NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Του χρόνου θα είναι από δύσκολο εως αδύνατον να πας στην αγγλια, μιας και πλέον θα χρειάζεται συνέντευξη, βίζα, διαβατήριο κπλ 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 5 χρόνια να ξέρεις παίρνεις Αγγλική υπηκοότητα. Αυτό βάλτο στα σύν πάρε και ένα χρήσιμο σάιτ. https://www.gumtree.com/ https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/London Επίσης σου προτείνω να είσαι έτοιμος απο διαβατήρια ταυτότητες,συστατικές επιστολές και ότι άλλο χρειάζεται έτσι θα συναντήσεις λιγότερες δυσκολίες. Το Λονδίνο εκτός του ότι είναι μια πολύ ακριβή πόλη απο μόνο του είναι μια ξεχωριστή χώρα. Ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο. 😏 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
FilipposMD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GiannisTRIK είπε Οπως ειδα μολις τωρα βρηκα ενα πολυ καλο σπιτι με 400 μηνιαιως. To πολύ καλό σπίτι που είδες είναι ένα δωμάτιο σε σπίτι όπου θα μοιράζεσαι το μπάνιο με συγκάτοικο. Και στη ζώνη 5. Σκέψου ότι η μηνιαία κάρτα για να κινείσαι με μετρό από εκεί ως το κέντρο που ενδεχομένως να δουλεύεις κάνει £225. Επίσης αποκλείεται να παίρνεις 2 χιλιάρικα μισθό ως σερβιτόρος, εκτός αν είσαι σε κανένα σούπερ εστιατόριο. Δεν ξέρω τι είδες και πού, αλλά συνήθως οι μισθοί δηλώνονται ως μικτά τον χρόνο. Αν τα μικτά ήταν 24000, αυτό αντιστοιχεί σε κάπου 1400 το μήνα καθαρά. Στο Λονδίνο απλά δε βγαίνεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 πάρε και ένα άλλο χρήσιμο σάιτ. https://www.payscale.com/research/UK/Country=United_Kingdom/Salary
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι θα δεχτούν ταλαντούχους,μορφωμένους ανθρώπους οι υπόλοιποι ανειδίκευτοι θα τους διώξουν. Αν ανήκεις στη κατηγορία των ταλαντούχων go for it αλλιώς ξέχασε το θα τα βρεις μπαστούνια. Ένας πολύ γνωστός μου είναι στην Αγγλία Λονδίνο στην αρχή τα βρήκε δύσκολα, τόσο που για ένα διάστημα δεν είχε μέρος να μείνει. 😒 Ισχυει και για της υπολοιπες χωρες του Ηνωμενου Βασιλειου πχ. Σκωτια;
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 η Σκωτία στο δημοψήφισμα ψήφισε παραμονή στην ΕΕ, οπότε μπορεί να την αφήσουν πίσω τους... αλλά τότε θα πρέπει να παραμείνει και το Λονδίνο που επίσης ψήφισε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το Λονδίνο θα παραμείνει στην ΕΕ και λόγω του Brexit θα πέσουν κι οι τιμές των ενοικίων win-win
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί σκληρό Brexit, ειδικά όσον αφορά την ελεύθερη μεταφορά πολιτών χωρών ΕΕ.
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ανεξάρτητα από το θέμα του ts, όντως το σκληρό Brexit ως προς την ελευθερία μετακίνησης ανθρώπων δεν είναι ακόμα γεγονός αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως η μετανάστευση υπήρξε ο βασικός μοχλός υπερψήφισης του Brexit στο δημοψήφισμα πως στο κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης ηγείται ευρωσκεπτικιστής και πως από πλευράς ΕΕ υπάρχει κορυφαίο ενδιαφέρον και μείζονα συμφέροντα στη διατήρηση σχέσεων οικονομικής φύσης πολλά μπορεί να αλλάξουν ωστόσο και απλώς να παίζοντα διαπραγματευτικά παιχνίδια
Dagobert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GiannisTRIK είπε εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ σε sites, φορουμς διαφορα, Καλύτερα ψάξε κι άλλο, αυτές οι πληροφορίες που βρήκες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Dagobert
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 33 minutes ago, kon1to said: πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί σκληρό Brexit, ειδικά όσον αφορά την ελεύθερη μεταφορά πολιτών χωρών ΕΕ. Πρέπει να κάνω μια ερώτηση μετά από αυτό. Διαβάζεις καθόλου επικαιρότητα; Έστω και λίγο; 1
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά εσύ που απ οτι φαίνεται διαβάζεις θες να μου πεις ποτε εγινε το δημοψήφισμα και τι έχει αλλάξει από τότε;
bilya Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kon1to είπε Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά εσύ που απ οτι φαίνεται διαβάζεις θες να μου πεις ποτε εγινε το δημοψήφισμα και τι έχει αλλάξει από τότε; γιατί ποιος είπε οτι απο την επόμενηη τιυ δημοψηφίσματος θα έβγαιναν? ενα χρόνο μετά ΕΠΙΣΗΜΑ ενημέρωσαν την ΕΕ οτι επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αλλά κ πάλι αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι μέλη της ΕΕ. Ο Μάρτης όμως δεν είναι μακρυά. 1 ώρα πριν, KoreanW είπε η Σκωτία στο δημοψήφισμα ψήφισε παραμονή στην ΕΕ, οπότε μπορεί να την αφήσουν πίσω τους... αλλά τότε θα πρέπει να παραμείνει και το Λονδίνο που επίσης ψήφισε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το Λονδίνο θα παραμείνει στην ΕΕ και λόγω του Brexit θα πέσουν κι οι τιμές των ενοικίων win-win Τι γράφεται μερικοί. Πως θα μείνει το Λονδίνο στην ΕΕ??? Κ η Σκωτία πρέπει πρώτα να γίνει ανεξάρτητη χώρα αλλιώς δεν έχει λόγο για τέτοια ζήτηματα. Ts άσχετα τι θα γίνει με το Brexit γιατι Λονδίνο? Υπάρχουν τόσες πόλεις με νορμάλ ζωη/ενοίκια κ τον ΙΔΙΟ μισθό! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από bilya
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, bilya said: Quote η Σκωτία στο δημοψήφισμα ψήφισε παραμονή στην ΕΕ, οπότε μπορεί να την αφήσουν πίσω τους... αλλά τότε θα πρέπει να παραμείνει και το Λονδίνο που επίσης ψήφισε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το Λονδίνο θα παραμείνει στην ΕΕ και λόγω του Brexit θα πέσουν κι οι τιμές των ενοικίων win-win Τι γράφεται μερικοί. Πως θα μείνει το Λονδίνο στην ΕΕ??? Κ η Σκωτία πρέπει πρώτα να γίνει ανεξάρτητη χώρα αλλιώς δεν έχει λόγο για τέτοια ζήτηματα. Γράφεμαι μερικοί σαρκαστικά ενίοτε. Get used to it. ΛΟΛ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kon1to είπε πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο κατά πόσο θα εφαρμοστεί σκληρό Brexit, ειδικά όσον αφορά την ελεύθερη μεταφορά πολιτών χωρών ΕΕ. Ο βασικότερος λόγος και κεντρικό σύνθημα του βρεχιτ ηταν η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας.........................Αν κρίνω και απο της σημερινεσ δηλώσεις τησ Μεει σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο.
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, bilya είπε γιατί ποιος είπε οτι απο την επόμενηη τιυ δημοψηφίσματος θα έβγαιναν? ενα χρόνο μετά ΕΠΙΣΗΜΑ ενημέρωσαν την ΕΕ οτι επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αλλά κ πάλι αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι μέλη της ΕΕ. Ο Μάρτης όμως δεν είναι μακρυά. 15 λεπτά πριν, spyros007 είπε Ο βασικότερος λόγος και κεντρικό σύνθημα του βρεχιτ ηταν η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας.........................Αν κρίνω και απο της σημερινεσ δηλώσεις τησ Μεει σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο. εγώ είπα να κρατήσουμε μια επιφύλαξη, διότι πολλά ακούμε αλλά λίγα γίνονται.. Η μετανάστευση και οι θέσεις εργασίας ήταν το κεντρικό σύνθημα, αλλά το βασικό πρόβλημα ο κόσμος το είχε/έχει με τους overseas όχι τόσο με τους Ευρωπαίους. Όπως και να εχει, πιστευω οτι αυτοί που ήδη ζουν και εργάζονται εκεί δεν θα έχουν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα