GiannisTRIK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο για το Λονδινο το λες η γενικα για το Ηνωμενο Βασιλειο; 56 λεπτά πριν, Lakou είπε Φίλε μου αν πρόκειται να πας με το σκεπτικό σερβιτόρος και χωρισ Να έχεις κάποιον εκεί να σε στηρίξει πολύ χλωμό σε βλέπω... πιθανών να καταλήξεις να μένεις με 5ατομα σε προάστιο να χρειάζεται 1-2 ωρεσ Με μέτρο να πας στην δουλειά σου και δεν νομιζω να σπουδάσεις κάτι.... άσε που με το brexit θα μπλεχτούν τα πράγματα.... μιλα με κάποιον που έκανε αυτό το βήμα να σε πληροφόρηση καλυτερα.... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από GiannisTRIK
bilya Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Μονο για το Λονδινο το λες η γενικα για το Ηνωμενο Βασιλειο; ποσες φορές θα το πούμε το Λονδίνο ειναι μια ξεχωριστή οντότητα στο UK. Δεν αξίζει με την καμία να πας κ να δουλεύεις για τον βασικό (ακομα κ για παραπανω λεφτά). Σε άλλες πόλεις είναι εντελως διαφορετικά τα δεδομένα.
GiannisTRIK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, bilya είπε ποσες φορές θα το πούμε το Λονδίνο ειναι μια ξεχωριστή οντότητα στο UK. Δεν αξίζει με την καμία να πας κ να δουλεύεις για τον βασικό (ακομα κ για παραπανω λεφτά). Σε άλλες πόλεις είναι εντελως διαφορετικά τα δεδομένα. ΟΚ δεν χρειαζεται νευρα
SeXBOX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Εγώ Παρασκευή ήρθα Ελλάδα από Λονδίνο. Μη ψαρώνετε με το "brexit" είναι αδύνατον ολόκληρο Ηνωμένο Βασίλειο να αποκλείσει/περιορίσει οτιδήποτε με την υπόλοιπη Ευρώπη γιατί η οικονομία τους θα ακουμπήσει πάτο... δεν ξέρω αν θα πιάσει αλλά ότι θα ακουμπήσει είναι σίγουρο, μιας και εχω κατοικία εκεί και εταιρεία παρακολουθώ ενημερωτικά και εφημερίδες και όλες κανουν λόγο για τις επιπτώσεις στην οικονομία, οι περισσότεροι θέλουν να κάνει κολοτούμπα στην απόφαση γιατί τα βλέπει σκούρα. Τέλος πάντων... στο θέμα τώρα να μείνεις μέσα Λονδίνο όταν πας για πρώτη φορά απλά ξεχάστε το, εκτός και αν έχετε τα φράγκα από εδώ τότε ok. Επειδή εχω προσλάβει προσωπικό από Αγγλική επαρχία που έρχονται για δουλειά και οι τιμές στα διαμερίσματα είναι τσιμπημένες αλλά και σε 2 φίλους μου που ήρθαν πάντα τους στέλνω περίχωρα, Maidenhead για παράδειγμα μιας και είναι και όμορφο οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω για ένα άτομο https://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/find.html?locationIdentifier=REGION^896&maxBedrooms=1&minBedrooms=1&propertyTypes=flat&primaryDisplayPropertyType=flats&furnishTypes=furnished φυσικά στον μισθό τους καλύπτω το 50% του ενοικίου και 100% τα κόστη μεταφοράς τους από και προς Λονδίνο, 35' με την ταχεία. Όσο αφορά τώρα την παραμονή ή τον ερχομό για διαβίωση στην Αγγλία με το "brexit" λίγο θα δυσκολέψουν τα πράγματα, όχι πως τώρα δεν είναι... πρέπει να έχεις πολλά χρονια Αγγλία ή Ρίζες συγγενικές ή να σε φέρει το ίδιο το κράτος για λόγους του τύπου είσαι "Επιστήμονας που χρειάζονται, Είσαι πολιτικό πρόσωπο ή έχεις π.χ σχέση με Έλληνα πρέσβη/πολιτικό που διαμένει εκεί." και άλλα πράγματα, αλλά όλα είναι ακόμα στην θεωρία, οι πιο πολλοί δεν πιστεύουν ότι θα σφίξουν πιο πολύ τα πράγματα και ιδιαίτερα για κάποιον που είναι γεννημένος σε χωρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νομίζω τσάμπα ο όλος πανικός... Φυσικά υπάρχει και το Louton όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο φθηνά και με πολλούς Έλληνες, https://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/find.html?locationIdentifier=REGION^876&maxBedrooms=1&minBedrooms=1&propertyTypes=flat&primaryDisplayPropertyType=flats&includeLetAgreed=false&furnishTypes=furnished Εγώ απλά προτείνω Maidenhead λόγο του ότι για τα αξιοθέατα και πολλά άλλα είναι VFM, φυσικά παίζει και ο παράγοντας να μην θες να έρθεις σε επαφή με ομοεθνείς σου γιατί τους βαρέθηκες π.χ. Οπότε το Louton το ξεχνάς.
GiannisTRIK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Εγώ Παρασκευή ήρθα Ελλάδα από Λονδίνο. Μη ψαρώνετε με το "brexit" είναι αδύνατον ολόκληρο Ηνωμένο Βασίλειο να αποκλείσει/περιορίσει οτιδήποτε με την υπόλοιπη Ευρώπη γιατί η οικονομία τους θα ακουμπήσει πάτο... δεν ξέρω αν θα πιάσει αλλά ότι θα ακουμπήσει είναι σίγουρο, μιας και εχω κατοικία εκεί και εταιρεία παρακολουθώ ενημερωτικά και εφημερίδες και όλες κανουν λόγο για τις επιπτώσεις στην οικονομία, οι περισσότεροι θέλουν να κάνει κολοτούμπα στην απόφαση γιατί τα βλέπει σκούρα. Τέλος πάντων... στο θέμα τώρα να μείνεις μέσα Λονδίνο όταν πας για πρώτη φορά απλά ξεχάστε το, εκτός και αν έχετε τα φράγκα από εδώ τότε ok. Επειδή εχω προσλάβει προσωπικό από Αγγλική επαρχία που έρχονται για δουλειά και οι τιμές στα διαμερίσματα είναι τσιμπημένες αλλά και σε 2 φίλους μου που ήρθαν πάντα τους στέλνω περίχωρα, Maidenhead για παράδειγμα μιας και είναι και όμορφο οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω για ένα άτομο https://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/find.html?locationIdentifier=REGION^896&maxBedrooms=1&minBedrooms=1&propertyTypes=flat&primaryDisplayPropertyType=flats&furnishTypes=furnished φυσικά στον μισθό τους καλύπτω το 50% του ενοικίου και 100% τα κόστη μεταφοράς τους από και προς Λονδίνο, 35' με την ταχεία. Όσο αφορά τώρα την παραμονή ή τον ερχομό για διαβίωση στην Αγγλία με το "brexit" λίγο θα δυσκολέψουν τα πράγματα, όχι πως τώρα δεν είναι... πρέπει να έχεις πολλά χρονια Αγγλία ή Ρίζες συγγενικές ή να σε φέρει το ίδιο το κράτος για λόγους του τύπου είσαι "Επιστήμονας που χρειάζονται, Είσαι πολιτικό πρόσωπο ή έχεις π.χ σχέση με Έλληνα πρέσβη/πολιτικό που διαμένει εκεί." και άλλα πράγματα, αλλά όλα είναι ακόμα στην θεωρία, οι πιο πολλοί δεν πιστεύουν ότι θα σφίξουν πιο πολύ τα πράγματα και ιδιαίτερα για κάποιον που είναι γεννημένος σε χωρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νομίζω τσάμπα ο όλος πανικός... Φυσικά υπάρχει και το Louton όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο φθηνά και με πολλούς Έλληνες, https://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/find.html?locationIdentifier=REGION^876&maxBedrooms=1&minBedrooms=1&propertyTypes=flat&primaryDisplayPropertyType=flats&includeLetAgreed=false&furnishTypes=furnished Εγώ απλά προτείνω Maidenhead λόγο του ότι για τα αξιοθέατα και πολλά άλλα είναι VFM, φυσικά παίζει και ο παράγοντας να μην θες να έρθεις σε επαφή με ομοεθνείς σου γιατί τους βαρέθηκες π.χ. Οπότε το Louton το ξεχνάς. Πραγματικα με βοηθησες αρκετα. Δουλεια ειναι ευκολα να βρεις; για σερβιτορος θελω. Θα ειναι ευκολο ταυτοχρονα να σπουδαζω και ολας; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από GiannisTRIK
Apoll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 3:16 ΜΜ, GiannisTRIK είπε Καλησπερα, του χρονου σκεφτομαι να παω να μεινω Λονδινο για δουλεια σκεφτομαι για σερβιτορος ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εκει; και ταυτοχρονα να σπουδασω, εχω κοιταξει σε sites για δουλειες και εχω βρει αρκετα, δεν εχω κανεναν στο Λονδινο κανεναν γνωστο εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ σε sites, φορουμς διαφορα, προφανως θα παω με καποια χρηματα γιατι δεν νομιζω να δουλεψω την επομενη μερα αφοτου παω. Τα σπιτια ειναι σε ΟΚ τιμη οπως βλεπω 300-500pounds και γενικα πιστευω με μισθο σερβιτορου(που οπως βλεπω ερχεται στα 2000p το μηνα ειναι μια χαρα) θελω να ακουσω εμπειριες και γνωμες σχετικα με αυτο το θεμα μετακομιση-δουλεια-σπουδες. Τώρα ξύπνησες;;;;;;;; Δεν έχεις ακούσει για το Brexit;;;;;; 21 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Εγώ Παρασκευή ήρθα Ελλάδα από Λονδίνο. Μη ψαρώνετε με το "brexit" είναι αδύνατον ολόκληρο Ηνωμένο Βασίλειο να αποκλείσει/περιορίσει οτιδήποτε με την υπόλοιπη Ευρώπη γιατί η οικονομία τους θα ακουμπήσει πάτο... δεν ξέρω αν θα πιάσει αλλά ότι θα ακουμπήσει είναι σίγουρο, μιας και εχω κατοικία εκεί και εταιρεία παρακολουθώ ενημερωτικά και εφημερίδες και όλες κανουν λόγο για τις επιπτώσεις στην οικονομία, οι περισσότεροι θέλουν να κάνει κολοτούμπα στην απόφαση γιατί τα βλέπει σκούρα. Τέλος πάντων... στο θέμα τώρα να μείνεις μέσα Λονδίνο όταν πας για πρώτη φορά απλά ξεχάστε το, εκτός και αν έχετε τα φράγκα από εδώ τότε ok. Εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Κυβερνά ο Τσίπρας. Αυτό θα έπρεπε ήδη να το έχεις καταλάβει.
GiannisTRIK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Apoll είπε Τώρα ξύπνησες;;;;;;;; Δεν έχεις ακούσει για το Brexit;;;;;; Εαν μπορεις δικαιολόγησε την απαντηση σου, γιατι το λες αυτο;
Apoll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Εαν μπορεις δικαιολόγησε την απαντηση σου, γιατι το λες αυτο; Τί απάντηση να δικαιολογήσω; 29 Μαρτίου 2019 είναι πολύ κοντά. Δεν δικαιολογώ τίποτα. Το ΗΒ θα είναι εκτός ΕΕ. Οπότε μόνο με βίζα. Και σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα έχει τα ίδια κριτήρια με τους εκτός ΕΕ. Θα πρέπει ο μισθός σου να είναι £30Κ+, και να είσαι skilled worker. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Apoll
SeXBOX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 14 minutes ago, GiannisTRIK said: Πραγματικα με βοηθησες αρκετα. Δουλεια ειναι ευκολα να βρεις; για σερβιτορος θελω. Χμμμ ανάλογα την εποχή, κυρίως σε ημέρες γιορτινές γίνονται τέτοιες προσλήψεις και μερικές όχι μόνιμα. Λίγο δύσκολο... αν θες σερβιτόρος και είσαι Έλληνας πας Γερμανία ή Ολλανδία... αν έχεις συγγενείς Αυστραλία μπορείς να πας κι εκεί... υπάρχει λίγο πράγματα τύπου "Είσαι Έλληνας; Σε κάνουμε πέρα." Τέλος έχεις επιλογή τις ΗΠΑ που οι επιλογές είναι πάρα πολλές για όλα τα βαλάντια, τα σπίτια σε κακόφημες περιοχές και κτήρια παλιά είναι σε τιμές χώμα, για δουλειά δεν πρόκειται να βρεις μόνιμα... κάθε 4μηνο ή 6μηνο στο ψάξιμο θα είσαι πάλι, τέλος είναι δύσκολα τα πράγματα με την Βίζα. 5 minutes ago, Apoll said: Εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Κυβερνά ο Τσίπρας. Αυτό θα έπρεπε ήδη να το έχεις καταλάβει. Δε θα κάνω πολιτική κουβέντα, δεν θέλω μετατραπεί η συζήτηση σε πολιτική, αλλά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά αρκεί να είναι καλά. Τώρα δεν είναι ούτε ο Τσίπρας ούτε κανένας Γερμανός ή Ολλανδός, είναι οι δανειστές και είναι άσχημα. End of discussion. 2 minutes ago, Apoll said: Τί απάντηση να δικαιολογήσω; 29 Μαρτίου 2019 είναι πολύ κοντά. Δεν δικαιολογώ τίποτα. Το ΗΒ θα είναι εκτός ΕΕ. Οπότε μόνο με βίζα. Είτε χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι βίζα για UK από όταν επτωχεύσαμεν δυσκόλεψαν γενικά τα πράγματα να πας Αγγλία και ειδικά για δουλειά όπως θέλει ο φίλος σερβιτόρου. ΔΕΝ πρόκειται να τα βγάλει πέρα... Εύκολα θα είναι για όσους πάνε σαν σπουδαστές και καταφέρουν να διαπρέψουν εκεί. Αν θες την εμπειρία μου για την βίζα από άλλους που έρχονται από Λατινική Αμερική που ούτε καν είναι EU και ίδια ήπειρο αν κάθε φορά φτάνει να λήξει η βίζα τους ή παντρεύονται ή κάθε φορά βρίσκουν δικαιολογία γιατί να τους ανανεωθεί π.χ. βρίσκουν έναν εργοδότη να δικαιολογήσει ότι τον έχει ανάγκη στην δουλειά και τους ανανεώνεται οπότε μετά από χρονια παίρνουν και μόνιμη. Φαντάσου αν είσαι από EU... από γείτονα/σύμμαχο/πρώην "συμπατριώτη"/δεύτερη γλώσσα την δική μου κλπ... πόσο εύκολο θα είναι. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζω από τις αναλύσεις σε εκπομπές και φυλλάδες που παρακολουθώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αναλυτή να λέει αγανακτισμένος σε τρομολάγνους το εξής "Σκάψαμε ολόκληρο Eurο-tunnel για να το μπαζώσουμε;"
GiannisTRIK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Χμμμ ανάλογα την εποχή, κυρίως σε ημέρες γιορτινές γίνονται τέτοιες προσλήψεις και μερικές όχι μόνιμα. Λίγο δύσκολο... αν θες σερβιτόρος και είσαι Έλληνας πας Γερμανία ή Ολλανδία... αν έχεις συγγενείς Αυστραλία μπορείς να πας κι εκεί... υπάρχει λίγο πράγματα τύπου "Είσαι Έλληνας; Σε κάνουμε πέρα." Τέλος έχεις επιλογή τις ΗΠΑ που οι επιλογές είναι πάρα πολλές για όλα τα βαλάντια, τα σπίτια σε κακόφημες περιοχές και κτήρια παλιά είναι σε τιμές χώμα, για δουλειά δεν πρόκειται να βρεις μόνιμα... κάθε 4μηνο ή 6μηνο στο ψάξιμο θα είσαι πάλι, τέλος είναι δύσκολα τα πράγματα με την Βίζα. Δε θα κάνω πολιτική κουβέντα, δεν θέλω μετατραπεί η συζήτηση σε πολιτική, αλλά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά αρκεί να είναι καλά. Τώρα δεν είναι ούτε ο Τσίπρας ούτε κανένας Γερμανός ή Ολλανδός, είναι οι δανειστές και είναι άσχημα. End of discussion. Είτε χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι βίζα για UK από όταν επτωχεύσαμεν δυσκόλεψαν γενικά τα πράγματα να πας Αγγλία και ειδικά για δουλειά όπως θέλει ο φίλος σερβιτόρου. ΔΕΝ πρόκειται να τα βγάλει πέρα... Εύκολα θα είναι για όσους πάνε σαν σπουδαστές και καταφέρουν να διαπρέψουν εκεί. Αν θες την εμπειρία μου για την βίζα από άλλους που έρχονται από Λατινική Αμερική που ούτε καν είναι EU και ίδια ήπειρο αν κάθε φορά φτάνει να λήξει η βίζα τους ή παντρεύονται ή κάθε φορά βρίσκουν δικαιολογία γιατί να τους ανανεωθεί π.χ. βρίσκουν έναν εργοδότη να δικαιολογήσει ότι τον έχει ανάγκη στην δουλειά και τους ανανεώνεται οπότε μετά από χρονια παίρνουν και μόνιμη. Φαντάσου αν είσαι από EU... από γείτονα/σύμμαχο/πρώην "συμπατριώτη"/δεύτερη γλώσσα την δική μου κλπ... πόσο εύκολο θα είναι. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζω από τις αναλύσεις σε εκπομπές και φυλλάδες που παρακολουθώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αναλυτή να λέει αγανακτισμένος σε τρομολάγνους το εξής "Σκάψαμε ολόκληρο Eurο-tunnel για να το μπαζώσουμε;" Δεν θα ειναι δυσκολο να παω Γερμανια-Ολλανδια γνωριζοντας μονο Αγγλικα; και μια τετοια δουλεια χρειαζεται να μιλας την γλωσσα τους λογικα, η κανω λαθος;
SeXBOX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, GiannisTRIK said: Δεν θα ειναι δυσκολο να παω Γερμανια-Ολλανδια γνωριζοντας μονο Αγγλικα; και μια τετοια δουλεια χρειαζεται να μιλας την γλωσσα τους λογικα, η κανω λαθος; Γερμανία μόνο με Αγγλικά κάτι γίνεται μιας και τα μιλάνε πάρα πολλοί, Ολλανδία τα γνωρίζουν αλλά βαριούνται να τα μιλάνε... τώρα αν εσύ σαν σερβιτόρος πριν πας μάθεις 40-50 βασικότερες προτάσεις σε μια από τις 2 γλώσσες για σερβιτόρος... ε ενταξ.... είναι και εύκολες γλώσσες. Αλλά αν πραγματικά το ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ να το κάνεις το σωστό είναι να μάθεις κανονικότατα την γλώσσα όλη πριν πας ή να φτάσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
rg550 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Γερμανία μόνο με Αγγλικά κάτι γίνεται μιας και τα μιλάνε πάρα πολλοί, Ολλανδία τα γνωρίζουν αλλά βαριούνται να τα μιλάνε... Συγγνώμη, αλλά μάλλον το αντίθετο ήθελες να γράψεις.. Στην Ολλανδία, και ιδίως στα μεγάλα κέντρα, μπορείς να τη βγάλεις άνετα -εώς ένα σημείο- χωρίς ίχνος Ολλανδικών. Στη Γερμανία δεν παίζει ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό. Και ιδίως οταν μιλάμε για σερβιτόρους κτλ, τα Γερμανικά είναι απαραίτητα. Κατά τ'άλλα συμφωνώ οτι το σωστό ειναι να μάθεις τη γλώσσα της χώρας που θες να μεταναστεύσεις. 1 1
defacer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, SeXBOX said: Γερμανία μόνο με Αγγλικά κάτι γίνεται μιας και τα μιλάνε πάρα πολλοί Μπα. Μόνο αν ξέρεις ότι στη δουλειά που θα κάνεις θα μιλάνε αγγλικά.
GiannisTRIK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, SeXBOX είπε Χμμμ ανάλογα την εποχή, κυρίως σε ημέρες γιορτινές γίνονται τέτοιες προσλήψεις και μερικές όχι μόνιμα. Λίγο δύσκολο... αν θες σερβιτόρος και είσαι Έλληνας πας Γερμανία ή Ολλανδία... αν έχεις συγγενείς Αυστραλία μπορείς να πας κι εκεί... υπάρχει λίγο πράγματα τύπου "Είσαι Έλληνας; Σε κάνουμε πέρα." Τέλος έχεις επιλογή τις ΗΠΑ που οι επιλογές είναι πάρα πολλές για όλα τα βαλάντια, τα σπίτια σε κακόφημες περιοχές και κτήρια παλιά είναι σε τιμές χώμα, για δουλειά δεν πρόκειται να βρεις μόνιμα... κάθε 4μηνο ή 6μηνο στο ψάξιμο θα είσαι πάλι, τέλος είναι δύσκολα τα πράγματα με την Βίζα. Δε θα κάνω πολιτική κουβέντα, δεν θέλω μετατραπεί η συζήτηση σε πολιτική, αλλά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά αρκεί να είναι καλά. Τώρα δεν είναι ούτε ο Τσίπρας ούτε κανένας Γερμανός ή Ολλανδός, είναι οι δανειστές και είναι άσχημα. End of discussion. Είτε χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι βίζα για UK από όταν επτωχεύσαμεν δυσκόλεψαν γενικά τα πράγματα να πας Αγγλία και ειδικά για δουλειά όπως θέλει ο φίλος σερβιτόρου. ΔΕΝ πρόκειται να τα βγάλει πέρα... Εύκολα θα είναι για όσους πάνε σαν σπουδαστές και καταφέρουν να διαπρέψουν εκεί. Αν θες την εμπειρία μου για την βίζα από άλλους που έρχονται από Λατινική Αμερική που ούτε καν είναι EU και ίδια ήπειρο αν κάθε φορά φτάνει να λήξει η βίζα τους ή παντρεύονται ή κάθε φορά βρίσκουν δικαιολογία γιατί να τους ανανεωθεί π.χ. βρίσκουν έναν εργοδότη να δικαιολογήσει ότι τον έχει ανάγκη στην δουλειά και τους ανανεώνεται οπότε μετά από χρονια παίρνουν και μόνιμη. Φαντάσου αν είσαι από EU... από γείτονα/σύμμαχο/πρώην "συμπατριώτη"/δεύτερη γλώσσα την δική μου κλπ... πόσο εύκολο θα είναι. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζω από τις αναλύσεις σε εκπομπές και φυλλάδες που παρακολουθώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αναλυτή να λέει αγανακτισμένος σε τρομολάγνους το εξής "Σκάψαμε ολόκληρο Eurο-tunnel για να το μπαζώσουμε;" Ο σκοπος να παω Αγγλια να δουλευω και ταυτοχρονα να σπουδαζω σε αυτο που θελω (δεν με πειραζει να παρω φοιτητικο δανειο)
GiannisTRIK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, SeXBOX είπε Χμμμ ανάλογα την εποχή, κυρίως σε ημέρες γιορτινές γίνονται τέτοιες προσλήψεις και μερικές όχι μόνιμα. Λίγο δύσκολο... αν θες σερβιτόρος και είσαι Έλληνας πας Γερμανία ή Ολλανδία... αν έχεις συγγενείς Αυστραλία μπορείς να πας κι εκεί... υπάρχει λίγο πράγματα τύπου "Είσαι Έλληνας; Σε κάνουμε πέρα." Τέλος έχεις επιλογή τις ΗΠΑ που οι επιλογές είναι πάρα πολλές για όλα τα βαλάντια, τα σπίτια σε κακόφημες περιοχές και κτήρια παλιά είναι σε τιμές χώμα, για δουλειά δεν πρόκειται να βρεις μόνιμα... κάθε 4μηνο ή 6μηνο στο ψάξιμο θα είσαι πάλι, τέλος είναι δύσκολα τα πράγματα με την Βίζα. Δε θα κάνω πολιτική κουβέντα, δεν θέλω μετατραπεί η συζήτηση σε πολιτική, αλλά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά αρκεί να είναι καλά. Τώρα δεν είναι ούτε ο Τσίπρας ούτε κανένας Γερμανός ή Ολλανδός, είναι οι δανειστές και είναι άσχημα. End of discussion. Είτε χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι βίζα για UK από όταν επτωχεύσαμεν δυσκόλεψαν γενικά τα πράγματα να πας Αγγλία και ειδικά για δουλειά όπως θέλει ο φίλος σερβιτόρου. ΔΕΝ πρόκειται να τα βγάλει πέρα... Εύκολα θα είναι για όσους πάνε σαν σπουδαστές και καταφέρουν να διαπρέψουν εκεί. Αν θες την εμπειρία μου για την βίζα από άλλους που έρχονται από Λατινική Αμερική που ούτε καν είναι EU και ίδια ήπειρο αν κάθε φορά φτάνει να λήξει η βίζα τους ή παντρεύονται ή κάθε φορά βρίσκουν δικαιολογία γιατί να τους ανανεωθεί π.χ. βρίσκουν έναν εργοδότη να δικαιολογήσει ότι τον έχει ανάγκη στην δουλειά και τους ανανεώνεται οπότε μετά από χρονια παίρνουν και μόνιμη. Φαντάσου αν είσαι από EU... από γείτονα/σύμμαχο/πρώην "συμπατριώτη"/δεύτερη γλώσσα την δική μου κλπ... πόσο εύκολο θα είναι. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζω από τις αναλύσεις σε εκπομπές και φυλλάδες που παρακολουθώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αναλυτή να λέει αγανακτισμένος σε τρομολάγνους το εξής "Σκάψαμε ολόκληρο Eurο-tunnel για να το μπαζώσουμε;" Η Σκωτια ειναι καλυτερη επιλογη; για εμενα που θελω να δουλεψω και να σπουδαζω ταυτοχρονα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα