defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 44 minutes ago, kon1to said: Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά εσύ που απ οτι φαίνεται διαβάζεις θες να μου πεις ποτε εγινε το δημοψήφισμα και τι έχει αλλάξει από τότε; Δε θέλω, επειδή είναι άσχετα πράγματα και δεν υποστηρίζουν κανένα point που ενδιαφέρομαι να κάνω. Αυτό που ενδιαφέρομαι να πω είναι ότι το "δε νομίζω στην ελεύθερη μετακίνηση ειδικά να έχουμε hard Brexit" υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου, όλοι μα όλοι οι εμπλεκόμενοι με το Brexit λένε ακριβώς το αντίθετο (και μιλάω πάντα για το ενδεχόμενο που θα καταφέρουν τελικά να κάνουν συμφωνία, το άλλο είναι τέλος by definition).
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Νέους κανόνες για τη μετανάστευση θέτει η Μέι - «Το Λονδίνο θα αντιμετωπίζει τους Ευρωπαίους όπως τους άλλους μετανάστες» ΚΟΣΜΟΣ 17:57 • 02/10/2018 6 Νέους κανόνες για τη μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε σήμερα η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή μετά το Brexit και θα δώσουν προτεραιότητα στους εξειδικευμένους εργαζόμενους, καταργώντας την ελεύθερη κυκλοφορία των Ευρωπαίων πολιτών. «Όταν θα εγκαταλείψουμε (την Ευρωπαϊκή Ένωση) θα θέσουμε σε ισχύ ένα σύστημα μετανάστευσης που βάζει τέλος μια και καλή στην ελεύθερη κυκλοφορία» των Ευρωπαίων πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πρωθυπουργός. «Θα είναι ένα σύστημα βασισμένο στις ικανότητες των εργαζομένων και όχι στην προέλευσή τους». «Αυτό το νέο σύστημα θα επιτρέψει να μειωθεί η μετανάστευση των προσώπων με χαμηλή εξειδίκευση», πρόσθεσε η επικεφαλής της κυβέρνησης. «Θα θέσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην οδό της μείωσης της μετανάστευσης σε βιώσιμα επίπεδα, όπως είχαμε υποσχεθεί». Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Τερέζα Μέι είχε δεσμευθεί στο πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2017 να μειώσει την καθαρή μετανάστευση σε λιγότερους από 100.000 ανθρώπους τον χρόνο, έναντι 273.000 το 2016. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θα αναπτύξει λεπτομερώς αυτό το νέο σύστημα στην ομιλία που θα εκφωνήσει αύριο Τετάρτη στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέργμιγχαμ (κεντρική Αγγλία). Σύμφωνα με αυτούς τους νέους κανόνες, τα πρόσωπα που επιθυμούν να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να έχουν ένα ορισμένο εισοδηματικό επίπεδο για να εγγυώνται ότι δεν θα πάρουν δουλειές «που θα μπορούσε να αναλάβει» ο βρετανικός πληθυσμός. Οι βίζες που χορηγούνται στους φοιτητές δεν θα υπόκεινται στα ίδια κριτήρια. Ο υπουργός Εσωτερικών Σατζίντ Τζαβίντ πρότεινε από την πλευρά του μια μεταρρύθμιση του τεστ που πρέπει να περνούν τα πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να λάβουν βρετανικό διαβατήριο, με την ενσωμάτωση σ' αυτό αναφορών στις «βρετανικές αξίες». Το σημερινό τεστ, που αφορά την κουλτούρα της χώρας, την ιστορία της, τον αθλητισμό και την κουζίνα της «δεν είναι επαρκές», δήλωσε σήμερα ο υπουργός στη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο των Τόρις. «Βεβαίως», πρόσθεσε, «είναι ίσως χρήσιμο να ξέρει κάποιος το όνομα της έκτης συζύγου του Ερρίκου του 8ου (σ.σ.: Αικατερίνη Παρ). Όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι να καταλαβαίνει επίσης τις προοδευτικές και δημοκρατικές αξίες που ενώνουν την κοινωνία μας». «Οφείλουμε να το κάνουμε ένα τεστ σχετικά με τις βρετανικές αξίες - και αυτό ακριβώς θα κάνω», τόνισε. 1
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αρα με αυτα που διαβαζω με λιγα λογια δεν γινεται να παω Αγγλια (Ηνωμενο Βασιλειο);
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Οι βίζες που χορηγούνται στους φοιτητές δεν θα υπόκεινται στα ίδια κριτήρια.
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, GiannisTRIK said: Αρα με αυτα που διαβαζω με λιγα λογια δεν γινεται να παω Αγγλια (Ηνωμενο Βασιλειο); Τελείως φιλικά, ακόμα κι αν κάπως πας εκεί, θα το μετανιώσεις πολύ άσχημα. Αρκεί να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφεις, δε θέλει παραπάνω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε Καλησπερα, του χρονου σκεφτομαι να παω να μεινω Λονδινο για δουλεια σκεφτομαι για σερβιτορος ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εκει; και ταυτοχρονα να σπουδασω, εχω κοιταξει σε sites για δουλειες και εχω βρει αρκετα, δεν εχω κανεναν στο Λονδινο κανεναν γνωστο εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ σε sites, φορουμς διαφορα, προφανως θα παω με καποια χρηματα γιατι δεν νομιζω να δουλεψω την επομενη μερα αφοτου παω. Τα σπιτια ειναι σε ΟΚ τιμη οπως βλεπω 300-500pounds και γενικα πιστευω με μισθο σερβιτορου(που οπως βλεπω ερχεται στα 2000p το μηνα ειναι μια χαρα) θελω να ακουσω εμπειριες και γνωμες σχετικα με αυτο το θεμα μετακομιση-δουλεια-σπουδες. Δουλειές του ποδαριού και χαμαλοδουλειές υπάρχουν άπειρες, το θέμα είναι πόσα δίνουν και αν αυτά επαρκούν για μια αξιοπρεπεί ζωή χωρίς πολλά πολλά στο Λονδίνο. Για σπίτια, θα νοικιάσεις ένα πολύ μικρό δωμάτιο σε μονοκατοικία που θα μένουνε και άλλοι, μπάνια κουζίνες σαλόνια κτλ είναι κοινόχρηστα, αν θες ξεχωριστή γκαρσονιέρα από 1200 και πάνω ανάλογα διάφορες παραμέτρους.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Βασίλης_29 1
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, defacer είπε Δε θέλω, επειδή είναι άσχετα πράγματα και δεν υποστηρίζουν κανένα point που ενδιαφέρομαι να κάνω. Αυτό που ενδιαφέρομαι να πω είναι ότι το "δε νομίζω στην ελεύθερη μετακίνηση ειδικά να έχουμε hard Brexit" υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου, όλοι μα όλοι οι εμπλεκόμενοι με το Brexit λένε ακριβώς το αντίθετο (και μιλάω πάντα για το ενδεχόμενο που θα καταφέρουν τελικά να κάνουν συμφωνία, το άλλο είναι τέλος by definition). κι εγώ μιλάω για το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν τελικά να κάνουν συμφωνία. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου, γενικά και ειδικά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Για ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω λινκ, τώρα το βρήκα. http://agiosfanourios.com/
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 15 minutes ago, kon1to said: Η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας ήταν το κεντρικό σύνθημα, αλλά το βασικό πρόβλημα ο κόσμος το είχε/έχει με τους overseas όχι τόσο με τους Ευρωπαίους. δε θα συμφωνήσω, όταν οι Άγγλοι είχαν πρόβλημα με τη μετανάστευση, σε αυτό ενέτασσαν ακριβώς και τους Ευρωπαίους, ιδίως κάτι Ρουμάνους ή τους συμπαθεις Πολωνούς ( μόνοι τους οι Πολωνοί σε μια δεκαετία έφτασαν να αριθμούν κοντά στο ένα εκατομμύριο μετανάστες στο Ηνωμένο Βασίλειο ) τόσο με την έννοια της πολιτισμικής αλλοίωσης όσο και με την έννοια της αγοράς εργασίας ανταγωνιζόμενοι τους ντόπιους όχι μόνο σε θέσεις χαμηλής ειδίκευσης αλλά και σε θέσεις υψηλά αμοιβόμενες για να μην πάμε καν σε θέματα όπως εγκληματικότητα, τρομοκρατία κλπ
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 άλλο ένα λινκ, ελπίζω να τα διαβάζεις και να μην ποστάρω άδικα 😎
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, KoreanW said: για να μην πάμε καν σε θέματα όπως εγκληματικότητα, τρομοκρατία κλπ Για να μην πάμε καν σε λογικές σκέψεις όπως, αν το πρόβλημα το είχαν με τους εκτός ΕΕ, πώς είναι δυνατόν να λυθεί το πρόβλημα με μια διαδικασία (Brexit) που επηρεάζει τις συνθήκες μόνο όσον αφορά τους... εντός ΕΕ.
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Just now, defacer said: Για να μην πάμε καν σε λογικές σκέψεις όπως, αν το πρόβλημα το είχαν με τους εκτός ΕΕ, πώς είναι δυνατόν να λυθεί το πρόβλημα με μια διαδικασία (Brexit) που επηρεάζει τις συνθήκες μόνο όσον αφορά τους... εντός ΕΕ. η απάντηση που δίνουν είναι ότι λόγω των χαλαρών συνόρων με την ΕΕ παρεισφρύουν εγκληματικά στοιχεία στο βρετανικό έδαφος θεωρούν πως αν κλείσουν τα σύνορα, θα σφίξουν οι έλεγχοι 1
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, KoreanW είπε δε θα συμφωνήσω, όταν οι Άγγλοι είχαν πρόβλημα με τη μετανάστευση, σε αυτό ενέτασσαν ακριβώς και τους Ευρωπαίους, ιδίως κάτι Ρουμάνους ή τους συμπαθεις Πολωνούς ( μόνοι τους οι Πολωνοί σε μια δεκαετία έφτασαν να αριθμούν κοντά στο ένα εκατομμύριο μετανάστες στο Ηνωμένο Βασίλειο ) τόσο με την έννοια της πολιτισμικής αλλοίωσης όσο και με την έννοια της αγοράς εργασίας ανταγωνιζόμενοι τους ντόπιους όχι μόνο σε θέσεις χαμηλής ειδίκευσης αλλά και σε θέσεις υψηλά αμοιβόμενες για να μην πάμε καν σε θέματα όπως εγκληματικότητα, τρομοκρατία κλπ Όλα σχετικά είναι, υπηρχαν και Αγγλοι που ηταν υπερ Brexit επειδή, ειχαν πρόβλημα με τους Ινδους ας πούμε... 2 λεπτά πριν, defacer είπε Για να μην πάμε καν σε λογικές σκέψεις όπως, αν το πρόβλημα το είχαν με τους εκτός ΕΕ, πώς είναι δυνατόν να λυθεί το πρόβλημα με μια διαδικασία (Brexit) που επηρεάζει τις συνθήκες μόνο όσον αφορά τους... εντός ΕΕ. οι εισροές μεταναστων που χρειαζεται να απορροφήσουν ως μελη της ΕΕ ας πουμε; 1
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε άλλο ένα λινκ, ελπίζω να τα διαβάζεις και να μην ποστάρω άδικα 😎 Οχι τα διαβαζω μην φοβασαι!, και ετσι οπως καταλαβαινω μου φενεται δυσκολο να παω ετσι χωρις να εχω ενα πτυχιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα