kleo1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 θέλω γνώμες για αδιάβροχα αυτού του στυλ. τα σχόλια που διαβάζω στα προϊόντα δεν είναι καλά. Ποιο συγκεκριμένα, θέλω κάτι φθηνό για ώρα ανάγκης, μη μου προτείνετε αδιάβροχα μπουφάν... των 70€+. Το μηχανάκι το παίρνω μόνο όταν είναι καλός ο καιρός. Αν είναι βρεγμένα κάτω ή υπάρχει υποψία βροχής παίρνω το αυτοκίνητο. Παρόλο αυτά έχει τύχει μερικές φορές να φαίνεται καλός ο καιρός και να πιάσει καμιά ξαφνική βροχή. Την έχω πατήσει έτσι. Για τέτοιες περιπτώσεις ανάγκης θέλω να έχω στο βαλιτσάκι ένα αδιάβροχο. Τελευταία φορά είχα χρησιμοποιήσει μια καπαρντίνα τέτοιου είδους αλλά με χαλάει που βρέχτηκαν τα πόδια μου. Καλύτερα πιστεύω η φόρμα (δεν έχω δοκιμάσει ποτέ) Η γνώμη σας; Εννοείται πως δε θα κάνω τρελές αποστάσεις μέσα στη βροχή.
paulkwst Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εχώ παρόμοιο αδιάβροχο και είμαι ικανοποιημένος, αν θες συνδύασε το κ με γκέτες στα πόδια υπάρχουν κ οικονομικές αν το ψάξεις. Κ είσαι waterproof driver. 1
Mpiftekis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 +1 στον από πάνω. Το χειμώνα καλό είναι να έχεις αδιάβροχο μποτάκι μηχανής γιατί οι γκέτες είναι λίγο περίεργες στο χειρισμό του συμπλέκτη-πίσω φρένου.
antbyron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Έχω πάρει τρία τέτοια φθηνά και έχουν σκιστεί και τα τρία. Η αλήθεια είναι ότι τα δουλεύω αρκετά γιατί είμαι μόνο με μηχανάκι. Κατά την γνώμη μου προτίμησε κάτι καλύτερης ποιότητας από αυτά που παρέθεσες. 1
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 12 minutes ago, AristidisZ said: Mπουφάν μηχανής δεν έχεις ; Δεν είναι όλα αδιάβροχα.
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Απορώ πως τα φοράνε τα αδιάβροχα αυτά πανω στην μηχανή. Στην δουλειά οπότε βρέχει το φοράω και γίνομε μούσκεμα μέσα. Το καλυτερο είναι ένα μπουφαν μηχανης αδιάβροχο νομίζω. Έχει τύχει δύο τρεις φορές να με πιάσει βροχή, φόραγα το μπουφαν της μηχανής δεν πέρασε τίποτα.
talibanakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Έχει τύχει δύο τρεις φορές να με πιάσει βροχή, φόραγα το μπουφαν της μηχανής δεν πέρασε τίποτα. Ποσο δυνατη βροχη;Στην ουσια τιποτα δεν ειναι 100% αδιαβροχο,οτι και να εχω δοκιμασει καποια στιγμη δεν αντεξε,οσο καλο και να ηταν. Μεχρι και ακριβο μπουφαν για snowboard μετα απο 2 ωρες δουλειας στη βροχη εβαλε και αυτο νερα.. Προς το παρων παιζω με απλο αδιαβροχο πανω και παντελονι snowboard κατω. Για οσους γυρνανε μονο με μηχανακι, σιγα σιγα πρεπει να βαλετε τζαμι,οσο ασχημο και αν δειχνει στο μηχανακι. Για βαρυ χειμωνα προτεινω και χουφτες στο τιμονι. 2
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ποσο δυνατη βροχη;Στην ουσια τιποτα δεν ειναι 100% αδιαβροχο,οτι και να εχω δοκιμασει καποια στιγμη δεν αντεξε,οσο καλο και να ηταν. Μεχρι και ακριβο μπουφαν για snowboard μετα απο 2 ωρες δουλειας στη βροχη εβαλε και αυτο νερα.. Προς το παρων παιζω με απλο αδιαβροχο πανω και παντελονι snowboard κατω. Για οσους γυρνανε μονο με μηχανακι, σιγα σιγα πρεπει να βαλετε τζαμι,οσο ασχημο και αν δειχνει στο μηχανακι. Για βαρυ χειμωνα προτεινω και χουφτες στο τιμονι. Ενταξη δεν έβρεχε και καρεκλοποδαρα. Μια ψιλή βροχή για απόσταση 5 - 7 km το μπουφαν ήταν οκ.
antbyron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Οι χούφτες αξίζουν, ανησυχώ μήπως τις κλέβουν όμως, και δεν είναι φθηνές οι καλές.
talibanakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Ενταξη δεν έβρεχε και καρεκλοποδαρα. Μια ψιλή βροχή για απόσταση 5 - 7 km το μπουφαν ήταν οκ. Ολα τα μπουφαν που εχουν εστω 30% αδιαβροχοποιηση ( λεμε τωρα ) αντεχουν τετοιο "ζορι". Δε σημαινει οτι ειναι και αδιαβροχο παραπερα. Αυτες τις μερες λεω να δοκιμασω ενα μπουφαν μηχανης που μου εκαναν δωρο,να δω ποσο αντεχει κρυο και νερο. Γενικοτερα ομως τα μηχανης δεν αντεχουν πολυ νερο. Σε καρεκλοποδαρα δεν αντεξε ουτε το ακριβο Burton. 1 ώρα πριν, antbyron είπε Οι χούφτες αξίζουν, ανησυχώ μήπως τις κλέβουν όμως, και δεν είναι φθηνές οι καλές. Ειναι για επαγγελματιες μηχανακιδες θα ελεγα,οταν δεν το βλεπεις τις βγαζεις. Οταν εισαι 8ωρο μηχανακι δε σε απασχολει.
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, talibanakos said: Γενικοτερα ομως τα μηχανης δεν αντεχουν πολυ νερο. Σε καρεκλοποδαρα δεν αντεξε ουτε το ακριβο Burton. Ποια έχεις δοκιμάσει μηχανής? Ποιο Burton?
alexakos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αν θελετε 100% αδιαβροχο για οσες ωρες δουλευετε,η κατι σας τυχει παιρνετε anorak. Οτι καλυτερο υπαρχει σε αδιαβροχο.Βεβαια το σετ εχει 100 ευρω. Αλλα δεν περναει τιποτα απολυτως και ειναι και επισκευασιμο αν παθει κατι. Μόλις τώρα, antbyron είπε Οι χούφτες αξίζουν, ανησυχώ μήπως τις κλέβουν όμως, και δεν είναι φθηνές οι καλές. Αξιζουν ναι. Πολυ καλες agv pro και Tucano urbano
mp123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αξιζουν ναι. Πολυ καλες agv pro και Tucano urbano Τα agv pro δεν είναι τα original ιταλικά agv.
alexakos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Τα agv pro δεν είναι τα original ιταλικά agv. Τις χούφτες agv pro της έχω δοκιμάσει και ήταν παρα πολύ καλές σε βροχή και σε μπλοκάρισμα αέρα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα