talibanakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Aυτες τις χουφτες nordcap και παρμπριζ falcon,πολυ καλα,ολοι οι διανομεις εδω αυτα φορανε. Βεβαια δε νομιζω να τα βαλω στο δικο μου φετος,δε θελω να δουλεψω βαρυ χειμωνα παλι μηχανακι,εχω τραβηξει πολλα τοσα χρονια με τη Γενικη και τα διαφορα delivery..
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν είναι όλα αδιάβροχα. Για τη χρήση διτρόχου που λέει ο TS ότι κάνει, και ένα μπουφάν των 100-150€ νομίζω μια χαρά είναι 12 ώρες πριν, talibanakos είπε Ποσο δυνατη βροχη;Στην ουσια τιποτα δεν ειναι 100% αδιαβροχο,οτι και να εχω δοκιμασει καποια στιγμη δεν αντεξε,οσο καλο και να ηταν. Μεχρι και ακριβο μπουφαν για snowboard μετα απο 2 ωρες δουλειας στη βροχη εβαλε και αυτο νερα.. Προς το παρων παιζω με απλο αδιαβροχο πανω και παντελονι snowboard κατω. Για οσους γυρνανε μονο με μηχανακι, σιγα σιγα πρεπει να βαλετε τζαμι,οσο ασχημο και αν δειχνει στο μηχανακι. Για βαρυ χειμωνα προτεινω και χουφτες στο τιμονι. Έχω Dainese Goretex αγορασμένο το 2005, και το χρησιμοποιώ ακόμα Έχω πέσει σε καταρρακτώδη βροχή στην Εθνική πριν καμιά 3ετία, και το μπουφάν δεν έμπασε νερά 1
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, AristidisZ said: Για τη χρήση διτρόχου που λέει ο TS ότι κάνει, και ένα μπουφάν των 100-150€ νομίζω μια χαρά είναι Δεν διαφωνώ σε αυτό. Βέβαια αν είδες ήδη τα 70€ φαίνονται στον TS πολλά λεφτά οπότε υποψιάζομαι πως δεν υπάρχει ούτε καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής.
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Δεν διαφωνώ σε αυτό. Βέβαια αν είδες ήδη τα 70€ φαίνονται στον TS πολλά λεφτά οπότε υποψιάζομαι πως δεν υπάρχει ούτε καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής. Αν οδηγεί μηχανάκι και δεν διαθέτει ένα 100ρικο για ένα μπουφάν καλύτερα να το πουλήσει να τελειώνει 1
pontez2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα το προβλημα πάντα στο παντελόνι ηταν. Το αδιάβροχο απο πάνω δεν έμπαζε ποτέ. Σε κάτι καταιγίδες ομως, παρά το γεγονος οτι δεν έμπαινε νερό απο κάπου, αντιλαμβάνομαι μονιμα, πως το παντελόνι δε μπορει να κρατήσει την υγρασία. Και μιλάμε για αδιάβροχα των 150 ευρω που τους τα πήγα πισω και τσακώθηκα. Ειχα και απαντήσεις τυπου "Το αδιάβροχο ειναι για τη βροχουλα οχι για τη καταιγίδα". Και οπως του ειπα "Οκ, τοτε πάω στη λαικη και το παιρνω με 5 ευρω, όχι με 150 και προδιαγραφές". (πήρα πίσω τα λεφτά για την ιστορία) Λύση δεν έχω βρει ακομα στο παντελόνι αδιάβροχου και δεν έχω καμια διάθεση να φοράω παντελόνι για τα χιονια Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από pontez2 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, pontez2 είπε Λύση δεν έχω βρει ακομα στο παντελόνι αδιάβροχου και δεν έχω καμια διάθεση να φοράω παντελόνι για τα χιονια Παντελόνι μηχανής έχεις δοκιμάσει ;
pontez2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Παντελόνι μηχανής έχεις δοκιμάσει ; Ναι ρε συ, αλλά δε βολεύει. Πρέπει με το που φτάνω στη δουλειά να αλλάζω. Δεν έχω αυτη τη δυνατότητα, να χώνομαι στις τουαλέτες και να φοράω κοστουμια Αλλιως θα ειμαι σα τσακαλωμένος. Ασε δε που το παντελόνι μηχανης τον Σεπτέμβρη ή τον Μάιο με τις καταιγίδες που ριχνει, βολευει απο άποψη βροχης αλλά σε θέμα ζέστης λιωνω!!!
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ναι ρε συ, αλλά δε βολεύει. Πρέπει με το που φτάνω στη δουλειά να αλλάζω. Δεν έχω αυτη τη δυνατότητα, να χώνομαι στις τουαλέτες και να φοράω κοστουμια Αλλιως θα ειμαι σα τσακαλωμένος. Ασε δε που το παντελόνι μηχανης τον Σεπτέμβρη ή τον Μάιο με τις καταιγίδες που ριχνει, βολευει απο άποψη βροχης αλλά σε θέμα ζέστης λιωνω!!! Και εγώ τα ίδια, αλλά είναι το μόνο που δουλεύει Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (μπορεί να χρειαστεί να βάλω κουστούμι στη δουλειά) έχω καταλήξει να αφήνω ένα σκούρο μπλε σακάκι στο γραφείο και να πηγαίνω με τη μηχανή ή το παπί, φορώντας απλά αδιάβροχο μπουφάν Αν δε βρέχει το πρωί πάω με δίκυκλο, και αν ο καιρός είναι ύποπτος έχω μαζί αδιάβροχο παντελόνι και γκέτες, εις γνώση μου ότι αν με πιάσει βροχή στο φύγε θα γίνω κώλος Αν ξυπνήσω και δω ότι ρίχνει παπάδες παίρνω το αμάξι της γυναίκας και αυτή το λεωφορείο
JoooJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 ακριβώς στην ίδια φάση κι εγώ. Θέλω να πάρω ένα τέτοιο σετάκι μέχρι 25€. Απλά να υπάρχει, ίσως να μη χρειαστεί ποτέ. Οπότε δε με ενδιαφέρει και τόσο η ποιότητα. Το θέμα είναι το νούμερο-διαστάσεις, μιας και θα το παραγγείλω μέσω Net. Όσοι έχετε, τι νούμερο πήρατε; Το υπολογίσατε ώστε να το φοράτε πάνω από το μπουφαν; Λογικά έτσι δε πρέπει; αφού θα χρησιμοποιηθεί φθινόπωρο -χειμώνα, θα φοράμε και μπουφάν από κάτω. Πρέπει να υπολογίσω μεγαλύτερο νούμερο δηλαδή. Αυτό με δυσκολεύει
bigoulas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πολύ βασικό για αδιάβροχο μηχανής να έχει λάστιχο και στα μανίκια και στα μπατζάκια, ώστε να σφίγγει επάνω μας. Αν δεν σφίγγει δημιουργείτε υποπίεση που τραβάει το νερό εσωτερικά προς τα πάνω.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 7:39 ΜΜ, mp123 είπε Απορώ πως τα φοράνε τα αδιάβροχα αυτά πανω στην μηχανή. Στην δουλειά οπότε βρέχει το φοράω και γίνομε μούσκεμα μέσα. Το καλυτερο είναι ένα μπουφαν μηχανης αδιάβροχο νομίζω. Έχει τύχει δύο τρεις φορές να με πιάσει βροχή, φόραγα το μπουφαν της μηχανής δεν πέρασε τίποτα. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ
mp123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ Ότι πει ο κύριος le vent nous
eMike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 9:19 ΠΜ, AristidisZ είπε Για τη χρήση διτρόχου που λέει ο TS ότι κάνει, και ένα μπουφάν των 100-150€ νομίζω μια χαρά είναι Έχω Dainese Goretex αγορασμένο το 2005, και το χρησιμοποιώ ακόμα Έχω πέσει σε καταρρακτώδη βροχή στην Εθνική πριν καμιά 3ετία, και το μπουφάν δεν έμπασε νερά +1 Έχω Goretex κι εγώ της Dainese πάνω από 10 χρόνια και χιλιάδες χιλιόμετρα σε ταξίδια... δεν έβαλε ποτέ ούτε σταγόνα.. και μιλάμε για βροχές, όχι αστεία Το μυστικό στην αδιαβροχοποίηση, που σχεδόν κανείς δεν ακολουθεί, είναι να μη το βάλεις ποτέ σε καλοριφέρ ή σώμα γενικά για να στεγνώσει..εκεί το κατέστρεψες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα