Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι φοιτητής στο τμήμα τεχνών ήχου και εικόνας.Θελω να αγοράσω έναν υπολογιστη ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σχολής.Η προσωπική μ επιλογή θα ήταν σταθερός αλλά λόγο κόστους καταλήγω στο λαπτοτ.Θα ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό. Λάπτοπ η σταθερό?Και άμα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Asdres είπε

Καλησπέρα είμαι φοιτητής στο τμήμα τεχνών ήχου και εικόνας.Θελω να αγοράσω έναν υπολογιστη ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σχολής.Η προσωπική μ επιλογή θα ήταν σταθερός αλλά λόγο κόστους καταλήγω στο λαπτοτ.Θα ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό. Λάπτοπ η σταθερό?Και άμα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, τι εννοείς λόγω κόστους καταλήγεις σε λάπτοπ. Προφανώς θα πας σε σταθερό αν χωράει στο γραφείο σου.

Αν επιμένεις για λάπτοπ, γράψε εδώ, φθηνότερη επιλογή όμως δεν είναι, να ξέρεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα εξαρτώνται από τα χρήματα που θες να διαθέσεις. Υπάρχουν πολλά αξιόπιστε μεταχειρισμένα mobile workstations, εδώ μέσα αλλα και στα καταστήματα, ώστε επιλέξεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα macbook pro - εστω και απο αγγελια,και να δουλευεις βιντεο με Final Cut Pro,που ειναι πολυ γρηγορο σε editing ακομα και σε πιο παλια μηχανηματα λογω prores,quick sync κλπ (το rendering δεν σε νοιαζει να περιμενεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...