eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας από πέρσυ τον Οκτώβρη μέχρι φέτος τον Οκτώβρη έχω 138 ενσημα.απο αυτά τα 22 ήταν τον Σεπτέμβρη και τα 2 τον Οκτώβρη δικαιούμαι ταμείο? Αν όχι μπορώ να πάω να υποβάλλω τα χαρτιά μου ένα η δύο μήνες μετά μπας και μπορω η δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SB_1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα σας από πέρσυ τον Οκτώβρη μέχρι φέτος τον Οκτώβρη έχω 138 ενσημα.απο αυτά τα 22 ήταν τον Σεπτέμβρη και τα 2 τον Οκτώβρη δικαιούμαι ταμείο? Αν όχι μπορώ να πάω να υποβάλλω τα χαρτιά μου ένα η δύο μήνες μετά μπας και μπορω η δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε σε φόρουμ πράγματα που υπάρχουν στις ιστοσελίδες των οργανισμών/υπηρεσιών/εταιριών κ.λπ.! http://prev.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216&Itemid=360&lang=el 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μετράνε τα ένσημα των τελευταίων 14 μηνών χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο. Άρα δεν μετράει ο Οκτώβρης και ο Σεπτέμβρης. Οπότε δες στο site του οαεδ στις συχνές ερωτήσεις αν δικαιούσαι με τα υπόλοιπα ένσημα. Η προθεσμία για κατάθεση νομίζω είναι 60 μέρες.
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Μετράνε τα ένσημα των τελευταίων 14 μηνών χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο. Άρα δεν μετράει ο Οκτώβρης και ο Σεπτέμβρης. Οπότε δες στο site του οαεδ στις συχνές ερωτήσεις αν δικαιούσαι με τα υπόλοιπα ένσημα. Η προθεσμία για κατάθεση νομίζω είναι 60 μέρες. Άμα πάω 30 μέρες μετά θα μετράνε τα ένσημα του Σεπτεμβρίου για παράδειγμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Άμα πάω 30 μέρες μετά θα μετράνε τα ένσημα του Σεπτεμβρίου για παράδειγμα? Όχι βλέπουν την ημερομηνία απόλυσης. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρεις ταμείο?
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε Όχι βλέπουν την ημερομηνία απόλυσης. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρεις ταμείο? Oχι δεν είναι η πρώτη έχω ξαναπάρει άλλη μια φορά 6 μηνες
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Oχι δεν είναι η πρώτη έχω ξαναπάρει άλλη μια φορά 6 μηνες Αν ο άνεργος έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν: Ο άνεργος που έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών. Δεν το παίρνεις για λίγα ένσημα. Ρώτα όμως και στον ΟΑΕΔ.
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Αν ο άνεργος έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν: Ο άνεργος που έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών. Δεν το παίρνεις για λίγα ένσημα. Ρώτα όμως και στον ΟΑΕΔ. Και εγώ αυτό νομίζω τι μπορώ να κάνω για να το παρω? Μου λείπουν γύρω στα 14 ένσημα. 2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Αν ο άνεργος έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν: Ο άνεργος που έχει επιδοτηθεί ξανά στο παρελθόν πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών. Δεν το παίρνεις για λίγα ένσημα. Ρώτα όμως και στον ΟΑΕΔ. Και εγώ αυτό νομίζω τι μπορώ να κάνω για να το παρω? Μου λείπουν γύρω στα 14 ένσημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Και εγώ αυτό νομίζω τι μπορώ να κάνω για να το παρω? Μου λείπουν γύρω στα 14 ένσημα. Να βρεις δουλειά και να σου κολλήσουν 15 ένσημα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Να βρεις δουλειά και να σου κολλήσουν 15 ένσημα. Δεν αρκούν νομίζω θέλει και άλλους μήνες εργασιαε για να μπορέσω να μπω ταμείο νομίζω..
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, eidikos33 said: Δεν αρκούν νομίζω θέλει και άλλους μήνες εργασιαε για να μπορέσω να μπω ταμείο νομίζω.. Μαν μου, κάνεις παράθεση τον ορισμό του τι πρέπει να κάνεις και από κάτω ρωτάς τι πρέπει να κάνεις;
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 10/17 10 ενσημα 11/17 25 ενσημα 12/17 19 ενσημα 2/18 19 ενσημα 6/18 3 ενσημα 7/18 16 ενσημα 8/18 22 ενσημα 9/18 22 ενσημα 10/18 2 ένσημα Αν βρω κάποιον να μου κάνει μια εικονική πρόσληψη για 3 μέρες τον Νοέμβριο η τον Δεκέμβριο λογικά θα μπορώ να μπω ταμειο? Σας ευχαριστω πολύ
SB_1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε 10/17 10 ενσημα 11/17 25 ενσημα 12/17 19 ενσημα 2/18 19 ενσημα 6/18 3 ενσημα 7/18 16 ενσημα 8/18 22 ενσημα 9/18 22 ενσημα 10/18 2 ένσημα Αν βρω κάποιον να μου κάνει μια εικονική πρόσληψη για 3 μέρες τον Νοέμβριο η τον Δεκέμβριο λογικά θα μπορώ να μπω ταμειο? Σας ευχαριστω πολύ Δηλαδή το ενδεχόμενο να βρεις δουλειά δεν το συζητάς; Θέλεις οπωσδήποτε ταμείο ανεργίας; Πώς θα σου κάνει εικονική πρόσληψη ο άλλος; Θα πρέπει να πληρώσει εισφορές, να φαίνεται ότι σου πληρώνει μισθό, να κάνει κρατήσεις για την εφορία, κ.λπ.
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δηλαδή το ενδεχόμενο να βρεις δουλειά δεν το συζητάς; Θέλεις οπωσδήποτε ταμείο ανεργίας; Πώς θα σου κάνει εικονική πρόσληψη ο άλλος; Θα πρέπει να πληρώσει εισφορές, να φαίνεται ότι σου πληρώνει μισθό, να κάνει κρατήσεις για την εφορία, κ.λπ. Γιατί είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά? Και αν βρεις θα παίρνεις παραπάνω στις μέρες μας? Εικονική πρόσληψη έχει κάνει πολύς κόσμος αυτό που λες για τον μισθό κλπ έχεις ένα δίκιο και εμένα αποτελεί απορία αν γνωρίζει κάποιος τι επιβαρύνσεις έχει ο εργοδότης ας μας πει. Πάντως για μια σύμβαση 3-4 ημερομισθίων τι επιβαρύνσεις μπορεί να έχει ένας εργοδότης?
tsioulak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Βρες καποιον να σε προσλαβει για 2-3 μερες, πληρωσε του τις εργοδοτικες εισφορες συν το ΙΚΑ σου για αυτες τις 2-3 μερες και μετα σε κανει απολυση, αυτα ομως πρεπει να γινουν τελη Οκτωβριου - πρωτες μερες Νοεμβριου (η απολυση να ειναι το νωριτερο 1/11) ετσι ωστε να εμφανιστουν τα ενσημα του Σεπτεμβριου. Μεχρι τοτε ψαξε και για κανονικη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα