Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55MU7002 vs Samsung UE55NU8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2:

Samsung UE55MU7002  (2017)

Samsung UE55NU8000  (2018)

Εχεί καποιος μια από τις δύο να μου πει τα + και τα - ?

Ποια αξίζει περισσότερο κατά τη γνώμη σας γιατι διαβάζω δίαφορα σε ξενα φορουμ και δεν ξερω τι να πιστεψω.

Λενε ότι είναι ίδια σειρα το μοντελο του 2018 αλλα το μοντελο του 2017 είναι καλυτερη.

Δημοσ.

μωρε μπηκα τις προαλλες σε αυτά τα site αλλα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα.

Δεν υπαρχει καποια αλυσιδα να τις εχει και τις 2 να παιζουν κοντα ταυτόχρονα δυστυχως γιατι την mu7000 την εχουν καταργησει σαν μοντελο οι μεγαλες αλυσιδες.

Ποια είναι οι γνωμη σας σαν γνώστες ? ? ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, splash18 είπε

μωρε μπηκα τις προαλλες σε αυτά τα site αλλα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα.

Δεν υπαρχει καποια αλυσιδα να τις εχει και τις 2 να παιζουν κοντα ταυτόχρονα δυστυχως γιατι την mu7000 την εχουν καταργησει σαν μοντελο οι μεγαλες αλυσιδες.

Ποια είναι οι γνωμη σας σαν γνώστες ? ? ?

διπλα και ολας πολυ δυσκολο πρεπει να εισαι τυχερος. Ειδικα με εναν χρονο διαφορα με τιποτα.τις βλεπεις και οτι σου αρεσει. Παντα η 8000 σειρα ειναι καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

ναι από κοντα την ειδα και είναι καταπληκτικη η NU8000.

Δυστυχως τα μοντέλα του 2018 δεν εχουν το one connect box για ολες τις συνδεσεις και εισαι αναγκασμένος να τις βαζεις στο πισω μερος της τηλεορασης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, splash18 είπε

ναι από κοντα την ειδα και είναι καταπληκτικη η NU8000.

Δυστυχως τα μοντέλα του 2018 δεν εχουν το one connect box για ολες τις συνδεσεις και εισαι αναγκασμένος να τις βαζεις στο πισω μερος της τηλεορασης

Πολλα προβλήματα με το one connect απο πολλους χρηστες.

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι το one connect εχει θέματα. όπως???Επίσης η μονη ξενέρα απο τις MU σε ΝU είναι το οτι οι τελευταίες δεν κάνουν αποκωδικοποίηση ήχου DTS.

την ζαχαρώνω και εγώ την 8002 σε 65αρα αλλα περιμένω μπας και πέσει η τιμή. και για να κάνω ενα μικρο highjack  στο θέμα, τι προτιμάμε 65αρα 8002 ή 75αρα 7000 με τα οποια μείον

Δημοσ.

Α καταλαβα, δεν τα ηξερα αυτα σχετικα με το one connect. Το ζαχαρωνα και εγω μιας που φαινεται να βολευει με τις συνδεσμολογιες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, splash18 είπε

Α καταλαβα, δεν τα ηξερα αυτα σχετικα με το one connect. Το ζαχαρωνα και εγω μιας που φαινεται να βολευει με τις συνδεσμολογιες

Βολευει ναι.ωραιο εργαλειο.αλλα ειναι μην πεσεις στην περιπτωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...