Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε χωρις σπουδες γιατι θεωρεις ότι θα τα βγαλεις περα σε οποιαδήποτε ευρωπαικη χωρα? Δεν αλλαζει κατι αν το Λονδινο γινει ας πουμε Αμβουργο ή Βαρκελωνη… Θα παραμείνεις ανεδικευτος εργάτης, θα κανεις καιρο να βρεις δουλεια,θα πρεπει να εχεις αρκετα λεφτα μεχρι να γινει αυτό, δεν θα εχεις καποιον γνωστο για να σε βοηθησει...Ενώ αν σπουδαζες κατι εδώ,θα εστελνες και 10 βιογραφικα,θα εκανες και οικονομια και θα πηγαινες εξω με άλλη βαση. Στο Λονδίνο σαν ανειδίκευτος βρίσκεις δουλειά σε δύο ώρες. Αν ψάχνεις πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να σου πάρει πάνω από πέντε μήνες. Οπότε μην γράφετε ό,τι να 'ναι αποθαρρύνοντας κάποιον από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το θέμα. Πέρα απ' αυτό ταυτίζεις τη Βαρκελώνη με το Αμβούργο όσον αφορά την τύχη που θα έχει εκεί ένας μετανάστης ως ανειδίκευτος; Ταυτίζεις δύο διαφορετικά σύμπαντα. 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε εαν παω τωρα? θα με διώξουν αυτο λες? Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή ζουν πάνω από 8,5 εκατομμύρια αλλοδαποί, η πλειοψηφία των οποίων είναι μη ευρωπαίοι· για ποιο λόγο ενώ δεν διώχνουν κανέναν από αυτούς θα διώξουν εσένα;;;
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Nikos Chatzoglou είπε Στο Λονδίνο σαν ανειδίκευτος βρίσκεις δουλειά σε δύο ώρες. Αν ψάχνεις πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να σου πάρει πάνω από πέντε μήνες. Οπότε μην γράφετε ό,τι να 'ναι αποθαρρύνοντας κάποιον από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το θέμα. Πέρα απ' αυτό ταυτίζεις τη Βαρκελώνη με το Αμβούργο όσον αφορά την τύχη που θα έχει εκεί ένας μετανάστης ως ανειδίκευτος; Ταυτίζεις δύο διαφορετικά σύμπαντα. Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή ζουν πάνω από 8,5 εκατομμύρια αλλοδαποί, η πλειοψηφία των οποίων είναι μη ευρωπαίοι· για ποιο λόγο ενώ δεν διώχνουν κανέναν από αυτούς θα διώξουν εσένα;;; ετσι οπως το ειπε ετσι καταλαβα
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ετσι οπως το ειπε ετσι καταλαβα Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε. 2 1
bilya Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε εαν παω τωρα? θα με διώξουν αυτο λες? κανεις δεν ξέρει. Να μας διώξουν καράβι-->καλε κτλπ δεν υπάρχει πιθανότητα*. Το ότι θα μας ζητήσουν χαρτιά/σπονσορες/βιζες κτλπ ειναι το μονο σίγουρο. Απο Μαρτη θα ξέρουμε. btw οι Ευρωπαίοι ήμαστε περίπου 3εκ. *ισως Ρουμάνους/Πολωνούς που έχουν οι brexiters άχτι Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από bilya
GiannisTRIK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Στο Λονδίνο σαν ανειδίκευτος βρίσκεις δουλειά σε δύο ώρες. Αν ψάχνεις πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να σου πάρει πάνω από πέντε μήνες. Οπότε μην γράφετε ό,τι να 'ναι αποθαρρύνοντας κάποιον από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το θέμα. Πέρα απ' αυτό ταυτίζεις τη Βαρκελώνη με το Αμβούργο όσον αφορά την τύχη που θα έχει εκεί ένας μετανάστης ως ανειδίκευτος; Ταυτίζεις δύο διαφορετικά σύμπαντα. Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή ζουν πάνω από 8,5 εκατομμύρια αλλοδαποί, η πλειοψηφία των οποίων είναι μη ευρωπαίοι· για ποιο λόγο ενώ δεν διώχνουν κανέναν από αυτούς θα διώξουν εσένα;;; Βοηθησες αρκετα και εγω ετσι πιστευω οτι γινεται να βρεις δουλεια αμα ζορηστεις λιγο και ετσι παραλληλα με την δουλεια θα κανω προσπαθω σε καμια audition(θα κανω καποια μαθηματα και ολας) και αυτο με το imdb πολυ καλο ακουγεται θα το χρησιμοποιησω εκει, εχω βρει και αλλα παρομοια τετοιου ειδους για audition μονο. Ολα αυτα θα τα προσπαθω οταν παω με το καλο. Παντως δεν νομιζω να μην το καταφερω αμα το θελω πραγματικα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε. πως εβγαλες το πορισμα οτι κανεις δεν ξερει? οχι θα δωσουμε θαρρος και οταν παει και τρωει τα σκ@τ@ του για να ζησει θα πει ρε παιδια πλακα μου κανατε? Αλλα θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα και εμενα,απο τον καναπε του σπιτιου μας τα γραφουμε οτι γραφουμε. Σε μια οθονη απανταμε κτλπ κτλπ...αρα οκ. Πηγαινε και πες μας πως ηταν TS!
Primitive Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Just now, Nikos Chatzoglou said: Στο Λονδίνο σαν ανειδίκευτος βρίσκεις δουλειά σε δύο ώρες. Αν ψάχνεις πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να σου πάρει πάνω από πέντε μήνες. Οπότε μην γράφετε ό,τι να 'ναι αποθαρρύνοντας κάποιον από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το θέμα. Πέρα απ' αυτό ταυτίζεις τη Βαρκελώνη με το Αμβούργο όσον αφορά την τύχη που θα έχει εκεί ένας μετανάστης ως ανειδίκευτος; Ταυτίζεις δύο διαφορετικά σύμπαντα. + Just now, Nikos Chatzoglou said: Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε. = Οι βλακείες που λες ότι ακούει. Πέτα κι άλλα μαργαριτάρια τέτοια θα κάνω κολιέ για την κοπέλα μου. Εδω άλλοι ζούνε Λονδίνο και έχουν γράψει κατεβατά για το τι ριψοκινδυνεύει να πάθει ο φίλτατος που θέλει να πάει. Όχι απλός θα βρει δουλειά σε 2 ώρες αλλά σε μια βδομάδα και πολύ λέω θα έχει φάει τόσα χρήματα και ταλαιπωρία και θα καταλήξει σαν τον αδερφό μου πέρσι, να μας καλεί στο τηλέφωνο να βγάλουμε εισιτήρια επιστροφής στο όνομα του γιατί δεν του έμεινε δεκάρα τσακιστή για να αγοράσει ακόμα και εισιτήρια. Εσύ συνέχισε να καθοδηγείς τον φίλο προς την καταδίκη του. 1
GiannisTRIK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Primitive είπε + = Οι βλακείες που λες ότι ακούει. Πέτα κι άλλα μαργαριτάρια τέτοια θα κάνω κολιέ για την κοπέλα μου. Εδω άλλοι ζούνε Λονδίνο και έχουν γράψει κατεβατά για το τι ριψοκινδυνεύει να πάθει ο φίλτατος που θέλει να πάει. Όχι απλός θα βρει δουλειά σε 2 ώρες αλλά σε μια βδομάδα και πολύ λέω θα έχει φάει τόσα χρήματα και ταλαιπωρία και θα καταλήξει σαν τον αδερφό μου πέρσι, να μας καλεί στο τηλέφωνο να βγάλουμε εισιτήρια επιστροφής στο όνομα του γιατί δεν του έμεινε δεκάρα τσακιστή για να αγοράσει ακόμα και εισιτήρια. Εσύ συνέχισε να καθοδηγείς τον φίλο προς την καταδίκη του. Μπορει να ητανε απο τους ατυχους ο αδερφος σου, μπορει και εγω το ιδιο μπορει να ομως να καταφερω να βρω δουλεια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ο κοσμος πρωτα βρισκει δουλεια και μετα παει εκει που ειναι να παει, για να γινει αυτο πρεπει να εχεις πτυχια,χαρτια,προυπηρεσια να παρουσιασεις...Πραγμα που δεν υπαρχει απο τι καταλαβαινω αρα πως θα βρεις δουλεια? Θα ρισκαρεις...Εμεις λεμε αστο καλυτερα. Στο τελος θα κανεις αυτο που θελεις...οποτε τι συζηταμε? Αποψεις-γνωμες ακουσες αρκετες και εχεις καλυφθει πιστευω!
Primitive Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Just now, GiannisTRIK said: Μπορει να ητανε απο τους ατυχους ο αδερφος σου, μπορει και εγω το ιδιο μπορει να ομως να καταφερω να βρω δουλεια. Φυσιοθεραπευτής εχει τελειώσει και τον ζήτησε μια τοπική ομάδα να πάει να τον προσλάβουν όταν είδαν την αγγελία του σε ένα site ή πρακτορείο(σαν ένα που αναφέρθηκε) δεν θυμάμαι, σε 2 ημέρες είχε φύγει, πήγε εκεί για να του πούνε ότι τελικά μέσα στο διήμερο πήραν άλλον, μετά έψαχνε οτιδήποτε, δεν έβρισκε τίποτα, χάλαγε λεφτά σε μετακινήσεις ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, να φανταστείς έφυγε με €17.000 στην τσέπη απο Ελλάδα και 6 ημέρες ήταν αρκετές να φάει τα μούτρα του. Τώρα είναι Ελλάδα και δουλεύει μόνιμος μετά από πολύ κόπο γυμναστής σε λύκειο. Αν είσαι τόσο αισιόδοξος εγώ φραγμούς δεν μπορώ να σου βάλω, τα όνειρα είναι δωρεάν το Λονδίνο και γενικά η μετανάστευση αυτή καθ αυτή όμως δεν είναι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
GiannisTRIK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Primitive είπε Φυσιοθεραπευτής εχει τελειώσει και τον ζήτησε μια τοπική ομάδα να πάει να τον προσλάβουν όταν είδαν την αγγελία του σε ένα site ή πρακτορείο(σαν ένα που αναφέρθηκε) δεν θυμάμαι, σε 2 ημέρες είχε φύγει, πήγε εκεί για να του πούνε ότι τελικά μέσα στο διήμερο πήραν άλλον, μετά έψαχνε οτιδήποτε, δεν έβρισκε τίποτα, χάλαγε λεφτά σε μετακινήσεις ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, να φανταστείς έφυγε με €17.000 στην τσέπη απο Ελλάδα και 6 ημέρες ήταν αρκετές να φάει τα μούτρα του. Τώρα είναι Ελλάδα και δουλεύει μόνιμος μετά από πολύ κόπο γυμναστής σε λύκειο. Αν είσαι τόσο αισιόδοξος εγώ φραγμούς δεν μπορώ να σου βάλω, τα όνειρα είναι δωρεάν το Λονδίνο και γενικά η μετανάστευση αυτή καθ αυτή όμως δεν είναι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Ευχαριστω, οντως 17000 σε 6 μερες😮😮 πως γινεται αυτο; Δεν ειναι σιγουρο για οτι θα παω Λονδινο μπορει να παω σε καμια διπλανη πολη που να εχει αποστασει απο το Λονδινο 1 ωρα, για να προσπαθησω για auditions(αμα πετυχει). Αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μπω σε καμια ευρωπαικη χωρα πχ. Γερμανια,Αυστρια. Θα δειξει ο καιρος και οντως πως θα πανε τα πραγματα με το Brexit για αμα γινει μια στραβη πανε ολα αυτα που σκεφτομουνα 🙁. 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ο κοσμος πρωτα βρισκει δουλεια και μετα παει εκει που ειναι να παει, για να γινει αυτο πρεπει να εχεις πτυχια,χαρτια,προυπηρεσια να παρουσιασεις...Πραγμα που δεν υπαρχει απο τι καταλαβαινω αρα πως θα βρεις δουλεια? Θα ρισκαρεις...Εμεις λεμε αστο καλυτερα. Στο τελος θα κανεις αυτο που θελεις...οποτε τι συζηταμε? Αποψεις-γνωμες ακουσες αρκετες και εχεις καλυφθει πιστευω! Οντως στο τελος θα αποφασησω εγω απλα παιρνω καποιες ιδεες-γνωμες, για να ξερω τι μου γινεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε Οντως στο τελος θα αποφασησω εγω απλα παιρνω καποιες ιδεες-γνωμες, για να ξερω τι μου γινεται. για παραδειγμα, εχω μια φιλη. Σπουδασε στο πολυτεχνειο. Ομως στο επαγγελμα της δεν εβρισκε τιποτα εδω, ετσι αρχισε να ψαχνει αγγλια μιας και η κολλητη της ειχε φυγει εκει για σπουδες. Βρηκε λοιπον μια ασχετη δουλεια με ~1200 λιρες τον μηνα. Εμεινε σε σπιτι μιας θειας της μεσα στο λονδινο με ~200λιρες εβγαλε τα λεφτακια της σιγα σιγα. Την εκαναν μονιμη σε 1 χρονο της καναν και αυξηση στα 1600 και τωρα πηγε βρηκε δικο της σπιτι... Αυτη ας πουμε ειναι μια λογικη προσεγγιση στο μυαλο μου που καλο θα ηταν να ακολουθησεις. Απλα σου λειπουν πολλα κομματια του παζλ. Για αυτο σου λεμε πολλοι οτι ειναι δυσκολο...Οχι αδυνατο φυσικα. Αλλα τουλαχιστον βρες την δουλεια, λες σερβιτορος, ξεκινα να στελνεις βιογραφικα και μολις σε παρουν το σκεφτεσαι σοβαρα. 1
Primitive Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Just now, GiannisTRIK said: Ευχαριστω, οντως 17000 σε 6 μερες😮😮 πως γινεται αυτο; Δεν ειναι σιγουρο για οτι θα παω Λονδινο μπορει να παω σε καμια διπλανη πολη που να εχει αποστασει απο το Λονδινο 1 ωρα, για να προσπαθησω για auditions(αμα πετυχει). Αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μπω σε καμια ευρωπαικη χωρα πχ. Γερμανια,Αυστρια. Θα δειξει ο καιρος και οντως πως θα πανε τα πραγματα με το Brexit για αμα γινει μια στραβη πανε ολα αυτα που σκεφτομουνα 🙁. Οντως στο τελος θα αποφασησω εγω απλα παιρνω καποιες ιδεες-γνωμες, για να ξερω τι μου γινεται. Απάντησε μου λίγο σε κάποιες ερωτήσεις γιατί μόλις διάβασα όλο το νήμα και είσαι πααααρα πολύ μέσα στην ασάφεια. 1. Πόσο χρόνων είσαι; 2. Πως θα κάνεις ακροάσεις με το που πας ενώ ισχυρίζεσαι περί του accent σου ότι θέλει δουλειά; 3. Πως θα κάνεις ακροάσεις με το καλημέρα χωρίς να έχεις τελειώσει σχολή; 4. Θα έχεις να πληρώνεις ατζέντη; γιατί χωρίς αυτόν δε θα κάνεις τίποτα μα τίποτα. 5. Θα κάνεις σχολή και ταυτόχρονα θα κάνεις και ρόλους που θα σε "χρυσοπληρώνουν" άντε στην καλλίτερη ως τετραγωνιστής; 6. Το σερβιτόρος τι απέγινε; 7. Το ότι θες να είσαι και σερβιτόρος και σε σχολή και σε ακροάσεις, πως θα ανταποκριθείς; Αν π.χ. σε ζητήσουν για ακρόαση στις 7 και εσύ δουλεύεις σερβιτόρος εκείνη την ώρα και δεν σε παίρνει να την κοπανίσεις; 8. Γιατί ντε και καλά υποκριτική σε Λονδίνο που δεν φημίζεται; και γιατί όχι τραγουδιστής οπού φημίζεται, αν έχεις φωνή σε τάλεντ σώους όπου εκεί 100% ξέρεις ότι θα περιμένεις στη ουρά ώρες αλλά θα ακουστείς; 9. Έχεις πάει ποτέ ξανά σε χώρα του εξωτερικού έστω για διακοπές;
GiannisTRIK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Primitive είπε Απάντησε μου λίγο σε κάποιες ερωτήσεις γιατί μόλις διάβασα όλο το νήμα και είσαι πααααρα πολύ μέσα στην ασάφεια. 1. Πόσο χρόνων είσαι; 2. Πως θα κάνεις ακροάσεις με το που πας ενώ ισχυρίζεσαι περί του accent σου ότι θέλει δουλειά; 3. Πως θα κάνεις ακροάσεις με το καλημέρα χωρίς να έχεις τελειώσει σχολή; 4. Θα έχεις να πληρώνεις ατζέντη; γιατί χωρίς αυτόν δε θα κάνεις τίποτα μα τίποτα. 5. Θα κάνεις σχολή και ταυτόχρονα θα κάνεις και ρόλους που θα σε "χρυσοπληρώνουν" άντε στην καλλίτερη ως τετραγωνιστής; 6. Το σερβιτόρος τι απέγινε; 7. Το ότι θες να είσαι και σερβιτόρος και σε σχολή και σε ακροάσεις, πως θα ανταποκριθείς; Αν π.χ. σε ζητήσουν για ακρόαση στις 7 και εσύ δουλεύεις σερβιτόρος εκείνη την ώρα και δεν σε παίρνει να την κοπανίσεις; 8. Γιατί ντε και καλά υποκριτική σε Λονδίνο που δεν φημίζεται; και γιατί όχι τραγουδιστής οπού φημίζεται, αν έχεις φωνή σε τάλεντ σώους όπου εκεί 100% ξέρεις ότι θα περιμένεις στη ουρά ώρες αλλά θα ακουστείς; 9. Έχεις πάει ποτέ ξανά σε χώρα του εξωτερικού έστω για διακοπές; Ειμαι 17 ετων σε 3 μηνες παω 18, δεν ειπα οτι θα παω να κανω ακροασεις μολις παω μετα απο κανα χρονο, δεν ειπα οτι θα παω σιγουρα Λονδινο-Αγγλια, και δεν θα τα κανω ολα αυτα μαζι θα εκανα καποια μαθηματα υποκριτικης οποτε μπορουσα(δεν ειναι αναγκη να παω πανεπιστημιο) και ετσι με τον χρονο-καιρο θα ξεκινηνουσα να προσπαθω. Μετα απο 1-2 χρονια αφου θα ειχα μια προφορα. Εσυ που θα με πρότεινες να παω να κανω-σπουδασω υποκριτικη αφου δεν φιμηζεται το Λονδινο; 32 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε για παραδειγμα, εχω μια φιλη. Σπουδασε στο πολυτεχνειο. Ομως στο επαγγελμα της δεν εβρισκε τιποτα εδω, ετσι αρχισε να ψαχνει αγγλια μιας και η κολλητη της ειχε φυγει εκει για σπουδες. Βρηκε λοιπον μια ασχετη δουλεια με ~1200 λιρες τον μηνα. Εμεινε σε σπιτι μιας θειας της μεσα στο λονδινο με ~200λιρες εβγαλε τα λεφτακια της σιγα σιγα. Την εκαναν μονιμη σε 1 χρονο της καναν και αυξηση στα 1600 και τωρα πηγε βρηκε δικο της σπιτι... Αυτη ας πουμε ειναι μια λογικη προσεγγιση στο μυαλο μου που καλο θα ηταν να ακολουθησεις. Απλα σου λειπουν πολλα κομματια του παζλ. Για αυτο σου λεμε πολλοι οτι ειναι δυσκολο...Οχι αδυνατο φυσικα. Αλλα τουλαχιστον βρες την δουλεια, λες σερβιτορος, ξεκινα να στελνεις βιογραφικα και μολις σε παρουν το σκεφτεσαι σοβαρα. Οντως με λειπουνε καποια κομματια αλλα δεν ειναι και αδύνατον, οπως λες.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Εγώ απο έναν γνωστό που ξέρω στο Λονδίνο όταν πήγε παρόλο που είχε να μείνει σε φίλο του δεν μπορούσε να βρει δουλειά μόνος του, αναγκάστηκε και πήγε σε γραφείο ευρέσεως εργασίας. Συν το ότι μετά απο ένα διάστημα τον διώξανε απο το σπίτι που το φιλοξενούσε ο φίλος του και αναγκάστηκε και έμεινε στο δρόμο για λίγο, το οποίο ήταν αρκετό για να τον κάνει να προβληματιστεί για το αν θα μείνει η θα φύγει. Να μην τα πολυλογώ τράβηξε πάρα πολλά με συγκάτοικους που τον ενοχλούσαν με ιδιοκτήτες σπιτιών που του ζητούσαν αύξηση στο ενοίκιο. Του πήρε 4 χρόνια να τακτοποιηθεί τράβηξε αρκετό ζόρι τα μαλλιά του άσπρισαν στην κυριολεξία απο τη στεναχώρια. Υπόψιν το παλικάρι ήξερε και καλά αγγλικά και είχε και ένα πτυχίο ΤΕΙ, εσύ πας ξεκρέμαστος δεν έχεις κάτι στα χέρια σου. Όλα αυτά να τα έχεις κατα νου όταν θα πας Λονδίνο, τουλάχιστον να έχεις μια καβάτζα ώστε αν έρθουν τα δύσκολα να έχεις τα εισιτήρια να γυρίσεις πίσω. Όλα αυτά στα λέμε για να σε προφυλάξουμε απο τους κινδύνους, το Λονδίνο είναι μεγάλο και ακριβό και θα τρως την ώρα σου στους δρόμους θα το διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος. Αν είναι να πας κράτα καβάτζα κάποια χρήματα να έχεις να γυρίσεις πίσω. Πάντως να ξέρεις αν καταφέρεις και μείνεις 5 χρόνια παίρνεις αγγλική υπηκοότητα και αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί θα έχεις περισσότερα προνόμια απο τους υπόλοιπους. Μπορείς να κάνεις συνέντευξη και εδώ απο Ελλάδα μέσω skype το κάνουν αρκετοί στο εξωτερικό. Άκουσε μας και δεν θα χάσεις θα βγεις κερδισμένος. Πλέον ήμαστε στον 21 αιώνα και το διαδίκτυο προσφέρει πολλές λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα