saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Κατέληξα σε 2: NOKIA 8-Δεν με χαλάει ο σχεδιασμός του,προτιμώ επίπεδη οθόνη.Φαίνεται να έχει αρκετά καλή οθόνη(Καθαρό άσπρο και γενικώς καλά χρώματα) όπως και δυνατό ηχείο-ηχογράφηση βίντεο.Ισως θα ήταν καλύτερα να είχε on screen buttons με μικρότερα bezels αλλά τι να κάνουμε;Εχω συνηθίσει τα physical,μόνο αν είναι φωτιζόμενα όμως,δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς φωτιζόμενα capacitive buttons.Σίγουρα θα είναι γρήγορο χωρίς lags. S8-Δεν μου αρέσει το 18:9 γιατί είναι κάπως μακρόστενο.Σε κάμερα ίσως είναι καλύτερο σε σχέση με το Nokia 8.Υπάρχει κάτι άλλο που είναι καλύτερο το S8; Το Nokia 8 υπάρχει στα 300€ σε μεγάλη αλυσίδα με την χαμηλότερη τιμή 310€ απο καταστήματα στο Best Price και απο 285€ Σκρούτζ.Το S8 ξεκινάει απο 375€. Μόνο η Arvato αναλαμβάνει το service των Nokia; Θα μετανιώσεις αν πάρεις το Nokia 8 και ιδικά για την κάμερα του που όλοι λένε τα χειρότερα. Τα Nokia τα πας σε ένα Nokia Care και από εκεί φεύγουν έξω. Νομίζω και η Arvato το ίδιο κάνει. Ενδεικτικά σου έχω τα σκορ του Nokia 8 για την κάμερα. Στο Kimovil Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.1 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 7.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.8 DxOMark Score DxOMark Score 68 MOBILE 72 PHOTO 62 VIDEO 68 MOBILE 72 PHOTO 62 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Θα μετανιώσεις αν πάρεις το Nokia 8 και ιδικά για την κάμερα του που όλοι λένε τα χειρότερα. Την αδικει το app.Ειναι πολυ για το πεος.Απο ρυθμισεις εχει μιση οθονη ρυθμισεις και αυτες του στυλ ,αν θα σωζουμε location info , αν θα δειχνουμε grid και τετοιες μαλακιες.Απο οτι διαβαζα δεν ειχε καν pro mode.Και το βαλανε με update στο app.Ειναι σαν να βαρεθηκανε να το φτιαξουνε σωστα. Δεν λεω οτι εχει την υπεργαματη καμερα , αλλα σιγουρα βγαζει πολυ καλες φωτος με το σωστο προγραμμα το οποιο προς το παρον εχει αναλαβει αυτον τον ρολο το google camera app.Ευελπιστω με την ελευση της 9 , να κανουν και σοβαρες αλλαγες στο stock camera app για να μην εχουμε 2 προγραμματα για την καμερα... Κατα τα αλλα αν και εχει ελλειψεις σε features που εχουν κατι samsung δεν το λες και ασχημο κινητο.Περι ορεξεως...οπως βολευεται ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του. ΥΓ : το μονο που μπορεις να πεις οτι μου ελειψε απο το s7 που εχω εδω διπλα μου ειναι η ασυρματη φορτιση...αλλα οκ δεν μπορεις να τα χεις ολα..και αλουμινιο και ασυρματη φορτιση...
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Γιατί προτιμας honor 10 απο p20 lite ? Kirin 970(αντιστοιχος του snap835)σε σχεση με τον Kirin 659 του p20lite(αντιστοιχος του snap625) Καλυτερη καμερα Μεγαλυτερη μπαταρια,αρα καλυτερη αυτονομια Σιγουρα θα παρει παραπανω αναβαθμισεις λογω καλυτερων specs Γενικα το p20lite περαν απο το design ειναι επιπεδου budget κινητων.Σκεψου το Redmi note 5 των 160ευρω ειναι καλυτερο απο αυτο. 1
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @saruman123 Ας ασχοληθουμε με την εγκριτη σελιδα dxomark.Το review για το nokia 8 ειναι εδω.Κοιταω την πρωτη φωτο που εχει κατι κτιρια και ειμαι σιγουρος οτι η φωτο αυτη βγηκε απο κινητο 10ετιας ή απο αναπηρο , σιγουρα οχι απο το Νοκια 8. Ας πουμε ομως οτι ειναι απο το κινητο αυτο.Το αρθρο γραφτηκε το Γεναρη του 2018...ως εγκριτο σαιτ και αφου ξερει οτι το κινητο αυτο εχει θεμα με το app και το καλοκαιρακι βγηκε update στο camera app με πολλες αλλαγες/προσθηκες και βελτιωσεις γιατι δεν εκανε εκ νεου το αρθρο? Που ακομα και με το ανανεωμενο app παλι αδικειται η καμερα.Σιγουρα το s8 εχει γαματη καμερα ,ισως καλυτερη του νοκια ισως να ειναι στα ισα , αλλα δεν νομιζω οτι η βαθμολογια που του δινει το dxomark αντικατοπτριζει την αληθεια.Δεν νομιζω οτι εχουν τοση μεγαλη διαφορα οσο δειχνει η μεταξυ τους βαθμολογια (88-68). Tεσπα , περι ορεξεως ,δεν βγαζω λεφτα απο την νοκια..αν μου χαρισει καποιος το s9 π.χ. θα παρατησω το νοκια..δεν τρελαινομαι κιολας Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
SeNNinhA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το DXO δεν ειναι ευαγγελιο. Ειναι πολλα χρονια που ξεκαθαρα δεν ειναι να το εμπιστευτεις με κλειστα τα ματια. Ειναι ομως μια ενδειξη. Απο την αλλη, εαν ειναι να αγορασεις ενα τηλεφωνο και να παιδευεσαι με ROM και apps για να κανεις μια καμερα να αποδιδει εστω σωστα δεν ειναι και οτι καλυτερο οταν σκας 300€ και στην αγορα βρισκεις καλυτερες επιλογες ετοιμες. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mphxths είπε @saruman123 Ας ασχοληθουμε με την εγκριτη σελιδα dxomark.Το review για το nokia 8 ειναι εδω.Κοιταω την πρωτη φωτο που εχει κατι κτιρια και ειμαι σιγουρος οτι η φωτο αυτη βγηκε απο κινητο 10ετιας ή απο αναπηρο , σιγουρα οχι απο το Νοκια 8. Ας πουμε ομως οτι ειναι απο το κινητο αυτο.Το αρθρο γραφτηκε το Γεναρη του 2018...ως εγκριτο σαιτ και αφου ξερει οτι το κινητο αυτο εχει θεμα με το app και το καλοκαιρακι βγηκε update στο camera app με πολλες αλλαγες/προσθηκες και βελτιωσεις γιατι δεν εκανε εκ νεου το αρθρο? Που ακομα και με το ανανεωμενο app παλι αδικειται η καμερα.Σιγουρα το s8 εχει γαματη καμερα ,ισως καλυτερη του νοκια ισως να ειναι στα ισα , αλλα δεν νομιζω οτι η βαθμολογια που του δινει το dxomark αντικατοπτριζει την αληθεια.Δεν νομιζω οτι εχουν τοση μεγαλη διαφορα οσο δειχνει η μεταξυ τους βαθμολογια (88-68). Tεσπα , περι ορεξεως ,δεν βγαζω λεφτα απο την νοκια..αν μου χαρισει καποιος το s9 π.χ. θα παρατησω το νοκια..δεν τρελαινομαι κιολας Μαζί σου δεν αντιλέγω. Αλλά ο @SeNNinhA έχει δίκιο. Καλύτερα να πάρω poco poco παρά το Nokia 8 πάντως Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Το DXO δεν ειναι ευαγγελιο. Ειναι πολλα χρονια που ξεκαθαρα δεν ειναι να το εμπιστευτεις με κλειστα τα ματια. Ειναι ομως μια ενδειξη. Απο την αλλη, εαν ειναι να αγορασεις ενα τηλεφωνο και να παιδευεσαι με ROM και apps για να κανεις μια καμερα να αποδιδει εστω σωστα δεν ειναι και οτι καλυτερο οταν σκας 300€ και στην αγορα βρισκεις καλυτερες επιλογες ετοιμες. Ενταξει εβγαλε η ΝΟΚΙΑ (HDΜ) μια ναυαρχιδα μετα απο χρονια , δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα σκατωσει σε καποια σημεια.Σιγουρα υπαρχουν κινητα με τα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα πιο ολοκληρωμενα και πιο καλα αλλα δεν ειναι και του πεταματου το Νοκια. Pure Android και day 0 update δεν ειναι μικρη υποθεση.Που στο S7 που ειχα/εχω για να δω update περναει χρονος απο την κυκλοφορια του και λιγο λεω. Η καμερα ειναι δυνατη σαν hardware αλλα οπως ειπα πολλες φορες , το stock app την αδικει.Δεν ειναι οτι βγαζει σκατα φωτος αλλα οκ , εχουν τα θεματακια τους.Υποσχεθηκαν βελτιωση του προγραμματος με το Ανδροιδ 9 ...ειδωμεν.Κατα τα αλλα σαν κινητο στεκεται τιμια απεναντι στον ανταγωνισμο.Του λειπουν καλουδια που εχουν ας πουμε τα samsung αλλα περα απο το wireless charging δεν μου λειπει κατι αλλο απο το s7...ναι ειχε samsung pay που δεν δουλευει στην Ελλαδα..ειχε gestures..που το μονο gesture που χρησιμοποιουσα ηταν να περασω το χερι απο πανω να δω την lock screen Tεσπα οπως ειπα περι ορεξεως...δεν ειναι ασχημο κινητο..σιγουρα κυκλοφορουν χιλιαδες καλυτερα ή και "ισα" με το Νοκια..οπως βολευεται ο καθεις Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
SeNNinhA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Η καμερα ειναι ΜΕΤΡΙΑ σαν αισθητηρας γι αυτο και τα προβληματα. Δεν ειναι το λογισμικο που πασχει αλλα το hardware. Απλα ενα καλυτερο sofware βοηθαει να παρεις τουλαχιστον το 100% απο αυτη. Μην τα λεμε αναποδα. Απο την αλλη για καποιον που δεν ψειριζει την ποιοτητα των φωτογραφιων του ειναι μια χαρα κινητο. Η σχεδιαση του βεβαια και η αισθηση του στο χερι προσωπικα δεν μου αρεσε οσο κι αν προσπαθησα να με πεισω για το αντιθετο.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω για το S8.Θα πάω να το δω απο κοντά. Στα κινητά που δεν έχει back button και ελάχιστοποίηση (πχ S8),πως λειτουργεί,βολεύει; Γίνεται μείωση ανάλυσης οθόνης στο S8 για καλύτερη αυτονομία; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
