντικη προυπηρεσια σε κατι ή ακομα καλυτερα πτυχιο απο πανεπιστημιο του UK , τοτε καλυτερα να μην ερθεις. Ποσο μαλλον ετσι οπως μας τα λες εσυ, μου ακουγεται εξαιρετικα ριψοκινδυνο και αβεβαιο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από merkon 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και πάλι πτυχίο απο τα κολέγια του Λονδίνου να έχει θα βρει πολύ δύσκολα δουλειά, θα πρέπει να έχει και ικανότητες. Με άλλα λόγια ψάχνουν ανθρώπους ικανούς και άξιους να τους ξεζουμίσουν. η δική μου γνώμη είναι αυτή. Ξέρω μια φίλη που τα πούλησε όλα απο Ελλάδα και πήγε Στοκχόλμη, μεγάλο το ρίσκο, στην αρχή περνούσε δύσκολα μετά με τον καιρό έστρωσαν τα πράγματα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
FilipposMD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 To μείζον πρόβλημα με το Λονδίνο δεν είναι τόσο πώς θα τα βγάλεις τώρα άμεσα πέρα. Που κι αυτό είναι ζήτημα όπως σου έχουμε πει πολύ, αλλά ας πούμε ότι στέκεσαι τυχερός και βρίσκεις μια δουλειά σερβιτόρου, μένεις σε μια τρύπα εκτός Λονδίνου μόνος σου ή με συγκατοίκους σε μέτρια γειτονιά και βγάζεις τα έξοδα του μήνα. Μετά τι; Ποιά είναι η προοπτική σου; Δε θα αποταμιεύεις τίποτα και χωρίς εξειδίκευση είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις μισθολογικά. Σε λίγα χρόνια πώς θα ζήσεις μόνος σου; Με τι λεφτά θα πας διακοπές; Πώς θα αγοράσεις αυτοκίνητο; Πώς θα κάνεις οικογένεια; Π.χ. ο παιδικός σταθμός κοστίζει £1000 τον μήνα στο νερό και δεν υπάρχουν δημόσιοι δωρεάν. Εγώ δε θα σου πω να μην πας. Δική σου ζωή, δικά σου τα όνειρα και τα ρίσκα. Αν δε ρισκάρεις, δεν πετυχαίνεις. Αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τις δυσκολίες, γιατί αλλιώς θα γυρίσεις με κομμένα τα φτερά και με άδειες τις τσέπες. 2
GiannisTRIK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, FilipposMD είπε To μείζον πρόβλημα με το Λονδίνο δεν είναι τόσο πώς θα τα βγάλεις τώρα άμεσα πέρα. Που κι αυτό είναι ζήτημα όπως σου έχουμε πει πολύ, αλλά ας πούμε ότι στέκεσαι τυχερός και βρίσκεις μια δουλειά σερβιτόρου, μένεις σε μια τρύπα εκτός Λονδίνου μόνος σου ή με συγκατοίκους σε μέτρια γειτονιά και βγάζεις τα έξοδα του μήνα. Μετά τι; Ποιά είναι η προοπτική σου; Δε θα αποταμιεύεις τίποτα και χωρίς εξειδίκευση είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις μισθολογικά. Σε λίγα χρόνια πώς θα ζήσεις μόνος σου; Με τι λεφτά θα πας διακοπές; Πώς θα αγοράσεις αυτοκίνητο; Πώς θα κάνεις οικογένεια; Π.χ. ο παιδικός σταθμός κοστίζει £1000 τον μήνα στο νερό και δεν υπάρχουν δημόσιοι δωρεάν. Εγώ δε θα σου πω να μην πας. Δική σου ζωή, δικά σου τα όνειρα και τα ρίσκα. Αν δε ρισκάρεις, δεν πετυχαίνεις. Αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τις δυσκολίες, γιατί αλλιώς θα γυρίσεις με κομμένα τα φτερά και με άδειες τις τσέπες. ο σκοπος ειναι να παω να δουλεψω πχ. σερβιτορος και ταυτοχρονα να κανω μαθηματα υποκριτικής για να γινω ηθοποιος αυτο ειναι που θελω να κανω (ξερω ακουγεται απιθανο)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Και κάτι τελευταίο για να σπουδάσεις σε κολέγιο στο HB θες 30.000 ευρώ το χρόνο. Ενώ με τα ίδια λεφτά μπορείς να σπουδάσεις 4 χρόνια εδώ σε κολέγιο στην ελλάδα με την προϋπόθεση ότι είναι κοντά στην πόλη σου. Μιας και ενδιαφέρεσε για Αγγλία σου δείχνω μερικά κολέγια από ΗΒ εδώ στην Ελλάδα. https://sunderland.gr/ https://www.icbs.gr/ http://www.bca.edu.gr/# https://aegeancollege.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα