jack124 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Είχε βγάλει και η Sony ένα φακό που έμπαινε στα κινητά δεν ξέρω αν το είχε κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jack124 είπε Είχε βγάλει και η Sony ένα φακό που έμπαινε στα κινητά δεν ξέρω αν το είχε κανείς Sony QX1 μεγαλη επιτυχια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kzampa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αυτό το πράγμα με τις κάμερες έχει καταντήσει αστείο στο τέλος φανταζομαι έναν πλειστηριασμό που θα μαζεύονται οι 4 μεγάλες εταιρείες και θα πλειοδοτούν όχι χαρακτηριστικά αλλά πόσες περισσότερες κάμερες θα βάζουν στα κινητά τους 😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Από τώρα ζηλεύω τον ευρυγώνιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, kirileman είπε Από τώρα ζηλεύω τον ευρυγώνιο. Το περιμένω με ανοιχτές αγκαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 καλά μιλάμε δεν ξέρουν τι καινούργιο να βγάλουν και μας έχουν τρελάνει στης κάμερες. σήμερα κοίταξα το δικό μου κινητό από πίσω και έμεινα έκπληκτος ... βλέπω δύο κάμερες και λέω ουαου ούτε καν το ήξερα σήμερα το είδα νόμιζα ήταν φλας , απλά λυπάμαι τους άλλους που έχουν μια μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ο ευρυγώνιος φακός α λα LG νομίζω είναι το θετικότερο βήμα.Για όσους παραπονιούνται για τις τρεις κάμερες μπορούν να προτιμήσουν το μεσαίο S10 που θα έχει δύο και το μικρό που θα έχει μία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hsa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Παρακαλω, να ενημερωθουν τα εγχειριδια φωτογραφιας οτι πλεον ακομα και 45 degrees fov (ουτε 50mm focal length δλδ) θεωρουνται τηλεφακος. 😠 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hetfield είπε Εβγαλε η Apple την καλυτερη διπλη καμερα και πως απανταει η Samsung; Απλα βαζει 3 καμερες. Σε τετοιο κοινο απευθυνεται το marketing της Samsung. Κινητο με καλύτερη διπλή καμερα δεν υπαρχει.Υπαρχει το p20 pro που είναι το καλυτερο,αλλά μ αρέσει που βγάζετε δικές σας κατηγορίες για να βρείτε πρωτιές."Κατηγορια καλύτερης διπλής κάμερας".Το ακούσαμε και αυτό.επομενη κατηγορία καλύτερο κινητό στις 6 5 ιντσες.μαντεψτε! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγώ δε βρίσκω τον λόγο όλες αυτές οι εταιρίες να δίνουν τόση βαρύτητα στην κάμερα ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ 24/7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Δηλαδή τραγικό. Αντί να δώσουν βαρύτητα στην εικόνα αλλά κ στην οθόνη παράδειγμα, ώστε να έχουμε καλύτερη αισθητική στο gaming ή να βλέπουμε βίντεο, ή ποσο μάλλον να μην κολλάει η συσκευή και κάθονται κ βάζουν 3-4 κάμερες από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, MixMasteR είπε καλύτερη αισθητική στο gaming ή να βλέπουμε βίντεο, ή ποσο μάλλον να μην κολλάει η συσκευή Αν υπήρχε μια πίτα με το πώς χρησιμοποιούν τα κινητά σήμερα το gaming Θα έπιανε λιγότερο από το μισό αυτών που βγάζουν φώτο οπότε καταλαβαίνεις γιατί εστιάζουν εκεί. Γιατί αυτό ζητάνε οι καταναλωτές. Επίσης οθόνη για να βλέπουμε βίντεο δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει. Η συσκευή Επίσης κολλάει μόνο με υπερβολική χρήση το οποίο πάλι δεν κάνει ο κοινός αγοραστής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Fabricated είπε Αν υπήρχε μια πίτα με το πώς χρησιμοποιούν τα κινητά σήμερα το gaming Θα έπιανε λιγότερο από το μισό αυτών που βγάζουν φώτο οπότε καταλαβαίνεις γιατί εστιάζουν εκεί. Γιατί αυτό ζητάνε οι καταναλωτές. Επίσης οθόνη για να βλέπουμε βίντεο δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει. Η συσκευή Επίσης κολλάει μόνο με υπερβολική χρήση το οποίο πάλι δεν κάνει ο κοινός αγοραστής Ποια θεωρείς υπερβολική χρήση όμως ; Γενικά πιστεύω ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό ( όχι μεταξύ μας γενικά σαν φόρουμ 😀) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Όσες πιο πολλές κάμερες τόσο πιο ακριβό, ωραία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yokki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, lenovo2014 είπε καλά μιλάμε δεν ξέρουν τι καινούργιο να βγάλουν και μας έχουν τρελάνει στης κάμερες. σήμερα κοίταξα το δικό μου κινητό από πίσω και έμεινα έκπληκτος ... βλέπω δύο κάμερες και λέω ουαου ούτε καν το ήξερα σήμερα το είδα νόμιζα ήταν φλας , απλά λυπάμαι τους άλλους που έχουν μια μόνο συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lenovo2014 είπε καλά μιλάμε δεν ξέρουν τι καινούργιο να βγάλουν και μας έχουν τρελάνει στης κάμερες. σήμερα κοίταξα το δικό μου κινητό από πίσω και έμεινα έκπληκτος ... βλέπω δύο κάμερες και λέω ουαου ούτε καν το ήξερα σήμερα το είδα νόμιζα ήταν φλας , απλά λυπάμαι τους άλλους που έχουν μια μόνο Τέρας ευφυΐας. Μήπως έχεις και iPhone; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα