Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του χρόνου θα είναι από δύσκολο εως αδύνατον να πας στην αγγλια, μιας και πλέον θα χρειάζεται συνέντευξη, βίζα, διαβατήριο κπλ

• Like 1
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 5 χρόνια να ξέρεις παίρνεις Αγγλική υπηκοότητα. Αυτό βάλτο στα σύν

πάρε και ένα χρήσιμο σάιτ.

https://www.gumtree.com/

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/London

Επίσης σου προτείνω να είσαι έτοιμος απο διαβατήρια ταυτότητες,συστατικές επιστολές και ότι άλλο χρειάζεται έτσι θα συναντήσεις λιγότερες δυσκολίες.

Το Λονδίνο εκτός του ότι είναι μια πολύ ακριβή πόλη απο μόνο του είναι μια ξεχωριστή χώρα.

Ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο. 😏

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisTRIK είπε

Οπως ειδα μολις τωρα βρηκα ενα πολυ καλο σπιτι με 400 μηνιαιως.

To πολύ καλό σπίτι που είδες είναι ένα δωμάτιο σε σπίτι όπου θα μοιράζεσαι το μπάνιο με συγκάτοικο. Και στη ζώνη 5. Σκέψου ότι η μηνιαία κάρτα για να κινείσαι με μετρό από εκεί ως το κέντρο που ενδεχομένως να δουλεύεις κάνει £225.

Επίσης αποκλείεται να παίρνεις 2 χιλιάρικα μισθό ως σερβιτόρος, εκτός αν είσαι σε κανένα σούπερ εστιατόριο. Δεν ξέρω τι είδες και πού, αλλά συνήθως οι μισθοί δηλώνονται ως μικτά τον χρόνο. Αν τα μικτά ήταν 24000, αυτό αντιστοιχεί σε κάπου 1400 το μήνα καθαρά. Στο Λονδίνο απλά δε βγαίνεις.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι θα δεχτούν ταλαντούχους,μορφωμένους ανθρώπους οι υπόλοιποι ανειδίκευτοι θα τους διώξουν. Αν ανήκεις στη κατηγορία των ταλαντούχων go for it αλλιώς ξέχασε το θα τα βρεις μπαστούνια. Ένας πολύ γνωστός μου είναι στην Αγγλία Λονδίνο στην αρχή τα βρήκε δύσκολα, τόσο που για ένα διάστημα δεν είχε μέρος να μείνει. 😒

Ισχυει και για της υπολοιπες χωρες του Ηνωμενου Βασιλειου πχ. Σκωτια;

Δημοσ.

η Σκωτία στο δημοψήφισμα ψήφισε παραμονή στην ΕΕ, οπότε μπορεί να την αφήσουν πίσω τους... αλλά τότε θα πρέπει να παραμείνει και το Λονδίνο που επίσης ψήφισε

το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το Λονδίνο θα παραμείνει στην ΕΕ και λόγω του Brexit θα πέσουν κι οι τιμές των ενοικίων

win-win

Δημοσ.

πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί σκληρό Brexit, ειδικά όσον αφορά την ελεύθερη μεταφορά πολιτών χωρών ΕΕ.

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το θέμα του ts, όντως το σκληρό Brexit ως προς την ελευθερία μετακίνησης ανθρώπων δεν είναι ακόμα γεγονός

αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως η μετανάστευση υπήρξε ο βασικός μοχλός υπερψήφισης του Brexit στο δημοψήφισμα

πως στο κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης ηγείται ευρωσκεπτικιστής

και πως από πλευράς ΕΕ υπάρχει κορυφαίο ενδιαφέρον και μείζονα συμφέροντα στη διατήρηση σχέσεων οικονομικής φύσης

πολλά μπορεί να αλλάξουν ωστόσο και απλώς να παίζοντα διαπραγματευτικά παιχνίδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε

εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ σε sites, φορουμς διαφορα,

Καλύτερα ψάξε κι άλλο, αυτές οι πληροφορίες που βρήκες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επεξ/σία από Dagobert
Δημοσ.
33 minutes ago, kon1to said:

πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί σκληρό Brexit, ειδικά όσον αφορά την ελεύθερη μεταφορά πολιτών χωρών ΕΕ.

Πρέπει να κάνω μια ερώτηση μετά από αυτό.

Διαβάζεις καθόλου επικαιρότητα; Έστω και λίγο;

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά εσύ που απ οτι φαίνεται διαβάζεις θες να μου πεις ποτε εγινε το δημοψήφισμα και τι έχει αλλάξει από τότε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kon1to είπε

Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά εσύ που απ οτι φαίνεται διαβάζεις θες να μου πεις ποτε εγινε το δημοψήφισμα και τι έχει αλλάξει από τότε; 

γιατί ποιος είπε οτι απο την επόμενηη τιυ δημοψηφίσματος θα έβγαιναν? ενα χρόνο μετά ΕΠΙΣΗΜΑ ενημέρωσαν την ΕΕ οτι επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αλλά κ πάλι αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι μέλη της ΕΕ.

Ο Μάρτης όμως δεν είναι μακρυά.

1 ώρα πριν, KoreanW είπε

η Σκωτία στο δημοψήφισμα ψήφισε παραμονή στην ΕΕ, οπότε μπορεί να την αφήσουν πίσω τους... αλλά τότε θα πρέπει να παραμείνει και το Λονδίνο που επίσης ψήφισε

το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το Λονδίνο θα παραμείνει στην ΕΕ και λόγω του Brexit θα πέσουν κι οι τιμές των ενοικίων

win-win

Τι γράφεται μερικοί. Πως θα μείνει το Λονδίνο στην ΕΕ??? Κ η Σκωτία πρέπει πρώτα να γίνει ανεξάρτητη χώρα αλλιώς δεν έχει λόγο για τέτοια ζήτηματα.

Ts άσχετα τι θα γίνει με το Brexit γιατι Λονδίνο? Υπάρχουν τόσες πόλεις με νορμάλ ζωη/ενοίκια κ τον ΙΔΙΟ μισθό!

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, bilya said:

win-win

Τι γράφεται μερικοί. Πως θα μείνει το Λονδίνο στην ΕΕ??? Κ η Σκωτία πρέπει πρώτα να γίνει ανεξάρτητη χώρα αλλιώς δεν έχει λόγο για τέτοια ζήτηματα.

Γράφεμαι μερικοί σαρκαστικά ενίοτε. Get used to it. ΛΟΛ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kon1to είπε

Ο βασικότερος λόγος και κεντρικό σύνθημα του βρεχιτ ηταν η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας.........................Αν κρίνω και απο της σημερινεσ δηλώσεις τησ Μεει σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, bilya είπε

γιατί ποιος είπε οτι απο την επόμενηη τιυ δημοψηφίσματος θα έβγαιναν? ενα χρόνο μετά ΕΠΙΣΗΜΑ ενημέρωσαν την ΕΕ οτι επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αλλά κ πάλι αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι μέλη της ΕΕ.

Ο Μάρτης όμως δεν είναι μακρυά.

15 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Ο βασικότερος λόγος και κεντρικό σύνθημα του βρεχιτ ηταν η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας.........................Αν κρίνω και απο της σημερινεσ δηλώσεις τησ Μεει σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο.

εγώ είπα να κρατήσουμε μια επιφύλαξη, διότι πολλά ακούμε αλλά λίγα γίνονται..

Η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας ήταν το κεντρικό σύνθημα, αλλά το βασικό πρόβλημα ο κόσμος το είχε/έχει με τους overseas όχι τόσο με τους Ευρωπαίους.

Όπως και να εχει, πιστευω οτι αυτοί που ήδη ζουν και εργάζονται εκεί δεν θα έχουν πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...