Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisTRIK είπε

Ευχαριστω, οντως 17000 σε 6 μερες😮😮 πως γινεται αυτο; Δεν ειναι σιγουρο για οτι θα παω Λονδινο μπορει να παω σε καμια διπλανη πολη που να εχει αποστασει απο το Λονδινο 1 ωρα, για να προσπαθησω για auditions(αμα πετυχει). Αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μπω σε καμια ευρωπαικη χωρα πχ. Γερμανια,Αυστρια. Θα δειξει ο καιρος και οντως πως θα πανε τα πραγματα με το Brexit για αμα γινει μια στραβη πανε ολα αυτα που σκεφτομουνα 🙁.

Οντως στο τελος θα αποφασησω εγω απλα παιρνω καποιες ιδεες-γνωμες, για να ξερω τι μου γινεται.

Για να πας Γερμανία ή Αυστρία πρέπει να ξέρεις καλά Γερμανικά. Δεν είσαι εξειδικευμένο στέλεχος, να κάνουν τα στραβά μάτια και να σε προσλάβουν με Αγγλικά.

Λονδίνο με τις προϋποθέσεις που θέτεις, το ξεχνάς. Λοιπή Αγγλία ίσως με πολλά αν.

Το πιο φρόνιμο, να σταματήσεις να χτίζεις ανεμόμυλους και να κινηθείς ορθολογικά. Βρες μία σχολή στην Ευρώπη που σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις πχ δραματική, ψάξε για υποτροφίες και δάνεια. Επίσης, σπουδάζοντας, μπορείς να εργάζεσαι κάποιες ώρες τη βδομάδα είτε στο πανεπιστήμιο, είτε σε δουλειά του ποδαριού, όπως σούπερ μάρκετ.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, GiannisTRIK said:

Ειμαι 17 ετων σε 3 μηνες παω 18, δεν ειπα οτι θα παω να κανω ακροασεις μολις παω μετα απο κανα χρονο, δεν ειπα οτι θα παω σιγουρα Λονδινο-Αγγλια, και δεν θα τα κανω ολα αυτα μαζι θα εκανα καποια μαθηματα υποκριτικης οποτε μπορουσα(δεν ειναι αναγκη να παω πανεπιστημιο) και ετσι με τον χρονο-καιρο θα ξεκινηνουσα να προσπαθω. Μετα απο 1-2 χρονια αφου θα ειχα μια προφορα.

Εσυ που θα με πρότεινες να παω να κανω-σπουδασω υποκριτικη αφου δεν φιμηζεται το Λονδινο;

Οντως με λειπουνε καποια κομματια αλλα δεν ειναι και αδύνατον, οπως λες.

Δε θα κάτσω να σου ξανά γράψω πράγματα που έχουν ήδη ορθά υποθεί από αλλα μέλη και με βρίσκουν σύμφωνο σαν 38αρις και έχοντας πάει Λονδίνο 5 φορές στην ζωή μου για διακοπές δαπανώντας μεγάλα ποσά μόνο και μόνο για 3 ημέρες.

Ναι όλοι οι Βρετανοί πάνε L.A. για ακροάσεις έχοντας σπουδάσει ή σπουδάζουν εκεί όχι 1 χρόνο αλλα 3 και 4 και απλά βρίσκουν κασκαντέρ σε σειρές 3-4 φορές από τις σχολές για πρακτική τον μήνα παίρνοντας από $80 μέχρι $100 δλδ πες στην καλύτερη $400 δολάρια σου λέω εγώ τον μήνα. Επίσης όπως υποθηκε αν δεν "κάτσεις" δεν... επίσης θα συμφωνήσω με το IMDB Pro που υποθηκε αλλα αν δεν έχεις κάνει τίποτα από υποκριτική θα έχεις μια φόρμα να συμπληρώσεις βιογραφικού και τι θα γράψεις; Ανειδίκευτος; Ασπούδαστος λόγο του ότι δεν τελείωσες ακόμα;

Είσαι πολύ μικρός σε ηλικία και θα πάρω το θάρρος να σου πω ότι λόγο ηλικίας είσαι σε ένα εφηβικό στάδιο που μόνο όνειρα μπορείς να κάνεις και θεωρία. Και μιας και είσαι τόσο μικρός ξέχνα όποιον σε προτρέπει να πας με τα 1000 γιατί σε 2 ώρες θα βρεις δουλειά... το διαβάσαμε κι αυτό.

Επίσης εγώ τώρα που γράφω είμαι Σικάγο, ηρθα πριν 9 χρόνια έχοντας σπουδάσει δημοσιογραφία Ελλάδα και είμαι σε εφημερίδα αρθρογράφος και κειμενογράφος/συντάκτης σε News Broadcasting Live Feed. Σπούδασα Ελλάδα δεν χρειάστηκε να φύγω να ξενιτευτώ.

Οπότε μην αφηνεις 17 χρόνων να σου φουσκώνουν τα μυαλά, να είσαι σίγουρος ότι όταν πας 23-24 θα θυμάσαι αυτό το θέμα εδώ και θα λες "τι $#!#34ιες έγραφα;".

Θες να πας πήγαινε μόνο η πράξη θα σου επιβεβαιώσει τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα ή θα είσαι η εξαίρεση και έλα να μας το τρίψεις στη μούρη.

Από εμένα πάντως θα ακούσεις ότι και η Ελλαδίτσα που αναπολώ μια χαρά είναι παρά την κρίση.

Υ.Γ. Αμερικάνικες παραγωγές γυρίζονται Αγγλία και όχι Αγγλικές στις Η.Π.Α. οπότε αν ακούς βρετανική προφορά ίσως γίνεται για το γύρισμα.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που είπατε για υποτροφίες άκουσα ότι μπορείς να σπουδάσεις τσάμπα ως μέλος της ευρωπαικής ένωσης για ψάξτο ρώτα φίλους και γνωστούς, ξέρω έναν γνωστό που σπούδασε έτσι τσάμπα χωρίς έξοδα. Για ψάξτο μήπως έχει και υποκριτική μέσα αυτό που είναι τσάμπα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Τώρα που είπατε για υποτροφίες άκουσα ότι μπορείς να σπουδάσεις τσάμπα ως μέλος της ευρωπαικής ένωσης για ψάξτο ρώτα φίλους και γνωστούς, ξέρω έναν γνωστό που σπούδασε έτσι τσάμπα χωρίς έξοδα. Για ψάξτο μήπως έχει και υποκριτική μέσα αυτό που είναι τσάμπα.

μονο Σκωτία ισχύει αυτο. 

Δημοσ.

Άσε που υπάρχει και το Erasmus μπορείς να το εκμεταλευτείς συτό όταν θα κάνεις την υποκριτική σου εδώ στην Ελλάδα.

7 λεπτά πριν, bilya είπε

μονο Σκωτία ισχύει αυτο. 

Και πρέπει να ρίχνει χιόνι με το τσουβάλι εκεί σωστά;

Έτσι έχω ακούσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Άσε που υπάρχει και το Erasmus μπορείς να το εκμεταλευτείς συτό όταν θα κάνεις την υποκριτική σου εδώ στην Ελλάδα.

Και πρέπει να ρίχνει χιόνι με το τσουβάλι εκεί σωστά;

Έτσι έχω ακούσει.

χιόνι αρκετό άντε να ρίξει μια φορά στα 10 χρόνια όπως τον Φλεβάρη.

Εκτος απο συγκεκριμένες περιοχές που ρίχνει κάθε χρόνο, Νοτια στην γραμμή Γλασκώβη - Εδιμβούργο μπορεί να "χιονίσει" μια δυο μέρες.

Επίσης δεν βρέχει* κ τόσο πολύ οσο νομίζουν πολλοί. Μπορεί να χουμε ψιλόβροχο όλη μέρα αλλά νερο ποσότητα με κεραυνούς κτλπ σπάνια.

*εξαίρεση αποτελεί βη δυτική ακτη(Γλασκώβη κ περίχωρα)

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilya είπε

χιόνι αρκετό άντε να ρίξει μια φορά στα 10 χρόνια όπως τον Φλεβάρη.

Εκτος απο συγκεκριμένες περιοχές που ρίχνει κάθε χρόνο, Νοτια στην γραμμή Γλασκώβη - Εδιμβούργο μπορεί να "χιονίσει" μια δυο μέρες.

Επίσης δεν βρέχει* κ τόσο πολύ οσο νομίζουν πολλοί. Μπορεί να χουμε ψιλόβροχο όλη μέρα αλλά νερο ποσότητα με κεραυνούς κτλπ σπάνια.

*εξαίρεση αποτελεί βη δυτική ακτη(Γλασκώβη κ περίχωρα)

Πιστευεις αξιζει να σπουδασω Σκωτια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε.

Είμαι εδώ 15 χρόνια..... Και δεν είμαι κάποιος "υπαλληλάκος" φίλτατε. 

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Τι το ήθελες το ρημάδι το πληκτρολόγιο και έκατσες να γράψεις αυτά που έγραψες; Έπεσες στην περίπτωση τώρα... για να γνωρίζεις με ποιον μιλάς θα σε ενημερώσω πως εγώ που ο πατέρας μου είναι Βρετανός και η μάνα μου Ελληνίδα, φυσικά πριν 35 χρόνια ήρθα στην ζωή σε μαιευτήριο του Essex της Αγγλίας οπότε, είμαι Βρετανός με την βούλα, μέχρι τα 14 μου ζούσαμε Αγγλία στο κατά τα άλλα όμορφο Brentwood του Essex από το Λονδίνο σε απόσταση αναπνοής και ακόμα έχουμε το σπιτάκι μας εκεί. Λοιπόν τι είπες......

16 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

1. Στο Λονδίνο σαν ανειδίκευτος βρίσκεις δουλειά σε δύο ώρες. Αν ψάχνεις πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να σου πάρει πάνω από πέντε μήνες. 2. Οπότε μην γράφετε ό,τι να 'ναι αποθαρρύνοντας κάποιον από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το θέμα. Πέρα απ' αυτό ταυτίζεις τη Βαρκελώνη με το Αμβούργο όσον αφορά την τύχη που θα έχει εκεί ένας μετανάστης ως ανειδίκευτος; 3. Ταυτίζεις δύο διαφορετικά σύμπαντα.

4. Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή ζουν πάνω από 8,5 εκατομμύρια αλλοδαποί, η πλειοψηφία των οποίων είναι μη ευρωπαίοι· για ποιο λόγο ενώ δεν διώχνουν κανέναν από αυτούς θα διώξουν εσένα;;;

1. Όχι μόνο δουλειά, αλλά και νύφη και έτυμη προίκα. Ας σοβαρευτούμε και θα σε ενημερώσω ότι ανειδίκευτος και μη να είσαι, ζητώντας δουλειά του κλότσου και του μπάτσου από επιχειρηματίες ακόμα και Έλληνες μάλλον Ελληνάρες επιχειρηματίες θα τρως καθώς έχουν μπουχτίσει από αυτοπροτεινόμενους.

2. Όχι, δεν γράφουν ότι να είναι, αλλά και πράγματα  ρεαλιστικά κατ ομολογία που είναι 120% αλήθειες και facts. Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις το θέμα και δεν ξέρω από που είσαι αλλά από τον τόπο που είσαι το μακρινότερο σημείο που θα έχεις ταξιδέψει ever είναι κάνα προάστιο ή αν είσαι σε προάστιο σε κάνα κέντρο.

3. Εγκυκλοπαιδικά, για να μην το ξαναπείς πουθενά και γελάσουν και οι κότες... το Σύμπαν είναι ένα και μοναδικό. Φαίνεται η μόρφωση.

4. Αχ πόσο μα πόσο ανενημέρωτος είσαι, κοίτα πριν 2 χρονάκια αυτό Τείχος στο Καλαί για τους παράτυπους μετανάστες χτίζει η Βρετανία . Δεν υπάρχουν νόμιμοι αλλοδαποί  και επίσης δεν είναι Ευρωπαίοι είναι Αφρικανοί κατά πλειοψηφία και από μέση ανατολή. Οι μόνοι νόμιμοι είναι οι Ινδοί καθώς η Ινδία μέχρι πριν κάποια χρονιά αν το γνωρίζεις ήταν Βρετανική αποικία υπό την επίβλεψη και νομοθετημένο ως προέκταση του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι Ινδοί στην Βρετανία για να ξέρεις είναι πάνω κάτω 10.000.000ακια μόνο μωρέ. Μάλλον τους βλέπεις σε σειρές και ταινίες και του περνάς για Πακιστανούς και έρχεσαι και να μας την πεις κιόλας. Φυσικά η πλειοψηφία είναι Ευρωπαίοι ή να το θέσω διαφορετικά να καταλάβεις, γεωγραφικά το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Γηραιά Ηπείρου την Ευρώπη μας οπότε λογικό είναι να είναι ΟΛΟΙ Ευρωπαίοι και όχι "πλειοψηφία!"

16 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

5. Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε.

5. Σου αλλάζω μερικές λέξεις και ως δια μαγίας γίνεται "Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και ούτε ότι είναι Ευρώπη γνωρίζουν και σας λένε να πάτε."

Τι τα ήθελες τα ρημαδιασμένα και τα έγραψες και εξέθεσες τον εαυτό σου και ρεζιλεύεσαι; Και όπως είδα πρότεινες και κάποια γραφεία που σου κανονίζουν σίγουρη δουλειά και διαμονή Αγγλία; Κάποιος σου έθεσε ορθά το ερώτημα περί έδρας και δεν απάντησες. Να δικαιολογήσεις γιατί ΔΕΝ είναι απατεώνες που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για τα λεφτά του κάθε ανυποψίαστου;

Υ.Γ. Αν θεωρηθεί ότι τα όσα παραπάνω σε προσβάλουν που έγραψα σου ζητώ συγνώμη αλλά και στην αντίληψη του λάθος ανθρώπου έπεσες ή κατάλληλου πες το όπως θες, αλλά και μόνος σου εκτίθεσαι και ο άλλος ότι και να σου γράψει θα ακουστεί σαν προσβολή. Δικό σου φταίξιμο και τροφή για κουβέντα έδωσες.

Peace Out!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν όψη Brexit τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, το σημαντικό είναι να έχεις μια "μόνιμη κατοικία" για τουλάχιστον 2 εβδομάδες με έναν μήνα στο Λονδίνο έτσι ώστε να μπορέσεις να βγάλεις NIN (National Insurance Number). Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το City Council της περιοχής που θα είσαι, όσο ποιο γρήγορα μπορείς. Αν εξασφαλήσεις το ΝΙΝ, αυξάνεις τις πιθανότητες σου να βρεις δουλειά και να μείνεις.
Δυστηχώς το Λονδίνο είναι μια απο τις ακριβότερες (αν όχι η ακριβότερη πόλη) της Ευρώπης πράγμα που σημαίνει ότι και τα ενοίκια είναι κάπως φουσκωμένα. Οι ποιό πολλοί γνωστοί μου βρίκαν το πρώτο δωμάτιο, πάντα αυστηρά με συγκατοίκους, στην περιοχή των 600-700 λυρών τον μήνα. Μήν ξενχάς ότι αν μείνεις σε κάποια ζώνη μακριά απο την δουλειά σου θα χρειάζεται να δείνεις εώς και ~250 λύρες τον μήνα για μετακίνηση. Είναι αλήθεια ότι το Λονδίνο έχει υψηλότερο βασικό μισθό και κατ' επέκταση υψηλότερους μισθούς βάσει νόμου, λόγω του ότι είναι ακριβό.
Θα πρότεινα να ρείξεις μια ματιά και σε άλλες πόλεις/περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Manchester, Bristol, Bath και Birmingham στην Αγγλία, Εδιμβούργο και Γλασκώβη στην Σκωτία είναι κάποιες από τις ανεπτυγμένες περιοχές που μπορείς να βρεις δουλειά και υπάρχει ένα καλό ελληνικό community. 
Αν θέλεις να τσεκάρεις life costs, υπάρχουν κάποια sites που μπορείς να τσεκάρεις, όπως το Numbeo και το Expatistan.

Καλή τύχη και stay strong όπου και αν σε βγάλει!

Υ.Γ. Απολογούμαι αν μάτωσαν τα μάτια κάποιου από τα ορθογραφικά :P

Επεξ/σία από Bania
Ορθογραφία
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dagobert είπε

Για να πας Γερμανία ή Αυστρία πρέπει να ξέρεις καλά Γερμανικά. Δεν είσαι εξειδικευμένο στέλεχος, να κάνουν τα στραβά μάτια και να σε προσλάβουν με Αγγλικά.

Λονδίνο με τις προϋποθέσεις που θέτεις, το ξεχνάς. Λοιπή Αγγλία ίσως με πολλά αν.

Το πιο φρόνιμο, να σταματήσεις να χτίζεις ανεμόμυλους και να κινηθείς ορθολογικά. Βρες μία σχολή στην Ευρώπη που σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις πχ δραματική, ψάξε για υποτροφίες και δάνεια. Επίσης, σπουδάζοντας, μπορείς να εργάζεσαι κάποιες ώρες τη βδομάδα είτε στο πανεπιστήμιο, είτε σε δουλειά του ποδαριού, όπως σούπερ μάρκετ.

εμενα παντος arvato μου εστειλε συμβόλαιο να παω γερμανια 1500 ευρω καθαρα. δεν πηγα αλλα απλα το λεω σε σχεση με αυτο που λες.

Μόλις τώρα, Bania είπε

Εν όψη Brexit τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, το σημαντικό είναι να έχεις μια "μόνιμη κατοικία" για τουλάχιστον 2 εβδομάδες με έναν μήνα στο Λονδίνο έτσι ώστε να μπορέσεις να βγάλεις NIN (National Insurance Number). Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το City Council της περιοχής που θα είσαι, όσο ποιο γρήγορα μπορείς. Αν εξασφαλήσεις το ΝΙΝ, αυξάνεις τις πιθανότητες σου να βρεις δουλειά και να μείνεις.
Δυστηχώς το Λονδίνο είναι μια απο τις ακριβότερες (αν όχι η ακριβότερη πόλη) της Ευρώπης πράγμα που σημαίνει ότι και τα ενοίκια είναι κάπως φουσκωμένα. Οι ποιό πολλοί γνωστοί μου βρίκαν το πρώτο δωμάτιο, πάντα αυστηρά με συγκατοίκους, στην περιοχή των 600-700 λυρών τον μήνα. Μήν ξενχάς ότι αν μείνεις σε κάποια ζώνη μακριά απο την δουλειά σου θα χρειάζεται να δείνεις εώς και ~250 λύρες τον μήνα για μετακίνηση. Είναι αλήθεια ότι το Λονδίνο έχει υψηλότερο βασικό μισθό και κατ' επέκταση υψηλότερους μισθούς βάσει νόμου, λόγω του ότι είναι ακριβό.
Θα πρότεινα να ρείξεις μια ματιά και σε άλλες πόλεις/περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Manchester, Bristol, Bath και Birmingham στην Αγγλία, Εδιμβούργο και Γλασκώβη στην Σκωτία είναι κάποιες από τις ανεπτυγμένες περιοχές που μπορείς να βρεις δουλειά και υπάρχει ένα καλό ελληνικό community. 
Αν θέλεις να τσεκάρεις life costs, υπάρχουν κάποια sites που μπορείς να τσεκάρεις, όπως το Numbeo και το Expatistan.

dublin ειναι ακομα πιο ακριβά απο Λονδινο δειτε τα ενοίκια παιδια 

8 ώρες πριν, Apoll είπε

Είμαι εδώ 15 χρόνια..... Και δεν είμαι κάποιος "υπαλληλάκος" φίλτατε. 

χαρας το κουραγιο σου φιλε μου- πρεπει να εισαι πολυ δυνατος χαρακτήρας παντος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και εδώ διαδικτυακοί τραμπούκοι που νομίζουν ότι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους σε ανοιχτά φόρουμ. Ε ας τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι  όσο και να τους πειράζει, σ' ένα ανοιχτό φόρουμ την άποψή τους μπορούν να την γράφουν οι πάντες.

Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω αυτά που γνωρίζω επειδή υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να κάνουν διαδικτυακό bullying.

https://www.migrationwatchuk.org/statistics-population-country-birth

Επεξ/σία από Nikos Chatzoglou
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikos Chatzoglou είπε

Υπάρχουν και εδώ διαδικτυακοί τραμπούκοι που νομίζουν ότι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους σε δημόσια φόρουμ. Ε ας τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ, σ' ένα δημόσιο φόρουμ την άποψή τους μπορούν να την γράφουν οι πάντες.

Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω αυτά που γνωρίζω επειδή υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να κάνουν διαδικτυακό bullying.

https://www.migrationwatchuk.org/statistics-population-country-birth

Ευχαριστώ για τι link που επιβεβαιώνει τα όσα είπα. Το ποιοι είναι τραμπούκοι αποκαλώντας βλακείες τα λεγόμενα τους άστο γιατί είσαι αυτός που πρώτος αποκάλεσες βλακείες τα όσα γράφουν μερικοί και κάθονται και ακούνε, άρα το bullying από που ξεκίνησε γνωρίζουμε πολύ καλά. Σε ένα δημόσιο φόρουμ; Νομίζω έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς και κανονισμούς και περιορισμούς οι οποίοι επιβάλλονται από άτομα τα οποία η ιδιωτική εταιρεία (insomnia) τους προσλαμβάνει στο Portal τεχνολογικής επικαιρότητας να κρατάνε ισορροπίες και αμείβονται. Επίσης ο τρόπος που τυπογραφείς την Ελληνική που λες ότι μας τσούζει... το τι δεν ξέρω πραγματικά, δείχνει και το επίπεδο σου το χαμηλό  και επιβεβαιώνεσαι  συνεχώς από μόνος σου από την στιγμή που δεν δέχεσαι την κριτική των άλλων. Τελικά οι κότες γελάνε... Δεν σου αρέσει που ένας Βρετανός σου υποδεικνύει το πόσο λάθος είσαι και ασαφής, μήπως θες να τα ακούσεις από την κυρία Τερέζα Μέι την ίδια;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JaXim είπε

Ευχαριστώ για τι link που επιβεβαιώνει τα όσα είπα. Το ποιοι είναι τραμπούκοι αποκαλώντας βλακείες τα λεγόμενα τους άστο γιατί είσαι αυτός που πρώτος αποκάλεσες βλακείες τα όσα γράφουν μερικοί και κάθονται και ακούνε, άρα το bullying από που ξεκίνησε γνωρίζουμε πολύ καλά. Σε ένα δημόσιο φόρουμ; Νομίζω έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς και κανονισμούς και περιορισμούς οι οποίοι επιβάλλονται από άτομα τα οποία η ιδιωτική εταιρεία (insomnia) τους προσλαμβάνει στο Portal τεχνολογικής επικαιρότητας να κρατάνε ισορροπίες και αμείβονται. Επίσης ο τρόπος που τυπογραφείς την Ελληνική που λες ότι μας τσούζει... το τι δεν ξέρω πραγματικά, δείχνει και το επίπεδο σου το χαμηλό  και επιβεβαιώνεσαι  συνεχώς από μόνος σου από την στιγμή που δεν δέχεσαι την κριτική των άλλων. Τελικά οι κότες γελάνε... Δεν σου αρέσει που ένας Βρετανός σου υποδεικνύει το πόσο λάθος είσαι και ασαφής, μήπως θες να τα ακούσεις από την κυρία Τερέζα Μέι την ίδια;

Πέρα απ' αυτό όμως, δείχνεις μια εμπάθεια που είναι αδικαιολόγητη. Πραγματικά έπεσες να με φας, επειδή περιέγραψα μια εμπειρία, η οποία είναι αντίθετη μ' αυτά που εσύ πιστεύεις. Άρχισες να γράφεις ότι είμαι αμόρφωτος, ότι γελάνε όλοι μαζί μου κλπ, επειδή χρησιμοποίησα μεταφορικά τη λέξη "σύμπαν". Ναι ρε άνθρωπε οι λέξεις μπορούν να έχουν και μεταφορική σημασία πέρα από την κυριολεκτική.
Θα είχε ενδιαφέρον να συζητήσουμε ήρεμα αυτό που λες περί μεταναστών (διότι προφανώς υπάρχουν στο ΗΒ και μετανάστες από ΕΕ και μετανάστες εκτός ΕΕ που ζουν και εργάζονται νόμιμα στη χώρα και οι εκτός ΕΕ είναι πολύ περισσότεροι) αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείς να συζητήσεις ήρεμα.

Μου τονίζεις συνέχεια ότι είσαι Βρετανός, γι' αυτό και τα όσα λες έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από των υπολοίπων. Αλλά απ' ότι κατάλαβα έχεις και 20 χρόνια που λείπεις από τη χώρα.

Αν στο διαδίκτυο γίνεσαι τόσο επιθετικός με κάποιον που δεν τον ξέρεις απλά και μόνο επειδή δεν συνάδουν οι εμπειρίες του με τις απόψεις σου, θα θελα να ξερα πως φέρεσαι σε κάποιο συνάδελφο ή φίλο όταν διαφωνεί μαζί σου. Ελπίζω να μην τον πλακώνεις τουλάχιστον. Είσαι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που εκτονώνονται μειώνοντας τους άλλους.

Επεξ/σία από Nikos Chatzoglou
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bania είπε

Υ.Γ. Απολογούμαι αν μάτωσαν τα μάτια κάποιου από τα ορθογραφικά :P

Ευχαριστω να εισαι καλα. Το σκεφτομαι και για αλλες πολεις αλλα πιστευω με αυτα τα πραγματα που θελω να κανω ειναι ιδανικο το Λονδινο ξερω οτι λογικα θα ζοριστω λιγο, αλλα αμα πετυχει καποια στιγμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...