GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα, του χρονου σκεφτομαι να παω να μεινω Λονδινο για δουλεια σκεφτομαι για σερβιτορος ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εκει; και ταυτοχρονα να σπουδασω, εχω κοιταξει σε sites για δουλειες και εχω βρει αρκετα, δεν εχω κανεναν στο Λονδινο κανεναν γνωστο εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ σε sites, φορουμς διαφορα, προφανως θα παω με καποια χρηματα γιατι δεν νομιζω να δουλεψω την επομενη μερα αφοτου παω. Τα σπιτια ειναι σε ΟΚ τιμη οπως βλεπω 300-500pounds και γενικα πιστευω με μισθο σερβιτορου(που οπως βλεπω ερχεται στα 2000p το μηνα ειναι μια χαρα) θελω να ακουσω εμπειριες και γνωμες σχετικα με αυτο το θεμα μετακομιση-δουλεια-σπουδες.
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, kon1to said: 300-500pounds τη βδομάδα ή το μήνα 😝 το μήνα σου λέει... για Λονδίνο καλές τιμές φαίνονται LOL περίπτωση τρολαρίσματος μήπως;... θέλει ενοίκιο με τιμές Ζωγράφου και μισθό Λονδίνου στην αυγή του Brexit ανειδίκευτος στην καρδιά μιας από τις πιο ακριβές αγορές παγκοσμίως too good to be true Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 4 1
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 δεν αναφέρει ξεκάθαρα αν το ενοίκιο αφορά μήνα και επειδή στο Λονδίνο/Αγγλία παίζουν και τιμές με τη βδομάδα, τα 300p το μήνα μου φαίνεται πολύ χαμηλό, εκτός αν είναι κανένα ημιυπόγειο μαζί με 5-6 συγκατοίκους, Ζώνη 6-7...
KoreanW Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 φαντάζομαι πως όταν σου λέει μισθό με το μήνα τον συγκρίνει επίσης με το μηνιάτικο ενοίκιο και τα βρίσκει καλά
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 ναι και εγώ το φαντάζομαι, αλλά ρωτάω διευκρινιστικά, γιατι κάποιος που δεν έχει επαφή με εξωτερικό μπορεί να μην σκέφτηκε οτι υπάρχουν και ενοίκια με τη βδομάδα και κατ επέκταση να μην πρόσεξε μια τέτοια λεπτομέρεια. 1
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Οπως ειδα μολις τωρα βρηκα ενα πολυ καλο σπιτι με 400 μηνιαιως.
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν προλάβεις το βρεξιτ δύσκολα θα πας.Υποθηκε οτι η μετανάστευση θα επιτρέπετε μονο σε εξειδικευμένο προσωπικό ακομα και απο την ευρωπη.
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη δεν θα μπορεσω να μεινω στην χωρα τους; απο ποτε θα ισχυει αυτο; εγω του χρονου απο Αυγουστο-Σεπτεμβριο μαλλον σκεφτομαι να φυγω. Αλλα αφου θα παω να σπουδασω γιατι να μην με δεχονται; δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από GiannisTRIK
Helionar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Λογικά τρόλλ... Αν όχι, δεν έχεις κάνει καθόλου έρευνα (ουτε απλό google search) η οποία θα σου έδειχνε πως αυτά που λες δεν ειναι ρεαλιστικά (400 λίρες / μήνα μόνο με 15 συγκάτοικους σε κακές περιοχές). Υπάρχουν πάρα πολλά sites σχετικά με το "Moving to London" τα οποία φτάνουν μέχρι και σε ανάλυση κόστους ποτών.. 1. Google search 2. Δημιουργία θέματος στο φόρουμ ... 😕
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω περισσότερα φιλε μου. Σημερα εκανε κατι δηλωσεις η Μεει.Άλλωστε αυτα αλλαζουν μερα με την μερα.Ώμος μαλλον οταν γινει το βρεξιτ τα πραγματα σιγουρα θα δυσκολεψουν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από spyros007
GiannisTRIK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Helionar είπε Λογικά τρόλλ... Αν όχι, δεν έχεις κάνει καθόλου έρευνα (ουτε απλό google search) η οποία θα σου έδειχνε πως αυτά που λες δεν ειναι ρεαλιστικά (400 λίρες / μήνα μόνο με 15 συγκάτοικους σε κακές περιοχές). Υπάρχουν πάρα πολλά sites σχετικά με το "Moving to London" τα οποία φτάνουν μέχρι και σε ανάλυση κόστους ποτών.. 1. Google search 2. Δημιουργία θέματος στο φόρουμ ... 😕 https://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-51034232.html νομιζω οτι αυτο το site ειναι εμπιστο και οχι οτι ναναι και γενικα δεν εχει μονο ενα σπιτι στην συγκεκριμενη τιμη αλλα το συγκεκριμενο ειναι στο enfield(περιοχη) και φενεται μια χαρα περιοχη(αλλα δεν με απασχολουν τα σπιτια θα βρω μια χαρα δεν ειπα να ειμαι διπλα στο κεντρο) 7 λεπτά πριν, spyros007 είπε Δεν ξερω περισσότερα φιλε μου. Σημερα εκανε κατι δηλωσεις η Μεει.Άλλωστε αυτα αλλαζουν μερα με την μερα.Ώμος μαλλον οταν γινει το βρεξιτ τα πραγματα σιγουρα θα δυσκολεψουν. οκ δεν νομιζω να αλλαξει κατι δραματικα μεχρι Σεπτεμβριο εξαλλου θα παω για δουλεια και σπουδες ειναι κατι που θελουν αυτοι δεν ειναι κατι κακο.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι θα δεχτούν ταλαντούχους,μορφωμένους ανθρώπους οι υπόλοιποι ανειδίκευτοι θα τους διώξουν. Αν ανήκεις στη κατηγορία των ταλαντούχων go for it αλλιώς ξέχασε το θα τα βρεις μπαστούνια. Ένας πολύ γνωστός μου είναι στην Αγγλία Λονδίνο στην αρχή τα βρήκε δύσκολα, τόσο που για ένα διάστημα δεν είχε μέρος να μείνει. 😒
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε νομιζω οτι αυτο το site ειναι εμπιστο και οχι οτι ναναι και γενικα δεν εχει μονο ενα σπιτι στην συγκεκριμενη τιμη αλλα το συγκεκριμενο ειναι στο enfield(περιοχη) και φενεται μια χαρα περιοχη(αλλα δεν με απασχολουν τα σπιτια θα βρω μια χαρα δεν ειπα να ειμαι διπλα στο κεντρο) το Λονδίνο είναι τεράστια πόλη... η περιοχή που κοιτάς ας πούμε είναι ζώνη 5, οριακά εντός πόλης... Πριν βρεις περιοχή να μείνεις, πρέπει να δεις που θα σπουδάσεις/δουλέψεις, γιατι ενδεχομένως να τρως ολη σου τη μέρα στις μετακινήσεις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα