trad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς να αλλάξω ή να πειράξω κάτι όταν πληκτρολογώ ελληνικά σε οποιοδήποτε text box οποιασδήποτε σελίδας στο internet αντί για ελληνικά μου βγάζει... "κινέζικα"... Τα αγγλικά δουλεύουν μια χαρά. Καμιά ιδέα?... ΥΓ. Έχω ήδη ψάξει για ιό αλλά δεν βρήκε τίποτα
trad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Εντάξει μην ασχολείστε, έτρεξα το ad-aware το 6 -ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ FREE ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ- και βρήκε 111 objects (! ). Τα έσβησα και τώρα όλα είναι ΟΚ. Φαίνεται ο ιδιοκτήτης του δεν είναι και το πιο καλό παιδί ότν μπαίνει στο INTERNET... Και μετά μου λέει "δεν πείραξα τίποτα"... χα χα!
Kserolas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Etsi lene oloi: ksafnika ... xoris na peirakso tipota..... apo mono tou.... oxi ego... kapoios mou peirakse tis rytmiseis.... exo virus pou mou allazei ta settings..ktl.
vagpap Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Και η απάντηση σε όλους αυτούς που "δεν πειράζουν τίποτα": log files.... lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.