Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Βρες καποιον να σε προσλαβει για 2-3 μερες, πληρωσε του τις εργοδοτικες εισφορες συν το ΙΚΑ σου για αυτες τις 2-3 μερες και μετα σε κανει απολυση, αυτα ομως πρεπει να γινουν τελη Οκτωβριου - πρωτες μερες Νοεμβριου (η απολυση να ειναι το νωριτερο 1/11) ετσι ωστε να εμφανιστουν τα ενσημα του Σεπτεμβριου.

Μεχρι τοτε ψαξε και για κανονικη δουλεια.

Με το και καλά ημερομίσθιο μου όμως τι γίνεται? Δεν θα πρέπει να με πληρώσει και καλά?  Επίσης και προς τα τέλη Νοεμβρίου να γίνει η απόλυση υπάρχει θέμα πιστεύεις? Νομίζω ακόμα και Δεκέμβρη να γίνει η απόλυση δεν υπάρχει θεμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!

Μέχρι τότε να πάω στον ΟΑΕΔ να γραφτώ λες και να ρωτησω  και εκεί η να προσπαθήσω πρώτα να βρω κάποιον?

Ψάχνω για δουλειά αλλά μέχρι στιγμής μόνο πάνω σε απατεώνες πέφτω 

Επεξ/σία από eidikos33
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Με το και καλά ημερομίσθιο μου όμως τι γίνεται? Δεν θα πρέπει να με πληρώσει και καλά?  Επίσης και προς τα τέλη Νοεμβρίου να γίνει η απόλυση υπάρχει θέμα πιστεύεις? Νομίζω ακόμα και Δεκέμβρη να γίνει η απόλυση δεν υπάρχει θεμα

Μέχρι τότε να πάω στον ΟΑΕΔ να γραφτώ λες και να ρωτησω  και εκεί η να προσπαθήσω πρώτα να βρω κάποιον?

Πρέπει να φαίνεται στην τράπεζα η πληρωμή, εικονικά θα γίνει κι αυτό. Δεν θα πάρεις λεφτά δηλαδή, απλά θα φαίνεται μια κατάθεση με αιτιολογία μισθός Οκτωβρίου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Πρέπει να φαίνεται στην τράπεζα η πληρωμή, εικονικά θα γίνει κι αυτό. Δεν θα πάρεις λεφτά δηλαδή, απλά θα φαίνεται μια κατάθεση με αιτιολογία μισθός Οκτωβρίου.

Δεν ειναι και τελειως αναγκαστικο, εφοσον μιλαμε για την περιπτωση προσληψης και απολυσης σε 2-3 μερες τοτε μπορει να "γραψει" οτι του εδωσε προκαταβολη μισθου στο χερι αυτα τα 2-3 μεροκαματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Με το και καλά ημερομίσθιο μου όμως τι γίνεται? Επίσης και προς τα τέλη Νοεμβρίου να γίνει η απόλυση υπάρχει θέμα πιστεύεις? Νομίζω ακόμα και Δεκέμβρη να γίνει η απόλυση δεν υπάρχει θεμα

Οπότε αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια εικονική πρόσληψη πρώτη με δύο Νοεμβρίου πχ με 2 ένσημα και απευθείας απόλυση + να γίνει μια κατάθεση για μισθοδοσία 

Το θέμα είναι μήπως στον ΟΑΕΔ φανεί περίεργο όλο αυτό η όχι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Οπότε αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια εικονική πρόσληψη πρώτη με δύο Νοεμβρίου πχ με 2 ένσημα και απευθείας απόλυση + να γίνει μια κατάθεση για μισθοδοσία 

Το θέμα είναι μήπως στον ΟΑΕΔ φανεί περίεργο όλο αυτό η όχι?

Σίγουρα γινόταν παλιότερα. Τώρα έχω την εντύπωση ότι κάτι έχει αλλάξει και δεν είναι τόσο απλό (2-3 μέρες και απόλυση) αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος όμως και να ισχύει κανονικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Σίγουρα γινόταν παλιότερα. Τώρα έχω την εντύπωση ότι κάτι έχει αλλάξει και δεν είναι τόσο απλό (2-3 μέρες και απόλυση) αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος όμως και να ισχύει κανονικά.

Και εγω εχω ακουσει φημες οτι κατι εχει αλλαξει αλλα δεν ξερω κατι συγκεκριμενο, μπορει να ειναι απλα φημες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Και εγω εχω ακουσει φημες οτι κατι εχει αλλαξει αλλα δεν ξερω κατι συγκεκριμενο, μπορει να ειναι απλα φημες.

Να ρωτήσω στον ΟΑΕΔ για σιγουριά? Που αλλού μπορώ να μάθω?

Πάντως δεν είναι τόσο παράξενο στις μέρες μας να εργαστεί κάποιος 2-3 μέρες κάπου έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.
11 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Οποτε το ψαχνεις για εικονικη προσληψη για να γινεις και εσυ απατεωνας ε;

καλη φαση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

καλη φαση. 

Απατεώνες είναι αυτοί με τις δικλείδες που έχουν βάλει ώστε να μη μπορεί κανείς να μπει ταμείο 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

καλη φαση. 

Καλά δεν είναι και απατεωνιά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Καλά δεν είναι και απατεωνιά.

4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Απατεώνες είναι αυτοί με τις δικλείδες που έχουν βάλει ώστε να μη μπορεί κανείς να μπει ταμείο 

ok

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για να γραφτώ ως άνεργος στον ΟΑΕΔ (δε δικαιούμαι επίδομα καθώς επρόκειτο για πολύ σύντομη δουλειά αφού τέλειωσα ως φοιτητής) πρέπει να πάω σε αυτόν που δηλώνω διαμονή, ή μπορώ να πάω και στου πατρικού μου, που ειναι στον ίδιο νομό, αλλά σε άλλο δήμο (και έχει πολύ λιγότερες ουρές) ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε

Παιδιά για να γραφτώ ως άνεργος στον ΟΑΕΔ (δε δικαιούμαι επίδομα καθώς επρόκειτο για πολύ σύντομη δουλειά αφού τέλειωσα ως φοιτητής) πρέπει να πάω σε αυτόν που δηλώνω διαμονή, ή μπορώ να πάω και στου πατρικού μου, που ειναι στον ίδιο νομό, αλλά σε άλλο δήμο (και έχει πολύ λιγότερες ουρές) ;

Η εγγραφή πραγματοποιείται μόνο στο ΚΠΑ2 αρμοδιότητας της περιοχής στην οποία υπάγεται ο άνεργος σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.

http://www.oaed.gr/engraphe-sta-metroa-tou-oaed

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Για να λεμε του στραβου το δικιο, για τους μειων δυο μηνες δεν φταιει ο ΟΑΕΔ αλλα το ΙΚΑ (πλεον ΕΦΚΑ) που ειναι μονιμα 2-3 μηνες πισω (δεν κανω πλακα, για οτι αφορα τον ΕΦΚΑ ειμαστε στις αρχες Αυγουστου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...