mphxths Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σκέφτομαι να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω για το S8.Θα πάω να το δω απο κοντά. Στα κινητά που δεν έχει back button και ελάχιστοποίηση (πχ S8),πως λειτουργεί,βολεύει; Γίνεται μείωση ανάλυσης οθόνης στο S8 για καλύτερη αυτονομία; s8/s8+/s9/s9+ τα χω δει απο κοντα παμπολλες φορες... κοσμηματα ειναι...Αν ειχα λεφτα θα τσιμπαγα καποιο απο αυτα..απο s7 που ειχα βεβαια..μονο σε s9 θα ειχε νοημα να παω..τεσπα. Στο 1ο ποστ σου ελεγες οτι δεν γουσταρεις edge οθονες...το s8 αν δεν κανω λαθος..edge οθονη δεν εχει?Επισης ειναι τα κλασικα κινητα με τα 18.5:9 αναλογια οθονης..που για καποιους δεν ειναι βολικη.Πρεπει να πας να τα πιασεις στο χερι σου να δεις αν σε βολευουν εσενα. Για την ελαχιστοποιηση που ρωτας δεν ξερω..για το 2ο...αν υποθεσουμε οτι στο s7 γινοταν να μειωσεις την αναλυση...θεωρω οτι πολυ πιθανο να γινεται και στο s8. Oποιο και να παρεις θα ναι αλμα μπροστα απο αυτο που ειχες Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
manoskost Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σκέφτομαι να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω για το S8.Θα πάω να το δω απο κοντά. Στα κινητά που δεν έχει back button και ελάχιστοποίηση (πχ S8),πως λειτουργεί,βολεύει; Γίνεται μείωση ανάλυσης οθόνης στο S8 για καλύτερη αυτονομία; γινεται μειωση της αναλυσης οθονης, εχει 3 βαθμιδες, FHD+ , FHD, HD. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από manoskost
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mphxths είπε s8/s8+/s9/s9+ τα χω δει απο κοντα παμπολλες φορες... κοσμηματα ειναι...Αν ειχα λεφτα θα τσιμπαγα καποιο απο αυτα..απο s7 που ειχα βεβαια..μονο σε s9 θα ειχε νοημα να παω..τεσπα. Στο 1ο ποστ σου ελεγες οτι δεν γουσταρεις edge οθονες...το s8 αν δεν κανω λαθος..edge οθονη δεν εχει?Επισης ειναι τα κλασικα κινητα με τα 18.5:9 αναλογια οθονης..που για καποιους δεν ειναι βολικη.Πρεπει να πας να τα πιασεις στο χερι σου να δεις αν σε βολευουν εσενα. Για την ελαχιστοποιηση που ρωτας δεν ξερω..για το 2ο...αν υποθεσουμε οτι στο s7 γινοταν να μειωσεις την αναλυση...θεωρω οτι πολυ πιθανο να γινεται και στο s8. Oποιο και να παρεις θα ναι αλμα μπροστα απο αυτο που ειχες Ναι,δεν μου αρέσει η edge οθόνη τουλάχιστον ως χρησιμότητα,οχι ως σχέδιο και προτιμώ αναλογία 16:9. Στην αρχή κοιτούσα για Sony αλλά νομίζω πως οι οθόνες τους έχουν "ξεπλυμένα" χρώματα.Δυστυχώς έχουν και μεγάλα bezel αλλά τουλάχιστον έχουν stereo speakers+αδιάβροχοποίηση. Το S7 καλό αλλά παλιό και ακριβό λόγω φήμης. Πάντως θα πάω σε 2-3 καταστήματα από δω από κοντά το S8,LG G6 και κανά Sony πχ XZ1. Σκέφτομαι και το service.Της Samsung και της LG είναι σχετικά καλό.Της Sony όμως μπλέκεις με Arvato.Τουλάχιστον οτι πάρω μην μείνει με την 8,έστω να πάρει την 9.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Update...Είμαι ανάμεσα στο LG G6 και στο XZ1. Το XZ1 με stereo speakers,καλύτερο Cpu+Gpu,32 Gb Rom παραπάνω,καλύτερη υποστήριξη. ΤΟ G6 μάλλον καλύτερη και ευρυγώνια κάμερα με OIS,πολύ καλύτερο body ratio στις ίδιες διαστάσεις,πιο πολλά features στην κάμερα και γενικώς και καλύτερο service.Επίσης νομίζω πως έχει καλύτερη οθόνη σε χρώματα.Της Sony μοιάζουν κάπως άτονα η ξεπλυμένα,τουλάχιστον σε βίντεο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα