ilouko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα ξεκινησα ένα μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό Παν. και όλα τα βιβλια είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Θέλω ένα tablet για να έχω όλα τα βιβλια εκεί για διάβασμα έξω απο το σπίτι. Στο σπίτι έχω το λαπτοπ. Τι μου προτεινετε? Παλιοτερα είχα ipad kai το πούλησα. Αν πάρω πάλι ipad ποιο να πάρω και πόσες ίντσες? Κάποια εναλλακτική? Μην μου βγο'υν τα μάτια. ευχαριστώ..
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το ιδανικό θα ήταν e-reader αλλά συνήθως είναι βελτιστοποιημένα για ebooks αντί pdf. Ένα παλιό kindle που έχω σε pdf είναι δράμα. Σε νεότερα νομίζω έχουν βελτιωθεί τα πράγματα αλλά δεν ξέρω πόσο. Επίσης στα μεγάλα μεγέθη το κόστος πάει ψηλά. Τα βιβλία σε τι format είναι;
ilouko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, iddqdiddqd είπε Το ιδανικό θα ήταν e-reader αλλά συνήθως είναι βελτιστοποιημένα για ebooks αντί pdf. Ένα παλιό kindle που έχω σε pdf είναι δράμα. Σε νεότερα νομίζω έχουν βελτιωθεί τα πράγματα αλλά δεν ξέρω πόσο. Επίσης στα μεγάλα μεγέθη το κόστος πάει ψηλά. Τα βιβλία σε τι format είναι; Είναι σε pdf και pcd :-)
rikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Για τον ιδιο λογο που το εψαξα, βρηκα οτι ipad, mediapad M5, και surface εχουν χαμηλο eye strain. Samsung tab s3 υψηλο. Κοιτα για την τιμη PWM που συνηθως αναφερεται σε reviews της σελιδας notebookcheck.net
DrFreeman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Θα πρότεινα iPad λόγω της ιδιαίτερα ξεκούραστης IPS οθόνης του. Χρησιμοποιώ το iPad Pro 9.7 για όλα τα βιβλία/περιοδικά μου (epub, mobi και pdf), όπως και για ανάγνωση άρθρων /forums στο δίκτυο όταν δεν είμαι στον υπολογιστή.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ως εναλλακτική αναλόγως το κόστος θα κοίταζα την επιλογή τα χρήματα αντί για tablet να τα δώσω για να τα εκτυπώσω. Βρίσκεις με 3-4 λεπτά τη σελίδα και μπορείς να εκτυπώνεις 2 σελίδες σε μία για οικονομία αν δεν είναι πολύ μικρά τα γράμματα...! Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά άβολο να διαβάζεις 100δες σελίδες σε οθόνη tablet/laptop, πόσο μάλλον να εξαρτάσαι από καλώδια-ρεύμα και να μη μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις όπως και όπου θες/ επισημάνεις/συρράψεις δικά σου χαρτιά κτλ.
antbyron Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το καλύτερο θεωρώ είναι να πάρεις tablet με γραφίδα για να κρατάς και σημειώσεις.
ilouko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Pseudonumo είπε Ως εναλλακτική αναλόγως το κόστος θα κοίταζα την επιλογή τα χρήματα αντί για tablet να τα δώσω για να τα εκτυπώσω. Βρίσκεις με 3-4 λεπτά τη σελίδα και μπορείς να εκτυπώνεις 2 σελίδες σε μία για οικονομία αν δεν είναι πολύ μικρά τα γράμματα...! Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά άβολο να διαβάζεις 100δες σελίδες σε οθόνη tablet/laptop, πόσο μάλλον να εξαρτάσαι από καλώδια-ρεύμα και να μη μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις όπως και όπου θες/ επισημάνεις/συρράψεις δικά σου χαρτιά κτλ. Προς αυτό που λες προσανατολίζομαι ...
Pseudonumo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2018 στις 11:52 ΜΜ, ilouko είπε Προς αυτό που λες προσανατολίζομαι ... Μπορεί και να το βολευτείς το ταμπλετ. Από τη δική μου εμπειρία/ σκοπιά, αν χρειάζεται απλώς να ανατρέχεις στο βιβλίο μπορείς να δουλέψεις με τάμπλετ/λαπτοπ. Σε μεγαλύτερη χρήση, και όσο περνάνε οι ώρες, σε κουράζει για πολλούς λόγους. Αυτοί δεν αφορούν αποκλειστικά τη φωτεινότητα της οθόνης, αλλά γενικότερα τα πλεονεκτήματα που χάνεις απορρίπτοντας το χάρτινο βιβλίο. Ο συνδυασμός τους είναι νομίζω το καλύτερο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Pseudonumo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα